drengrajqevci drengrajqevci

69 posts   475 followers   411 followings

Personal Trainer Fit-In Gym  👻drengrajqevci

happy Our 7 anniversary

@olt_zeqiraj @genzeqiraj1 urime ditëlindja olti,te uroj krejt tmirat e botës 🙏🏼🙏🏼edhe💯tjera

@olt_zeqiraj @genzeqiraj1 urime olti te urojm suksese gjat gjith karierës te dua shum😘

”Sot 6 vjet, linde Ti, e shtrenjta ime Noa. Tije bekimi me i madh i jetes sime.
Ti je dielli im, ylli im, hëna ime, fryma ime, je motivi im për jetë, je shpirti i shpirtit tim. Ky vit është i veçantë për ty, sepse ket vit ti do te fillosh shkollën Unë të dëshiroj nga thellësia e zemrës , të të bekoj Zoti gjithmonë me shëndet, shumë dashuri, plot suksese e mbarësi dhe gjitha këto të mira, ti shijosh me njerëzit tu të dashur pranë gjithmonë. Të don përgjithmonë, pa kusht dhe pa kufi, Babi ❤️
Urime ditlindjen Noa

Butrint imeri💪🏼💪🏼me staff Fit-In Gym

🙌🏼

Urime ditlindjen e 4 shpirti i babit gjithmon i lumtur qofsh EGO #shpirt#

Most Popular Instagram Hashtags