dinarwahyu_akunbaru dinarwahyu_akunbaru

187 posts   4287 followers   792 followings

Dinarwahyu  🏠Purwodadi JATENG 🏢Univ.PGRI SMG 🎥Stand up comedian_indovidgram 🏁Admin @ScoopyOwnerPurwodadi*007 💍erna dwi candra wiyati

Mangane diwaregki. Sesok wes poso😃

Ngadem😮

Google map ku rusak cuk. Meh nek kampus malah nyasar omahe janda😱
Feat @ragilsa.rap
Kaose @genyo_merch @cahgenyo
@dagelan
#dagelanjowo#dagelanngakak #humorjowo#indovidgram#purwodadihits#selebgram

Assalamualaikum ya ukhti😊

Pilih seng endi mbak? Pokoke sing kanan nomer dua iku wes ono sing duwe😄

Hee mak. Sekali kali mbokyo melu touring. Ben tau asiknya touring. Ojo lali cekelan mak. Cekelan ban😄😘

Aku ki opo to dek. Tukang parkir sing isone dolanan karo scoopy😌

Selamat pagi para calon generasi muda.

Most Popular Instagram Hashtags