dyan.azhar dyan.azhar

1,156 posts   2,101 followers   177 followings

ديان ازهر  📷 7+ | ٢٨ | 🇲🇾🇲🇨🇹🇭🇵🇭🇻🇳🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ayen’s favourite girl 💕

.
Flower is everywhere right now n this date, today, i’m about to leave Msia. I’m so excited last yr, finding my way to stay away from everyone n meet new peeps there. I admit it, i miss being there but being here with my family, ayang itew n friends is a blessed. I’m so happy for everything happen to me since last yr. I’m so grateful, thank you Allah for all the good things ♥️
.
Still fresh in my mind, i used to walk in this road heading to Peggy Porschen with my best friend Wawa, she came all the way from Msia to London just to meet me. We spend our week together. Waking up every morning, drink hot coffee n enjoy our morning walk. While the road is empty n the temperature is below 8°c i’m so blessed ♥️🌸
.
#dyanlepakUK #workingholiday #vsco #vscocam #vscomy #vscogram #vscoworlwide #unitedkingdom #london #longholiday #feelinggood #feelinggreat #throwback #justalittlethrowback #bluesky #dyantawanlondon #throwback #missinglondon #ilovelondon #lovelondon #lovegreatbritain #londoncity #centrallondon #thisislondon #iglondon #greatbritain #goodmorning #morningglory #dyanangkatbag #spring

.
I wakeup every morning n telling myself “i love myself more than anyone did”. When i was in high school, someone told me this “eee kau ni gemok mcm tayar bas, gigi jongang buruk mcm badak”. I’m going home n i’m crying. I never told to anyone, i’m trying to living my life as a normal person but every single day they call me “gemok, muka mcm jalan tar, halimah jongang” n so many bad words i heard. I’m just oke with that, i’m still go to school till i finish my study. I decide to stay away from my schoolmates. When i was in college, there’s a friends who always mention my name behind me n call me “MJ minah jongang”. Seem like everyone got issue with my teeth. Sometime i feel down, feel like nak buat braces sekarang jugak but i don’t have money la. So it’s oke, one day i realize, why peeps pay more attention to me? Why they call me this n that? Why??? I tell myself “it’s oke Dyan if you’re gemok or jongang or hitam, just love yourself n let them enjoy seeing what you’re doing”. I’m doing fine every single day till now. Yes, i’m totally fine, i have job, i have salary, i have money n have more time to go travel, buy new handbag n be fashionable, so you still have problem with me? I never ask for attention but you have so much time to pay attention on me. I know, you’re fans n i’m your idol right 🤣 So i learn, be proud with yourself, love yourself first n put yourself as first thing to do every single day cz, you deserved to be loved by peeps around you ♥️
.
#ootddyanazhar #ootd #potd #hijabis #hijabstyle #hijablovers #hijabqueen #hijaladies #vsco #vscomy #vscoworldwide #vscoasia #vscogram #igersasia #igersmalaysia #igersmy #penang #georgetown #pulaupinang #dyanangkatbag #holiday #throwback #matcho

.
Hari ni kakak kau beria nak menjala. Konon takmau membazir kari daging dlm peti ais tu, so gigih jugak la dok bertepik kat dapur. Dapat la jala 40keping. Esok lusa da boleh da start niaga kat bawah flat ni 🤣 Hahahaha. Hari ni kakak rasa roti jala kakak cantik secantik kakak ehh tiber, cantik la warna dia, lembut n kenyal. Kau jgn memain k, kakak menjala guna olive oil k, lempang kang kalau kata tak sedap hahaha. N plus, hari ni guna tepung lain, td masa bancuh, terasa harum ja bau tepung ni. Masa menjala, naik bau dia mcm buat kuih bangkit pon ada. Kakak guna tepung Faiza hari ni, biasa guna tepung gandum cap sauh tu. Bagus jugak la tepung gandum Faiza ni. Puas gak la makan dgn kari daging. Pepagi da sumbat 3 ketul roti jala, yg lebih buat makan lunch. Mcm biasa la, kakak akan cakap, laki kakak takkan mati kebulor hidup semati dgn kakak kalau dia g cari tino lain, mati dia kakak kerjakan. Hahaha gurau jerrr. Have a blessed n productive monday everyone.
.
#ilovefood #cooking #dyanmasukdapur #homemade #foodlover #foodhunter #foodvsco #foodporn #foodgram #foodgasm #foodstagram #vsco #vscocam #vscomy #vscoasia #vscogram #vscoworldwide #igersmy #igersasia #igersmalaysia #dyanlovemakan #rotijalacikdyangemok #rotijala #sarapan #breakfast #morningview #karidaging

.
It doesn’t matter how it look, the only matter is how it taste alolo ayat sedapkan hati sendiri. Sama ja version dgn donut pandan tp buat bola bola cinta sebab saja ja nak buat lain kononnya. Less effort but the taste just nice to me lol hahaha. Puji diri sendiri ketewsss. Boleh la buat minum petang laki bini hahahahaha.
.
#ilovefood #cooking #dyanmasukdapur #homemade #foodlover #foodhunter #foodvsco #foodporn #foodgram #foodgasm #foodstagram #vsco #vscocam #vscomy #vscoasia #vscogram #vscoworldwide #igersmy #igersasia #igersmalaysia #dyanlovemakan #donut #donutpandan #donutcikdyangemok #minumpetang #kuih #kuihmelayu

.
Selamat berbuka puasa. Nyaris nyaris ja pagi td nak berbuka sebab migraine bebetul menduga kakak. Ingat td nak half day puasa nak half day kerja tp pikir nak saving cuti tahun nak jaga elaun hahaha gigih tak gigih jugak la. Kakak tahan sampai berair mata dik hmm. Lps zohor kakak tdoe ja dalam surau lps tu bangun lg berpinar mata. Allahu 2/3 hari ni migraine memang tak boleh bawak bincang. Harap lepas berbuka ni makan ubat segala kurang la sikit sakit ni huhu. Masak cincai ja hari ni sebab memang lps berbuka nak tala ubat ja ni, oyster mushroom n spicy chicken Mcd style. .
#ilovefood #cooking #dyanmasukdapur #homemade #foodlover #foodhunter #foodvsco #foodporn #foodgram #foodgasm #foodstagram #vsco #vscocam #vscomy #vscoasia #vscogram #vscoworldwide #igersmy #igersasia #igersmalaysia #dyanlovemakan #selamatberbuka

.
Sup sayoq campoq bodo style 🤣 Pasai ehh malaih laa nak gigih sangat, perut da lapaq gila bak hang. The best combination ever, plain vege soup n fried chicken KFC style. Sayonara cabai belacan, cabai takdak kat rumah so makan ja la apa yg ada eh. Amboi nak bebukan tp baloq liat pastu nak kata mcm mcm, buh penampaq satgi kang. Cemni la orang bujang masak, asai boleh telan ja. Lepaih makan memang sambung tdoq la citer dia, qada tdoq 3 hari lepaih punya. Selamat makan.
.
#ilovefood #cooking #dyanmasukdapur #homemade #foodlover #foodhunter #foodvsco #foodporn #foodgram #foodgasm #foodstagram #vsco #vscocam #vscomy #vscoasia #vscogram #vscoworldwide #igersmy #igersasia #igersmalaysia #dyanlovemakan #dins #dinner

.
The best dessert in Penang. Tiap kali dtg Bukit Bendera, memang pi tala cari hat ni dulu. Ayang itew suka gila k hahaha. Dia tolak batu ngan kayu pon dia makan en 🤣
.
#holiday #penangfood #foodhunter #foodlover #foodporn #foodgram #foodvsco #foodstagram #foodgasm #ilovefood #dessert #feelinggood #feelinggreat #vsco #vscocam #vscomy #vscoworldwide #vscoasia #vscogram #igersmalaysia #igersasia #penang #pulaupinang #pulaupinangmalaysia #georgetown #dyanangkatbag #bukitbendera

.
Happy birthday shout out to my sayang angah. Sorry for not around this 3 days. Been busy with bakai bang ipaq hang la hahaha. Angah doakan Ammar sihat, kuat, n berjaya dunia akhirat. You’re the best gift from Allah to our family. Watching you grown up is the best moment happen in my life. I might be not a good sister to you but deep in my heart, you’re the reason for my happiness. I’m happy spending my whole life with you. You always tell me “angah hari ni Ammar solat Ammar doakan angah bla bla bla”. I’m so touched everytime you saw me cry n try to comfort me with your jokes even it’s annoying me but still i’m smile over your silly jokes. There’s a place for you, just for you in my heart. No one can have it cz your name was there. Please be a good boy to your parents n sisters, study smart n jaga solat. I love you Ammar to the moon n back. I’ll take a good care of you till my last breath, kalau kena marah tu bersebab kalau kena naik tangan tu pon bersebab bukan suka suka 😌🤙🏽 Malam nanti angah belanja ramen ya hahahaha. Have a blessed journey dear little boy, there’s so many things you need to see with your own eyes. Someday, when your family not around anymore, please make a wise choice n don’t be fooled by peeps around you. As long i’m here, i’ll make sure no one can hurt you or make you sad. Happy 9th birthday sayang.
.
#littleboy #littleman #hero #myhero #myboyfriend #ayangitewcomesecondandyouarealwaysnumberone #myheart #myotherhalf #sister #siblings #family #happybirthday #happybirthdaylove #partofmylife #ammarfirdaus #vsco #vscocam #vscomy #vscoworldwide #vscoasia #vscogram #vscostagram #happiness #aprilbaby #babyboy

.
When you found someone who can treat your tummy, who can handle your mood, go married him asap k? 🤣
.
Kuetiaw penang ngan laksa penang memang padu teghoq bak ang. Uncle left handed punya kuetiaw berapi dia memang kaw kaw bg 🤣 Boleh mintak berguru tak uncle 🙏🏼
.
#holiday #monday #mondate #penangfood #foodhunter #foodlover #foodporn #foodgram #foodvsco #foodstagram #foodgasm #ilovefood #fave #feelinggood #feelinggreat #vsco #vscocam #vscomy #vscoworldwide #vscoasia #vscogram #igersmalaysia #igersasia #penang #pulaupinang #pulaupinangmalaysia #georgetown #dyanangkatbag

.
He ask me cendol or icecream? I said cendol pon boleh ice cream pon boleh so he said “we eat both la” haihhhh la hahahaha. He also said before this “he’s the one who can handle my ragaman” hahahahahahaha. Hi abang Faizal Tahir #doneclaim 🤣
.
#holiday #monday #mondate #penangfood #foodhunter #foodlover #foodporn #foodgram #foodvsco #foodstagram #foodgasm #ilovefood #cendol #teowchewcendol #fave #feelinggood #feelinggreat #vsco #vscocam #vscomy #vscoworldwide #vscoasia #vscogram #igersmalaysia #igersasia #pulaupinang #pulaupinangmalaysia #georgetown #dyanangkatbag

Most Popular Instagram Hashtags