dreaminpink dreaminpink

865 posts   189 followers   474 followings

Erica  💗🦄😍

På väg hem från Värmland efter att ha firat gammelfarfars 90-årsdag. Edwin är musikansvarig. 🕺🏽🎶🎵

Rastar liten hostande loppa.

Ahhhh! Jag behöver en kram! Om tio minuter träffar jag den nya gruppen jag ska ha och jag är alldeles nervös. 😬😬😬

Trött mamma som tar en minut på soffan efter en lång dag på jobbet. Nu är jag tillbaka på heltid igen, ganska precis ett år efter att det bara tog stopp. Jag är försiktigt positiv men inser att jag måste vakta mig noga. Det här med att vara tillräckligt bra... Att allt inte måste vara perfekt.

Igår läste Edwin ut Monstret på cirkusen. Han har läst allt från nån sida till flera kapitel högt för mig några gånger i veckan. Igår var han färdig och så stolt över sig själv!
Det är en väldigt fin bok och har ni inte läst den, eller första boken om Frank (Monstret i natten), så tycker jag ni ska göra det. Det finns mycket att prata om med barnen som är väldigt aktuellt i dagens samhälle. Utanförskap, vad rädsla kan göra med människor och om att få vara den en är. I april kommer tredje, och sista, delen i serien (Monstret och människorna) så passa på att läsa dem innan dess. ❤📚🐾 #boktips

På promenad. ☀️☀️☀️

Igår stekte maken våfflor. Idag inleder jag och barnen vårt lov med våffelfrukost. 😋 Tack älskling! ❤

Dag 2/2 detta lov som spenderas på jobbet. Så skönt att få undan allt som ligger på hög. Det ger mig lugn i själen för att sen verkligen kunna vara ledig resten av veckan. 😊
Extra pussar och kramar denna soliga alla hjärtans dag! ❤

När det plötsligt blir lite för mycket att hålla reda på de närmaste veckorna efter att jag börjar jobba heltid igen. Då får några post-its vara mitt minne.

Mellodans även hos oss. 💃🏼🕺🏼 #melfesthemma

Lördagspyssel.

Det här var min plan. Jag lyckades sådär med tanke på att jag inte ens börjat läsa än...