dms360_dermax_superskin dms360_dermax_superskin

5078 posts   5897 followers   806 followings

DMS 360 ORIGINAL HQ  ACNE PROBLEM, PIGMENTATION, WEIGHT LOSS ?? πŸ“£πŸ“£ HUBUNGI, UTK KAMI BANTU ANDA πŸ™ŒπŸ™Œ (DMS360 VVIP ID 0260) 24 JAM COD / FREE POST WhatsApp | 016-967 7880

http://www.dms360dermaxsuperskin.blogspot.com/

.
@dms360_dermax_superskin - .
COFFEE MONATOX !!!! .
.
Dah cuba pasti jatuh hati jatuh cinta..😊 .
.
Penangan Coffee yg tiada tandingan perrgghh... .
.
Jom rasai kehebatan COFFEE MONATOX !!!! .
.
MinumΒ² alamakkkk nak repeat order lagi .
.
Bolehhhh...hihi confirm puas hati !!!! .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

.
@dms360_dermax_superskin - .
KELEBIHAN GREEN COFFEE.. .
.
❀ Menurunkan berat badan
❀ Membakar lemak
❀ Memberi kesan dengan berpeluh
❀ Menahan rasa lapar
❀ Menambahkan tenaga serta kecergasan tubuh badan .
❀ Menurunkan kadar gula darah .
❀ Mencegah penyakit diabetes dan kencing manis .
❀ Mengurangkan kolestrol
❀ Melawaskan sistem penghadaman dengan baik
❀ Mencantikkan kulit wajah serta tampak lebih bersinar
❀ Awet muda kerana antioksidan tinggi .
.
CARA PENGAMBILAN
1 SACHET SEHARI SEBELUM SARAPAN .
.
ISI KANDUNGAN
1 KOTAK / 15 SACHET
RM89.90 .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

.
@dms360_dermax_superskin - .
JANGAN RISAU ABAM DAN AKAK ADA RESDONG .
.
Dah lima tahun muka abam ni naik pelbagai batu, ada yang konkrit kasar, konkrit pasir, berat nak membawa beban...malu nak kluar makan dgn kawan2, risau orang geli tgk muka yang berair.. .
.
SEKARANG "ABANG" dah machoooo... "KAKAK" dah cantikkk..cun lg.. .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

.
@dms360_dermax_superskin - .
JANGAN RISAU ABAM DAN AKAK ADA RESDONG .
.
Dah lima tahun muka abam ni naik pelbagai batu, ada yang konkrit kasar, konkrit pasir, berat nak membawa beban...malu nak kluar makan dgn kawan2, risau orang geli tgk muka yang berair.. .
.
SEKARANG "ABANG" dah machoooo... "KAKAK" dah cantikkk..cun lg.. .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

.
@dms360_dermax_superskin - .
JANGAN RISAU ABAM DAN AKAK ADA RESDONG .
.
Dah lima tahun muka abam ni naik pelbagai batu, ada yang konkrit kasar, konkrit pasir, berat nak membawa beban...malu nak kluar makan dgn kawan2, risau orang geli tgk muka yang berair.. .
.
SEKARANG "ABANG" dah machoooo... "KAKAK" dah cantikkk..cun lg.. .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

.
@dms360_dermax_superskin - .
EFEK MENYERUPAI SUNTIKAN VITAMIN C ? .
.
Kalau pakai serum ni, selalu orang akan ingat kita ambil suntikan botox. Kulit pun semakin hari semakin cerah berseri dan nampak awet muda .
.
Siapa tak nak kan ? nampak efek macam menyerupai suntikan vitamin C. Sapu jer lah senanggg.. πŸ˜‰ .
.
Nak sekotak tak ? .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

.
@dms360_dermax_superskin - .
Testimoni Stemcell 360 😍😍 .
.
Stemcell 360 nie salah satunya dapat membantu baik pulih kulit muka yg rosak akibat penggunaan produk sebelum nie..ingin lihat dia yg sekarang jom tengok komen di bawahπŸ‘‡πŸ» .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

.
Serum Stemcell terhebat dari DMS 360 .
.
RM150.00 sekotak, yang pastinya original .
.
Janganlah nak murah sampaikan tiada kesan. BANTERAS FAKE ! BANTERAS TIRUAN ! VOTE FOR ORIGINAL DMS ONLY 😍 .
.
Jaminan diberikan .
.
Hubungi beauty expert 016-967 7880 .
.
Pasti anda rasa teruja dengan hasilnya 🌼😍😍😍😍🌼 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #jerawat

.
Green Coffee : .
.
Kopi Hijau untuk Kurus dan Sihat
Kopi hijau ialah green coffee yang berasal dari biji kopi yang belum mengalami proses pemanggangan /roasting sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Biji kopi yang belum dipanggang mengandungi kandungan Asid Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet dan penurunan berat badan secara sihat dan selamat .
.
Jadikan minuman pagi berkhasiat anda. Dilerkaya dengan vitamin dan zat galian. Kopi diet anda yang paling disyorkan .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#diet #dietfood #jomkurus #jomkurus1malaysia #sihatdancantik #kurusdansihat #greentea #greencoffee #greencoffeeasli #kencingmanis #darahtinggi #shahalam #kualalumpur #spirulina #followmyig #dms360 #lovegreencoffee

.
Green Coffee : .
.
Kopi Hijau untuk Kurus dan Sihat
Kopi hijau ialah green coffee yang berasal dari biji kopi yang belum mengalami proses pemanggangan /roasting sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Biji kopi yang belum dipanggang mengandungi kandungan Asid Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet dan penurunan berat badan secara sihat dan selamat .
.
Jadikan minuman pagi berkhasiat anda. Dilerkaya dengan vitamin dan zat galian. Kopi diet anda yang paling disyorkan .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#diet #dietfood #jomkurus #jomkurus1malaysia #sihatdancantik #kurusdansihat #greentea #greencoffee #greencoffeeasli #kencingmanis #darahtinggi #shahalam #kualalumpur #spirulina #followmyig #dms360 #lovegreencoffee

.
Perasan something tak ? .
.
Diaorang yang minum Coffee Monatox ni, kulit mesti cerah bersih glowing...betul tak ? .
.
Sebabnya kan... .
.
Coffee Monatox ni bukan setakat kopi je. Ada bahan aktif lain yang bagus untuk kulit kita orang perempuan ni. So takde lah kita ni minum kopi untuk bagi tenaga je. Kulit cerah bersih, aset pun terjaga kan kan ? .
.
Nak sekotak kan ? .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #jerawat

Most Popular Instagram Hashtags