dutchsupercross dutchsupercross

183 posts   993 followers   0 followings

Dutch Supercross  De grootste internationale supercross van Nederland zal worden verreden in het weekend van 2-3-4 november 2018

🏁 WINACTIE 🏁 Wil jij kans maken op 2 tickets voor de zondag t.w.v. 40,- euro?
Hoe maak je kans op deze prijs? 🤔 1.TAG iemand waarmee jij deze prijs wil winnen 🏆 2.VOLG @dutchsupercross🔥
Vrijdag 5 oktober maken we de winnaar bekend via onze story 🤞
-De winactie is internationaal
-De prijs is niet in te wisselen voor geld of andere tickets
-De winnaar heeft 48 uur om de prijs te claimen

Freddy heeft weer een uitdagend circuit ontworpen #sx #zuidbroek #dutchsupercross

DE DUTCH SUPERCROSS IS MEER DAN ALLEEN MAAR SUPERCROSS

Er is het hele weekend van alles te doen met op vrijdag en zaterdagavond afsluitend een afterparty van DJ Willem. Deze party zal nadat de finishvlag voor de laatste keer is gevallen beginnen, zodat het voor iedereen een gezellige avond uit kan zijn.

Naast DJ Willem zullen ook de Utlopers op zaterdagavond weer voor een fantastische sfeer zorgen. Zoals we van hun gewend zijn, krijgen ze het publiek goed aan de gang waardoor het een onvergetelijke avond zal worden.

Mocht je nog niet ingeschreven hebben voor de Dutch Supercross in Zuidbroek, doe dit dan snel. Op de website www.dutchsupercross.n vind u in de navigatie het kopje ‘’inschrijven’’ waar u de volledige inschrijving kunt regelen.

Het publiek kan nu profiteren van een vroegboekkorting. Deze tickets zijn via de website www.dutchsupercross.nl verkrijgbaar onder het kopje ‘’tickets’’. We zijn momenteel druk in de weer met het vastleggen van de rijders. De Nederlandse en Duitse teams hebben al veel interesse getoond en er zijn al een paar namen voorbij gekomen die absoluut voor een mooie wedstrijd kunnen zorgen! Wanneer er meer nieuws is over de Dutch Supercross plaatsen we het hier!
#groningen #avondjeuit #eurohal #vandervalk #zuidbroek #sx #dutchsupercross #partytime

Nog maar 56 dagen en dan is het zo ver... Dutch Supercross 2018!
Koop nu je kaarten en krijg early bird korting 🎉 (extra geld om een biertje te kopen 😉)

Koop nu je early bird tickets met extra veel korting!

Breaking news Breaking news !!!! Één september start onze "Early Bird" actie. Koop je tickets met korting en je bent erbij. Internationale rijders, Spannende wedstrijden, Útlopers, DJ Willem, Verloting, Gratis toegang tot paddock, enz. enz
2, 3 en 4 november Dutch Supercross
www.dutchsupercross.nl
#sx #zuidbroek #earlybird #groningen #partytime #vroegboekkorting #erbijzijn #vandervalk #eurohal #uitje

INSCHRIJVING SUPERCROSS TRAINING ONDER LEIDING VAN JAN POSTEMA GEOPEND !!!!
Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor de indoor Supercross training in Zuidbroek.
Op woensdag 13 oktober en donderdag 1 november kun je trainen onder leiding van Jan Postema.

Dus ideaal om in november op een indoor circuit en onder professionele begeleiding de voorbereiding van het nieuwe seizoen te doen. De baan zal gebouwd worden van het beste zand die je kan wensen voor een indoor circuit.
Wil je samen met je vrienden een keer de "indoor experience" beleven schrijf je dan in als groep om zo samen een gave trainingssessie te doen.
Elke dag komen er drie groepen van 20 rijders in aanmerking om te trainen. De groepen worden klein gehouden, om een veilige manier indoor te kunnen trainen.
Inschrijven via www.dutchsupercross.nl
#sx #supercross #zuidbroek #southpans #groningen #eurohal #vandervalk #training #postema

SCHRIJF JE IN VOOR DE VRIJE TRAINING VAN VAN DER VEGT MOTORS
Op woensdag 31 oktober is er vanaf 18.30 uur de mogelijkheid om te trainen op het Int. Dutch Supercrosscircuit in de Eurohal te Zuidbroek.

Van der Vegt Motors heeft exclusief het circuit gehuurd om deelnemers de mogelijkheid te bieden om van tevoren extra te trainen op dit "vers" aangelegde circuit. Doe je niet mee als coureur, dan is dit bij uitstek de gelegenheid om toch eens te "proeven" aan dit evenement.
Wij zijn voornemens 5 groepen samen te stellen en bieden aan alle klassen een trainingsmogelijkheid, onder voorbehoud van calamiteiten kun je 3 keer trainen. Deze vrije training kost € 35,-- per deelnemer.(licentie verplicht)

Inschrijven www.dutchsupercross.nl

Most Popular Instagram Hashtags