didicazli didicazli

1,224 posts   15,420 followers   3,046 followings

Didicazli Ismail  Lagu terbaru "Sejujurnya". SG🎵Songwriter, 🎵Singer, 🎵Producer, 🎵Radio Presenter @Ria897Fm(part-time)

I’m not a good singer. But I’m grateful that I’m given a voice that can make someone happy. #sejujurnya #DanaAmanahTAA

#Sejujurnya kalau suka lagu ni harap sudi vote Sejujurnya untuk category lagu SG Paling Popular APM di toggle.sg/APM 😊. Walaupun mungkin masa ni lagu artis lain sedang leading. #anugerahplanetmuzik2018

Sambungan chorus lagu Spontan from the previous post. Ada harapan? kalau ada harapan pls tekan butang ‘❤️’. Kalau tak sedap pls tekan butang ‘💀’ . Terima kasih 😁

Selamat tahun baru kawan kawan!

Da tebiat budak ni bermain dengan Doraemon! Dulu kecik kecik nak jadi macam Nobita #joysoflife

Sesunggunya da tua ni da malas nak layan orang orang yang merepek. Kalau ada orang nak sangat jadi kepala boss kasi la. Kalau ada orang nak sangat jadi popular kasi je. Kalau ada orang nak sangat dapat penghargaan beri je. Hidup jangan menyusahkan orang lain, priority keluarga, usaha yang terbaik sebelum mati. Salam ✌️

Rembat je Melody apa yang keluar itu lah jadi lagu. Sorry kalau tak sedap ✌️. Bila da dengar tekan butang ‘❤️’ kalau spontan ni ada harapan 😂

I come from a generation of singers where the APM Award trophy was made of glass. How old were you in 2007? The awards that I won were because of your votes. Thank you! Pls vote ‘Sejujurnya’ at toggle.sg/APM if you feel that the song is good enough to win the Popular SG song category in 2018. 😊#anugerahplanetmuzik2018

Flashback the time when ‘Sejujurnya’ hit number 1 in Carta HMI. Biarlah saya hanya pemuzik di kampong Singapore. Asal kan orang kampung saya masih sudi dengar lagu lagu saya. Harap masih sudi vote di toggle.sg/APM before voting ends 😊

Sebab da lama tak petik guitar. Siapa boleh teka title lagu ni? Hint: bukan lagu dandut 😂

Wahhh. My aunty top 10 in MasterChef SG 💪💪💪

With @dzarismail at Darul Ihsan Family Carnival. Come by with your family. We will be here till 6pm #darulihsanorphanage

Most Popular Instagram Hashtags