diva_didip diva_didip

76 posts   1,043 followers   941 followings

Nadiva Aliyya  Currently studying Actuarial Science. Click here to watch my videos 👇

Hahaha

April 29th was #internationaldanceday . A little throwback from #cravier2016 performance with my mates @ganacatra . Glad I can still express myself throughout dance until today. I mean, where else could you be so happy but super tired at the same time?
.
And for those who has been asking : yes, I do still dance anywhere and everytime just....not for the public eye that often😁✌. Hopefully will comeback soon.

Liburan semester kemarin diisi dengan sebuah kesibukan menjadi semacam ketua project yang bernama "Hometown Project in Cibubur". Awalnya iseng-iseng aja sih apply karena masih semangat maba membara gitu haha.
.
Sempet panik karena persiapan kurang. Kepotong UAS yang menyebabkan kurang belajar, telat ujian, dan pp bogor cibubur. Sempet kepikiran mau berhenti ditengah jalan. Sempet terlintas juga kayaknya yang mau ikut project gua dikit deh, yah, maklum bukan social butterfly gitu hehe.
.
And yeah, semua 'sempet sempet' yang gua sebutkan diatas akhirnya berubah menjadi sebuah ambisi untuk memaksimalkan project tersebut. Tapi highlight dari semua ini bukan soal menang atau kalah, melainkan tentang orang-orang yang ikut terlibat dan dampak positif yang tersebar. Seneng banget bisa kenalan dengan member-member AIESEC dari daerah lain, ketemu temen-temen lama, kenalan sama temennya temen yang tiba-tiba mau ikut jadi volunteer juga, paling senengnyaaaa denger dan tau kalo event yang udah kita jalanin membawa dampak nyata bagi seseorang untuk merubah pola hidup mereka.
.
Post ini adalah sedikit bentuk apresiasi untuk wajah-wajah yang secara langsung terjun untuk membantu project ini, kadang dikasih job desc mendadak (maaf), kadang running project gaada gua (maaf lagi), yang setia bantu dokum dan ngedit sampe begadang (yay), design sana sini tp akhirnya design gak dipake juga, dan berbagai bala bantuan lainnya. Tentunya terimakasih juga untuk semua orang yang turut serta men-support project ini dalam berbagai bentuk.
.
Lastly, thankyou NST, AIESEC Indonesia and Danone Aqua for this opportunity! Hopefully, in the future, there are more platform for young people to express themselves like this. Check out @hometownprojectnational 's posts about HTP Cibubur to see our past activities! And check out this hashtags 👇❇
#hometownproject2018
#hometownprojectincibubur
.
*Maaf panjang banget cannot contain lmao

Tiang lampu berdiri ditengah-tengah tidak menyala siang-siang.
.
Subahanallah ciptaan tuhan😍 (bukan tiangnya)

Hanya cuplikan-cuplikan lempar balik (swipe) menari bersama seseorang yang sudah gua kenal 1/6 tahun dari hidup gua dan kebetulan dia berkepala dua hari ini😇
.
Yaa, tiba-tiba saja terpikirkan momen-momen tersebut yang menurut gua adalah salah satu hal paling enjoyable dalam hidup ini. I mean what's better than doing something you love and spending it together with someone special?
.
Bukan hanya soal menari, setiap aktivitas yang melibatkan dia biasanya fluktuatif. Kadang dibuat emosi (ya kadang kebalikan juga) atau kadang juga berujung senang sekali. But after all this years, knowing him has given me and opportunity to learn whether it is a good experiences or a bad one.
.
Soooo anyway, happiest 20th bday dude! Walaupun sekarang sudah beda karir dan jarang ketemu, you are still one of my biggest inspiration to keep achieving. Keep inspiring and empowering others with your passion and hardwork. That's okay if sometimes you feel uncomfortable with your surroundings, that means you're growing and stepping out of your comfort zone. Stay hungry and spread positivity to the world🔥

#ciyekepaladua
#razandimana ? (Ini tolong ya dikurang kurangin)
((Video full ada di youtube ok))
((Maap bgt lupa naikin exposure& brightness fotonya☹))

[JOIN AIESEC MEMBER RECRUITMENT IS OFFICIALLY OPEN]

Hey, Future Leaders!

I’m Nadiva Aliyya, as Project & Investment Team Leader of FGL AIESEC in IPB 18/19 would like invite you to #JOINAIESEC!

Join AIESEC is an opportunity where AIESEC as platform for youth who want to leave their comfort zones, to feel a lot of new experience, improve their leadership, and other skills too.

Join AIESEC will open on February 26th - March 1st 2018, so stay tune for update from us!

Please read our guideline carefully: bit.ly/JoinAIESECIPBGuideline

Prepare yourself to take this opportunity and get ready to be part of AIESEC in IPB FAMILY!

For further info, do contact:
Regita Dian - LINE ID: regitada

#JOINAIESEC
#AIESECIPB

Tidak ada manusia di muka bumi ini yang boleh direndahkan. Semua orang berhak bahagia dan mendapat edukasi yang layak, tentunya didukung oleh kesadaran masing-masing individu.
Kontribusi nyata, bukan omongan belaka.
.
Kindly check @hometownprojectnational
To see our activities!#hometownproject2018 #hometownprojectincibubur

Greetings!

Kami dari AIESEC sedang mengadakan HOMETOWN PROJECT IN CIBUBUR 2018 atau disingkat HTP. Apa sih HTP itu? HTP adalah project yang bertujuan untuk mensosialisasikan tentang kesehatan ginjal dan pentingnya minum air putih dalam rangka memeriahkan World Kidney Day pada bulan Maret nanti. HTP akan berjalan dari bulan Januari-Maret.

Demi keberlangsungan project ini, kami membutuhkan dukungan kalian nih. Gak perlu dateng jauh-jauh ke Cibubur kok! Caranya gampang, kalian bisa beli merchandise ini dan semua keuntungan dari penjualan akan dialokasikan untuk sosialisasi. Selain bisa tampil keren, secara tidak langsung kalian dapat menyampaikan pesan dari project ini dengan memakai merchandise!

Untuk detail, silahkan swipe post ini. Untuk pertanyaan dan pemesanan silahkan hubungi kontak yang tersedia.

Jangan lupa cek social media kami di : @hometownprojectnational dan @aiesecipb

Thankyou!❤
#HometownProject2018
#HometownProjectInCibubur
#WorldKidneyDay2018

This is a long description briefly explaining how I feel a few months after I joined this 'team'.
.
Well let me tell you a lil bit about myself and how I feel about my college life first. I thought college was going to be filled with a lot of open minded, independent, and selfish people. I was not completely wrong tho, but not a few of them were actually still dependent and childish.
.
I'm that type of person who's friendly with everyone, but BE friends with everyone? Um, no thanks. Don't get me wrong. You should make relations as wide as you can, but i think 'friends' should be people who actually wants to grow together and pushes you to develop yourself, not slowly dragging you into negativity. I rather be alone than to come back and have an unhealthy friendship.
.
Eventually, there will always be some person or a group of people who hates and talk bad about you behind your back (even my highschool were better than my college life). DO CARE what they say about you because, it will shape you into a better someone (but don't forget to stay true to yourself). Show them what you are capable of doing and remember : no matter how bad you feel about yourself, there will always be someone who supports and love you.
.
Yes, in this few month of my college journey I can proudly say this 'team' are my 'friends' and I hope i can create a stronger bond with them in the future, strong as a 'family'.
.
Goodjob my team leaders. I hope I can carry on the legacy and make this organization a better one in many aspects.
.
Thankyou for always trusting and supporting me. Thankyou for every opportunity until now. New term let's go! (Semoga lebih familliar dgn 1001 singkatan aiesec ini LOL)
.
#AIESECIPB1718
#RiseNShine
.
P.S. people come and go. Let it be. Let god do the rest. Enjoy your life. Hahahahahha.
(Will do more tagging later)

Last saturday well spent with this valuable person after months being separated miles away.
.
Exchanging those distance and virtual chats within a day was barely enough to pour all the stories and feelings moreover, seeing him physically was heartwarming enough for me.
.
I also got a chance to accompany and witness him compete in a choreography competition. Got himself as top 5 competitor. All this years he never fails to dissapoint yet, never stops striving as well.
.
Now back to reality and focus on our own agendas. Till we meet again😊
.
(Swipe to see a little part of his choreography at choreojam 2017😍)

Do you see the huge black dim spot under my eyes (yes it's called an eyebag)? If yes, please click the love button on this post. Thanks☺. Much love. Goodluck on your life peeps.
📷 : @almaaurelia

Apakah kamu tahu Indonesia berada di urutan kedua sebagai negara penghasil sampah sisa makanan terbanyak di dunia? (Data 2017)
Maka dari itu, saya ingin mengajak warga Indonesia untuk :
1. Menghabiskan makanan yang telah disajikan hingga tidak tersisa apapun.
2. Jika kita dapat mengambil makanan sendiri, pastikan yang kita ambil sesuai dengan kapasitas tubuh kita.
3. Selain menghargai makanan dan mengurangi sampah, kita juga dapat menghargai jasa petani dengan cara tersebut.
4. Selalu ingat banyak orang diluar sana yang bahkan mendapat sesuap nasi pun sulit.
.
Kamu bisa meningkatkan kepedulian masyarakat Indonesia dengan mengikuti Snap Food. Caranya :
1. Ambil foto makanan yang belum dimakan
2. Habiskan makanan tersebut
3. Ambil foto makanan yang sudah habis
4. Gabungkan kedua foto tersebut (2 frame dalam 1 foto)
5. Unggah di Instagram kamu
6. Gunakan Hashtag
#SnapFoodXCargill #SnapFoodWED #SnapfoodIAAS #FinishYourFood #SDSNYouth
7. Tag dan ajak minimal 3 teman kamu untuk ikut dan jangan lupa tag akun @iaas_indonesia @kementerianpertanian @UNFAO
(Tagged by @cc__ax)

Most Popular Instagram Hashtags