[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

eboyarbaain eboyarbaain

368 posts   164733 followers   193 followings

πŸ‡²πŸ‡Ύ  Kategori PALING ON POINT > VOTE ASYALLIEE πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

https://hurr.tv/jom-layan/anugerah-instafamous/

Isteri tercinta @asyalliee dapat kategori PALING ON POINT . Dah VOTE belum ? Kalau belum VOTE laa untuk isteri saya ni , Boleh vote banyak banyak tau dan boleh vote setiap hari . Kalau Menang nanti mana tau rezeki anak πŸ‘ΌπŸ» Cara cara nak vote , Tekan LINK kat BIO saya tu dan cari PALING ON POINT , nampak je nama ASYALLIEE terus tekan . Jangan vote dekat gambar tau ! Nanti tak menang HAHA . Terima kasihhhhhhhhhhhh

Bahagia kita jangan cerita dekat orang . Sekotor air longkang , kotor lagi hati sesetengah orang . Dari puji boleh jadi keji . Dalam diam dia dengki ☺️✌🏻

Anak Abah #ItsABoy πŸ’™ #AsyallieesBabyShower

Anak Abah #ItsABoy πŸ’™ #AsyallieesBabyShower

bestnya kalau anak ramai 😜 @asyalliee πŸ’•

love of my life @asyalliee β™₯️

Family jee yang betul2 tolong & ada dengan kita time kita susah atau senang . Orang luar ? Sebaik mana pon dia , sealim mana pon dia , sekaya mana pon dia . Jangan laa kau nak percayakan dia 100% . Sebab oneday kau akan menyesal jugak . Semua hidup ada kepentingan masing2 , ada plan masing2 . So better nak buat apa2 , buat sendiri , tak payah dengan orang lain . Tambah2 bukan darah daging kita πŸ€—

Hari ni lastday dc comic ioi city mall bukak , hmmm banyak betul kenangan manis dan pahit dekat kedai ni . Jumpa orang bermacam macam dekat kedai ni , and yang paling penting jumpa kesayangan @asyalliee dekat sini . Kedai ni laaa bermulanyaa kisah aku dan asyaa . Hmmmm tak sempat nak bawak anak tenguk tempat pekenalan kami 😭

Asyaaaa !!! ooooo asyaaaa !!!! butang baju melayu aku mana asyaa ! Temenung jauh memikirkan mana laaa bini aku letak butang baju melayu . Hahahaha . Jangan lupaa guys dekat @primavalet tengah ada YearEndSales tuu πŸ€—

Jangan jadikan isteri mu seperti bola sepak , ditendang ke sana ke mari . Jangan juga jadikan isteri mu seperti bulu tangkis , pantang ada peluang terus smash . Tetapi jadikan lah isteri mu seperti bola ragbi , dipeluk kemas walaupun ramai ingin merebutnya dan terus dipeluk sambil berlari ke garisan penamat ( akhirat ) . Iloveyouuuu wife @asyalliee πŸ’• #uploadgambapakaiphonebinidulu

Sebelum balik puchong , kita ikut abah pegi ladang duluu . Tenguk orang2 potong buah semua . Ini laaa sebenarnya reallife anak seorang peneroka felda . Tapi alhamdulillah rezeki saya ada jugak dekat puchong . Yeah ini laaa saya , dilahirkan di segamat johor . Dan dibesarkan di felda keratong pahang . Ada setengah anak muda sekarang saya tenguk , tak berani nak post gamba mak ayah dekat ig sebab malu dengan mereka ( tak semua yee saya cakap ) . Ada jugak sesetengah post gamba mak ayah bila nak tunjuk kepada orang apa pangkat mak ayah dia . Tu laa zaman sekarang . Hanya banggakan benda yang sementara . Jangan pernah malu dengan sapa mak ayah kita . Cermin diri sendiri , takut mak ayah yang sebenarnya kene malu ada anak macam kita . Tak semestinya kaya hidup gembira , dan tak semestinya hidup sederhana hidup merana πŸ€— . TerimaKasih kepada kawan2 yang kawan dengan saya sebab ikhlas , dan terimakasih jugak kepada orang2 yang banyak tolong kami dan tak pernah mintak apa2 balasan dari kami . TerimaKasih semua πŸ€—πŸ˜˜πŸ™πŸ» #ayahakubukanayahkau #uploadgambapakaiphonebinidulu

Sayang dah tidoo ke tuu ? huhuhu penat laa tuu berjam jam duduk dalam kereta . Kejap jee dekat terengganu ni . sampai pukul 4.30 , kejap lagi pukul 7 gerak balik dah 😭 #uploadgambapakaiphonebinidulu

Most Popular Instagram Hashtags