eboyarbaain eboyarbaain

288 posts   146550 followers   135 followings

Tuan EboyArbaain , 22  πŸ‘” Young Entrepreneur β˜•οΈ CEO 5GCoffee πŸ’ͺ🏻 Become stronger than before πŸ“© eboyarbaain95@gmail.com

Polaroid pictures yang sgt murah and cantik saya percaya hanya dari @no1polaroidpictures.my πŸ™πŸ» 20 orders terawal dari followers saya sahaja dapat 30sen sekeping ok. Harga sebenar? 70sen. Tetap murah kan😭

Sambungan caption untuk video tadi 😭 . Sila slide ke kiri . Thanks 😌

Hari ni saya dengan wife @asyalliee sangat2 sedih and rasa kesunyian . Johnwick hari ni tuan die dah amek balik . setelah hampir 2 bulan die dengan kami . Kisah pertemuan ' adik ipar saya @arrifwaedeng pegi kedai area rumah ni untuk pegi beli roti . tibe2 time arip dah balik tuu , arip menjerit dari luar ' abang eboyy , abang eboyy ' saya pon bukak pintu . tanye arip asal kau menjerit . pastu arip cakap tenguk kat kaki arip ni sapa ikut balik . time aku tenguk kucing ni , kucing ni meow2 dekat aku . lepas tuu terus masuk rumah . aku bukak pintu pagar untuk arip nak masuk rumah . bila aku masuk rumah . tenguk2 kucing ni tengah minum lepas tuu makan . dalam hati aku ' lapaaa dia ni ' . lepas dia makan tuu , aku suruh arip mandikan kucing ni . sebab badan dia kotor seolah olah macam main dekat lumpur atau jatuh dalam longkang . lepas arip mandikan , kitrng keringkan badan ni . menggigil die kesejukan . kiterng balut die dengan kain tuala kejap . hari pertama tuu biasa laa , kucing ni gaduh sikit dengan kucing aku yang lama . Dah lama tuu , okayy dah . hari kedua jaga die . aku tenguk manje die ni . suka duduk dekat aku and dekat asyaa . asya pon mula laa sayangkan kucingkan . hari ketiga ada kawan aku ws kat group ws ' boy kucing yang kau jaga tuu kawan aku punya , die nak balik ' aku rasa macam tak percaya mula2 . aku mintak no phone owner kucing ni . aku ws die cakap kalau betul ni kucing kau , kau anta gamba kucing kau . nak tenguk sama tak . bila die anta gamba , aku dengan asya rasa sedih . sebab betul tuu kucing dia . tak pelaa . hak orangkan . so kiterng pulangkan balik dekat tuan dia . tapi aku dah cakap kalau kau balik kampung atau busy , kau bagi aku jaga okayy . aku dengan asya mula ridukan dia . 25.2.2017 hari aku akad nikah dengan @asyalliee . pukul 2.30 time tuu aku dengan asya tengah bergambar kat rumah . tibe2 owner call ' weyhh aku nak balik kampung ni , kau jaga die boleh ' aku terus cakap boleh . so owner kucing ni bubuh laa kucing die ni dekat guard . malam tuu cepat2 aku dengan asya balik sebab pikirkan kucing ni . sampai jee aku berenti kat guard ' ehh mana ituu kucing ' guard tuu cakap ada kat bawah pokok depan tuu , dalam sangkar .

Setialah bersama isteri yang sentiasa dengan kamu dimasa susah dan senang . Tak semua orang lahir terus menjadi senang yang penting usaha . Nasib takkan berubah kalau kita sendiri tak ubah . Shawl dari @asyallieescarves ft @shasyahabib

Alhamdulillah dapat sambutan yang agak memuaskan . TerimaKasih banyak kepada semua customer @asyallieescarves ft @shasyahabib . Raya ni kami akan buat yang lebih special lagi okayy . InsyaAllah , teruskan sokong kami πŸ’ͺ🏻

Yeaaayyy !!! Alhamdulillah akhirnya jumpa jugak jalan penyelesaian ! Sekarang bangun jee dari tido minum ni terus bersemangat untuk bekerja . Nanti eboy akan bagi tahu herba2 didalamnya okayy .

[PART 2] Hadiah istimewa untuk isteri kesayangan saya ni πŸ’• Pergi la dia jumpa oppa oppa dia tu πŸ˜‚ janji saya ada sebelah hehe iloveyou wife ❀

[PART 1] Dari mula2 couple sampai laaa ke kahwin . Selalu dengar yang sayang nak sangat pegi tenguk konsert kpop . Asyik tenguk dekat phone jee kan . Hahahahaha . Hari ni saya encik husband buat SUPRISE untuk wife kesayangan saya ni . Gembira betul dia πŸ’•Iloveyousayangg @asyalliee 🌹

Mulut tuu banyak bergerak sebab banyak sangat burger tersangkut celah gigi . hahaha . Hari ni teman sayang photoshot tudung baru dari @asyallieescarves ft. @shasyahabib . Tak sabar nak tunggu bulan puasa . Tahun lepas bulan puasa Alhamdulillah sales agak memuaskan . saya dengan wife tak cukup tangan nak reply ws and bungkus parcel . Tahun ni harap makin ramai yang order tudung dari kami . InsyaAllah tahun ni cukup tangan nak reply ws and bungkus parcel sebab kami dah ada partner untuk tahun ni @shasyahabib . Kami akan sama2 usahakan yang terbaik untuk customer kami . TerimaKasih kepada yang sentiasa support kami πŸ’ͺ🏻 . Rezeki kami , rezeki anda juga πŸ’•

Berusaha untuk mendapatkan apa yang dah lama di idamkan πŸ’•

TerimaKasih kepada dua insan ini kerana memberi impian saya menjadi kenyataan untuk memakai baju pengantin dari @altelia_amani πŸ™ˆ πŸ’• i will surely be proud of wearing your collection for my special day

Alhamdulillah abah selamat pegi dan pulang πŸ’•

Most Popular Instagram Hashtags