[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

dyxycosmetics_ dyxycosmetics_

94 posts   943 followers   4203 followings

DYXY Cosmetics  Jom cantik dengan DYXY. Confirm tak menyesal ! 💯trusted seller 🌹serious buyer only 📱Ws +60189105371

Assalamualaikum n haii gaisss . Berita baik untuk peminat-peminat DYXY sekalian . CONTEST BELI&MENANG kini kembali lagi dengan hadiah yg sangat menarik.

Dengan setiap prmbelian mana-mana set Dyxy anda layak untuk menyertai lucky draw Dyxy Cosmetics. Hadiah kali ni adalah berupa rantai emas tau korang . Rugi sgt2 kalau x join. . Haa tunggu apa lagi jom ramai2 grab sblm terlambat .

Free gift menanti anda 🎁🎁🎁.
Whatsapp,
0189105371
0189105371
0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

Assalamualaikum n haii gaisss . Berita baik untuk peminat-peminat DYXY sekalian . CONTEST BELI&MENANG kini kembali lagi dengan hadiah yg sangat menarik.

Dengan setiap prmbelian mana-mana set Dyxy anda layak untuk menyertai lucky draw Dyxy Cosmetics. Hadiah kali ni adalah berupa rantai emas tau korang . Rugi sgt2 kalau x join. . Haa tunggu apa lagi jom ramai2 grab sblm terlambat .

Free gift menanti anda 🎁🎁🎁.
Whatsapp,
0189105371
0189105371
0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

Assalamualaikum n haii gaisss . Berita baik untuk peminat-peminat DYXY sekalian . CONTEST BELI&MENANG kini kembali lagi dengan hadiah yg sangat menarik.

Dengan setiap prmbelian mana-mana set Dyxy anda layak untuk menyertai lucky draw Dyxy Cosmetics. Hadiah kali ni adalah berupa rantai emas tau korang . Rugi sgt2 kalau x join. . Haa tunggu apa lagi jom ramai2 grab sblm terlambat .

Free gift menanti anda 🎁🎁🎁.
Whatsapp,
0189105371
0189105371
0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

Set Paling Ditunggu2❗❗
Hot Crazy Famous 💞
⚘DYXY Bc Cream × 2
⚘DYXY Green Tea Facemist x 2
⚘RM45 OFF
⚘FREE 5 LIMITED GIFT + FREE POSTAGE

Whatsapp,
0189105371
0189105371
0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

Best Seller ❗❗
Hot Crazy Famous 💞
⚘DYXY Bc Cream × 1
⚘DYXY Green Tea Facemist x 2
⚘DYXY Brush x1
⚘RM40 OFF
⚘FREE DYXY PAPERBAG
⚘FREE 4 LIMITED GIFT + FREE POSTAGE

Whatsapp,
0189105371
0189105371
0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

Hot Selling ❗❗
Set Basic Lady 💞
⚘DYXY Bc Cream
⚘DYXY Green Tea Facemist
⚘DYXY Brush
⚘RM30 OFF
⚘FREE DYXY PAPERBAG
⚘FREE GIFT + FREE POSTAGE

Whatsapp,
0189105371
0189105371
0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

DYXY COSMETICS 🌹🌹
PRODUK VIRAL KEGILAAN RAMAI WANITA . .

Belum cuba belum tahu, dah cuba confirm JATUH HATI 😍😍😍
.
Jom grab satu set sekarang.
Free gift menanti anda 🎁🎁🎁.
Whatsapp,
0189105371
0189105371
0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

💞MATTE DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai untuk semua warna kulit

Berminat ✔
Whatsapp,
0189105371
0189105371
0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

🍃 DYXY Face Mist 160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian

Berminat??
Whatsapp 0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

Apa tu SPF?
S= Sun
P= Protector
F= Factor

Contoh krim awak ada spf 15,
15 x 10 = 150 minit (2.5 jam)
Maksudnya 2.5 jam tempoh dia lindung kulit dr matahari.

BC CREAM ada SPF 50
50 x 10 = 500 minit. (8 jam)

Haa dari pagi sampai petang dia lindung kulit awk. Sebab tu kalau pakai #dyxycosmetic muka tak hangusss.😎 Jom cek krim awak spf berapa? 😊

Berminat tak uolss??
Whatsapp,
0189105371
0189105371
0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

DYXY BRUSH😍

Untuk pengetahuan, terdapat 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah.

Berminat??
Whatsapp,
0189105371
0189105371
0189105371

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist

Most Popular Instagram Hashtags