dutchsupercross dutchsupercross

204 posts   1,430 followers   0 followings

Dutch Supercross  De grootste internationale supercross van Nederland zal worden verreden in het weekend van 2-3-4 november 2018

Zet het eerste weekend van november vast in je agenda. #1,2,3 november2019 #dutchsupercross #southpants #eurohal #openingsupercrossseizoen

Short voor van der Vegt Motors in Zuidbroek

De Amerikaan John Short zal samen met Jack Brunell en Jason Clermont het team van Van der Vegt Motors vormen in de SX1 klasse. De Amerikaan zal van start gaan op een nieuwe Kawasaki KX450F 2019. Short wist dit jaar meerdere malen in de top 10 te finishen tijdens de AMA Lites Supercross. John kijkt er zeer naar uit om naar de Dutch Supercross in Zuidbroek te komen.

Lijkt het jou / u leuk om ook zelf eens te trainen op een echte Supercross baan? Geef je dan snel op voor de vrije training op woensdag 31 oktober a.s.
Er zijn nog enkele plekken vrij!

Voor meer informatie en opgave ga naarwww.vdvegt.nl

Florent Richier keert terug bij DWS Decals Mulders Motoren Haverkamp Racing in Zuidbroek

Na de bekendmaking dat Luca Nijenhuis voor DWS Decals Mulders Motoren Haverkamp Racing zal rijden in de Dutch Supercross in Zuidbroek presenteren we nu onze twee rijder die op de Honda CRF450 aan de start zal komen in de SX1 klasse.

De Fransman Florent Richier is geen onbekende in Zuidbroek. Hij is er al een keer gekroond tot Koning van Zuidbroek en is een hele ervaren rijder in het sterk bezette deelnemersveld. Ondanks dat Richier al wat ouder begint te worden haalde hij het vorig jaar nog tot op het podium en dat zal ook voor dit jaar zijn doelstelling zijn.

Het circuit van Zuidbroek zal er net als in de voorgaande edities zeer technisch in komen te liggen en dit is een kolfje aan de hand van Richier, die natuurlijk de circuits in Frankrijk en Duitsland gewend is en dus zeker raad weet met deze omstandigheden.

Naast Nijenhuis en Richier komt DWS Decals Mulders Motoren Haverkamp Racing nog met een derde topper aan de start, die later deze week bekend gemaakt zal worden!

Voor meer informatie over de Dutch Supercross kunt u kijken op www.dutchsupercross.nl

Mede mogelijk gemaakt door:
Boensma
Cabstore
Dws Decals
RK Trading schuttingen
Klein Kromhof houtvezels
Honda Motorfietsen

GREG ARANDA VERSTERKT SX1 KLASSE BIJ DE DUTCH SUPERCROSS IN ZUIDBROEK

De lijst met grote namen groeit met de dag voor de Dutch Supercross in Zuidbroek. Na het nieuws dat Gared Steinke op 2,3 en 4 november terug zal keren naar de Eurohal kunnen we nu melden dat de snelle Fransman Greg Aranda de SX1 klasse komt versterken.

Aranda zal aan de start komen voor het Duitse Sturm Racing team. De Fransman domineerde een aantal jaren geleden de ADAC Supercross Series en kent de weg op een supercrossbaan. Voor Aranda is het de eerste keer dat hij naar Zuidbroek komt en is zeker een kanshebber voor het podium.

Niet alleen Aranda heeft deze week zijn deelname bekend gemaakt, maar ook het Duitse Becker Racing komt met vier rijders naar Zuidbroek. De volgende rijders komen voor Becker Racing aan de start: β€’ SX2 Clement Briatte #851
β€’ SX2 Sam Kornellussen #435
β€’ SX2 Nolan Cordens #13
β€’ SX1 Mathew Bayliss # 10

De komende dagen zullen we nog meer toprijders die naar Zuidbroek komen presteren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.dutchsupercross.nl

Most Popular Instagram Hashtags