dyanotydya dyanotydya

341 posts   4,366 followers   2,827 followings

Dya Noty Dya  VANITY MIRROR RM220๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ08160303 ๐Ÿผ whatssapp untuk tempahan ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Siapa nak beli VANITY MIRROR 24x30inc , FREE 10BULB ๐Ÿ™ˆSelalunya harga pasaran vanity mirror ni RM450-600 kan ? ๐Ÿ˜ฑ. Tapi saya jual murah je !
RM 250 COD M3MALL TAMAN MELATI KUALA LUMPUR/290 inc postageโ—๏ธwhatssapp me 0105220777 (DYA)

Best team is the best to make sale and achieve our target ๐Ÿ˜ , you want to make money ? ? ? remember โ€œNEVER GIVE UPโ€ to your self .

Vanity mirror m3mall Taman Melati ๐Ÿ™Š
โ—๏ธ PROMOSI APRIL Rm 250โ—๏ธ
Dijamin 100% KAMI PALING MURAH
Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
http://www.wasap.my/60105220777
http://www.wasap.my/60105220777
.
#vanitymirrorkl
#VanityMirror

bapak ahhh cantekkk ylll , come come order dengan saya , xyah bayar deposit or bank in bank in duit , nnti try dulu smua cantek cantek and baru bayar , kalau tak percaya boleh lah call me now or whatssapp yeah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜0105220777

murah murah je yll vanity mirror ๐Ÿ˜ whatssapp me yaa 0105220777 *psss yang normal tu 24x30inc , salah pulak ๐Ÿ˜…

Is simple but nice what do you guys think ?

vanity mirror
whatssapp 0105220777

Geram nyaaaa lah ๐Ÿ˜ dah lah murah , korang bila lagi niiiii๐Ÿคช whatsap yaa 0105220777 #vanity #mirror #kualalumpur #m3mall #m3malltamanmelati #vanitymirror #vanitymirrorkl #vanityfair

Perrhhhh , korang bila lagi weiii , ni abang handsome ni beli kan untuk wife die ๐Ÿ˜ murah je babe , x mahal pun nak compared kat kl ni smua jual #vanitymirror smua rm500 keatas , gila x gila ๐Ÿ˜ญ , kalau beli kat saya contac je 0105220777 ๐Ÿ˜˜

Gaji dah masuk terus beli #vanity #mirror #vanitymirror #vanitymirrorkl ๐Ÿ˜

Most Popular Instagram Hashtags