ebccosmetics ebccosmetics

1,288 posts   8,905 followers   770 followings

EBC Cosmetics  𝘾𝙤𝙨𝙢𝙚𝙩𝙞𝙘𝙨 𝙇𝙚𝙖𝙙𝙚𝙧 𝙞𝙣 𝙆𝙤𝙨𝙤𝙫𝙖 / 𝙨𝙞𝙣𝙘𝙚 𝟭𝟵𝟵𝟯. 𝙒𝙚 𝙖𝙧𝙚 𝙠𝙣𝙤𝙬𝙣 𝙛𝙤𝙧 : 𝙁𝙖𝙢𝙤𝙪𝙨 𝙬𝙤𝙧𝙡𝙙𝙬𝙞𝙙𝙚 𝙘𝙤𝙨𝙢𝙚𝙩𝙞𝙘𝙨 𝙗𝙧𝙖𝙣𝙙𝙨, 𝙤𝙧𝙞𝙜𝙞𝙣𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮 & 𝙚𝙭𝙘𝙚𝙥𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 𝙘𝙤𝙨𝙩𝙪𝙢𝙚𝙧 𝙘𝙖𝙧𝙚.

•Shiseido• Event dhe Shopping night
Vetëm nesër me datën 24.09.2018
prej orës 16:00 deri 21:00
Fitoni zbritje 30% në të gjitha produktet e Shiseido dhe dhurata te shumta

Arti, shkenca dhe mbi 145 vjet trashëgimi japoneze përplasen për të krijuar SHISEIDO, kozmetikë inovative që mishëron kuptimin e bukurisë. Bukuri e krijuar me shpirt. Që të dukemi rinore gjithmone, si japonezet. 🍃🌸🈯️
.
Art, science, and over 145 years of Japanese heritage collide to create SHISEIDO, a groundbreaking collection of innovative cosmetics and tools that reimagines what beauty looks and feels like today. This is beauty made with soul. ⠀
#japanesebeauty #jbeauty #nooldage #japanese #kosova #prishtina #ebccosmetics #video #shiseido #makeup #skincare #beauty #love

" Si të bëni një dukje djallëzore 🔥me koleksionin e Dior En Diable "
.
How to make a Devilish look with the Dior En Diable fall collection,
Cute as hell ! 🔥
Products used:
Produktet e përdorura:
- DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER CONCEALER 021
-5 COULEURS 837 Devilish
DIORSHOW MAXIMIZER 3D
-DIORSHOW ICONIC OVERCURL 090 Over Black
- ROUGEDIOR 344 Devilish Nude
- ROUGEBLUSH 459 Charnelle
- DIORSKIN NUDE LUMINIZER 005 Rose Glow
Të gjitha I gjeni në EBC ! All found in EBC! .

#falllook #diorlook #ebc #ebccosmetics #prishtina #kosova #makeup #makeuptips #beauty #tutorial #makeuptutorial

Linja për kujdesin e fytyrës nga Dior, për një lëkurë që të lë pa fjalë 😻

Një shpërthim i jetesës së përjetshme të qytetit Romak. Zbuloni magjinë e një nate romane 🌚
Goldea Roman Night, prezentuar nga @bellahadid - aroma më e re nga Bvlgari ka arritur ne EBC
.
.
#ebccosmetics #makeup #fragrance #EssentialParfums #Bulgari #Goldea #TheRomanNight #perfumefeminino #perfume #new #novelty #prishtina #kosova #lux #cosmetics #pr #blog

VETËM NESËR | 11.09.2018 |

Tre nga parfumat tanë më luksoz - 40%

Në pikën tonë te bregu i diellit.

J'aDIOR 😍 #makeup

Teach 'em young!

Lisa the cutie, loves Lancôme 😍😘🦋

Most Popular Instagram Hashtags