eboyarbaain eboyarbaain

332 posts   154984 followers   145 followings

Tuan EboyArbaain  β˜•οΈ CEO 5GCoffee 🌢 CEO SambalPiaww πŸ’ͺ🏻 Become stronger than before πŸ“© eboyarbaain95@gmail.com

TerimaKasih kawan . baru balik dari mesir terus datang @primavalet . And tahniah jugak sebab dah berjaya habiskan pelajaran dekat sana πŸ’ͺ🏻

πŸŽ₯πŸŽ¬πŸ™ˆ

TerimaKasih kepada orang2 singapore yang datang @primavalet and shopping barang2 @asyalliee.by.shasyahabib tadi . Jangan lupaa nanti datang lagi yeee untuk dapatkan koleksi raya pulak πŸ’•

TB , tibe2 rindu saat ni . Kali pertama @asyalliee.by.shasyahabib & @shasyahabib di event . Agak penat , tapi memuaskan . TerimaKasih kepada semua yang support kami dari awal sampai sekarang . Tanpa korang , sapa laa kami . Teruskan support kami guys πŸ’ͺ🏻

Setiap hari jadual padat ke sana sini , badan tak berapa larat ? Mehh sini try @5gcoffee_hq . Cmfrm korang sentiasa bertenaga macam saya . Boleh dapatkan di @gemlike.boutique putrajaya

#Repost @asyalliee
・・・
Assalamualaikum.... ramai yg meminta pihak kami utk memberikan penjelasan tentang salah faham dan situasi yg terjadi utk beberapa koleksi printed kami dan dengan ini kami bersedia utk menjelaskan keadaan
.
Design adalah suatu perbuatan yg berkait rapat dengan kreativiti dan inovasi. Kami di @shasyahabib berkolaborasi bersama Puan Asyalliee , rakan usahasama perniagaan utk menghasilkan koleksi yg sesuai dgn kehendak pelanggan untuk dijual pd harga mampu milik...
.
Kepakaran kami di @shasyahabib adalah menghasilkan tudung custom print dan designer kami menghasilkan rekaan yg sgt exclusive dan limited serta tiada dalam pasaran semasa. Kami memberikan jaminan kualiti dan kepuasan kpd setiap pelanggan yg memilih koleksi @asyalliee.by.shasyahabib
.

Di sebalik ketelitian kami dalam pemilihan konsep dan design, kami berjaya menghasilkan koleksi yg menjadi fenomena dlm industri tudung dgn subjek tersendiri dan mainan warna yg unik namun apabila masuk soal penghasilan design printed baju, kami masih dlm fasa belajar utk meneroka segenap cabang pemprosesan baju. Oleh itu, kami menggunakan khidmat agen utk mendapatkan design yg ready stock beserta pola baju
.
Kami juga melalui proses yg sama sebelum terhasilnya sesebuah koleksi... selepas beberapa bulan (sejak Disember 2016) proses saringan dan pemilihan, akhirnya pada Februari 2017 sample telah disiapkan dan kain yg kami tempah selamat tiba ke Malaysia
.
Atas sebab2 yg tertentu, kami menunggu sehingga pembukaan @primavalet utk memulakan production baju yg sepatutnya dilancarkan pada bulan Mac sempena pembukaan butik kami (tetapi now kami tukar menjadi koleksi raya). Sehingga pada hari fashion show Star Lebaran ,30 April lepas kami tidak pernah tahu design kami mungkin ada sedikit persamaan dengan jenama lain
.
Mungkin suratan dan takdir, baju kami dilancarkan utk koleksi raya dan kami di pihak @shasyahabib memandang isu ini dari sudut yg positif. Kami tidak ingin membesarkan isu ini atau membiarkan ia berlarutan tetapi kami hanya mengharapkan doa dan sokongan anda semua kpd brand @asyalliee.by.shasyahabib ataupun brand tersebut dan saya sebagai founder of @shasyahabib

Baru balik berapa hari , dah rindu dekat kelantan . Makanan dekat sana semua sedap2 and suasana kampung dekat sana sangat indah . TerimaKasih jugak kepada @shahasan22 & @rickynewtron kerana layan kami dengan baik masa kami di kelantan . Ada rezeki lagi , InsyaAllah akan berjumpa lagi πŸ’ͺ🏻

Hari ni saya bersama @amiraaothman di @primavalet . Terima kasih yee sebab memilih baju @asyalliee.by.shasyahabib untuk shooting nanti 😊

Kami sentiasa memastikan kualiti baju kami adalah sempurna dan terbaik bagi memastikan semua pelanggan kami berpuas hati . quality control checkedπŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’―

Restu dan doa dari kedua ibubapa kita sangat penting . Nak berjaya dalam hidup , jangan sesekali melupakan jasa mereka menjaga kita dari kecil . Bila dah senang , balas jasa mereka dengan ikhlas πŸ’•

Usaha tangga kejayaan , jangan sesekali kita stop melangkah ke depan . Jangan sesekali patah semangat ataupon mengaku kalah . Tuhan telah tetapkan rezeki masing2 . Kita sebagai manusia hanya mampu berusaha dan berdoa . Terima kasih kepada semua yang sentiasa support kami . Kami akan keluarkan lagi banyak design untuk semua peminat setia @asyalliee.by.shasyahabib πŸ’•

Majlis Doa Selamat @primavalet tonight. Thank you so much pada semua yg hadir, alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar 😍😍😍
.
Perhatian kepada semua peminat esok sempena pembukaan gedung fashion terbesar PrimaValet .. kami nak umumkan tudung bawal , pucci, floral dengam harga sehelai Rm1 shaja.. esok ya.. jumaat. Jam 10am-9pm.. cepat dptkan harga harga yg luar biasa untuk semua produk sempena pembukaan shaja..!
.
Jangan lupa datang ke @primavalet Ostia Bangi esok pagi!

Most Popular Instagram Hashtags