dms360_dermax_superskin dms360_dermax_superskin

7,232 posts   9,296 followers   7,548 followings

DMS 360 ORIGINAL HQ  ACNE PROBLEM, PIGMENTATION, SUN BURN? LET'S WE HANDLE YOU👍 AUTHORIZED STOKIS DMS VIRAL (DMS 360 VVIP 0260) COD / FREE POST CALL / WHATSAP 016-967 788

.
Sabun Honeydew By DMS 360 .
.
Beli sabun seketul pun dpt tiket .
.
Nak face glowing jom amalkan saop ni.. .
.
Kandungan :-
✔Vitamin C & E
✔Collagen
✔Alga
✔Axtract Honeydew .
.
👍Mencerah kulit wajah
👍Membuang sel kulit mati
👍Mengecutkan jerawat
👍Memudarkan parut jerawat
👍Kulit wajah terasa ringan & nyaman .
.
Sesuai semua jenis kulit lelaki & wanita .
.
Whatsapp 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #flawless #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat

.
Raya dah nak dekat, mesti ramai tercari2 skincare yang sesuai dan boleh merawat kulit wajah anda kan .
.
Masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, berminyak pun boleh menggunakan Set Skincare DMS 360 ini tau .
.
Ramai dah mencuba dan mendapat hasil yang tip top.. .
.
Yang bestnya uolsss, skincare DMS 360 ini tahan lebih dari 3 bulan penggunaan..jimat kan ? .
.
Whatsapp 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #flawless #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat

.
4D Foundation DMS pun boleh jd penganti bedak and base make up. Tak perlu nk mekap tebal2 dah, dh laa pinksih kulit, spf 50 lagi taw 😻😻 tak perlu risau main tengh panas pon, lagi cantekk wooo, dah laa nampk glowing. Tak perlu nak spray2 ape2 dahh. Tak bercapuk bila berpeluh. Tahan lama 🆙👍🏻 nak cantek sblm raya roger jeee Daien .
.
Whatsapp 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #flawless #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat

.
Salam Ramadhan Buat Semua Umat Islam di Malaysia dan Seluruh Dunia.
Selamat datang Ramadhan, bulan keampunan dan keberkatan.

Rasulullah saw pernah bersabda : “Orang yang berpuasa di bulan Ramadhan dengan penuh keimanan dan penuh harapan, maka akan diampuni dosa-dosanya yang telah lalu.” Riwayat Bukhari Dan Muslim

Ramadhan yang telah tinggalkan kita setahun lalu, kini datang kembali membuka ruang dan peluang kepada sekalian manusia meraih pahala dan keampunan dari Allah swt.

Sebagaimana sabda baginda, bulan Ramadhan adalah bulan keampunan yang mana Allah swt akan mengampuni dosa, memaafkan kesalahan dan membebaskan manusia dari neraka.

Most Popular Instagram Hashtags