dianadanielleb dianadanielleb

5373 posts   1297641 followers   859 followings

Diana Danielle  Mngt: NRDB Studio Sdn Bhd NRDBStudio@gmail.com IG/FB Reviews only: DianaDanielle.work@gmail.com πŸ‘‡ New single TERBAIK - A-OK feat Diana Danielle

https://youtu.be/bR1XpF81ogk

☹😊

Cer cari maaaaana @faridkamilz di dalam gambar oldschool ini πŸ˜† #yangmukamacamchemadtuuu

No disrespect to any profession here.. i just feel like the tremendous effort, loyalty and dedication some people put to keep our country safe and sound can never be paid with money. They risk their life and the security of their own family for the sake of keeping the bad guys at bay. But still... wouldnt it be nice if the country took care of these people as well as they take care of say... celebs and football players? And maybe just maybe if they were paid well more and more of our citizens would choose to serve our country instead... truth is, money is a priority, to survive, to study, to build a family, to start a business... so i sincerely hope one day these unsung heroes can live the life they deserve from the effort they put out all of these years. #underrated #underappreciated #oneday #hope

Couldnt feel my fingers after signing a hundred notebooks to give away soon for our Cuckoo launch @cuckoo_official #ambassadorship #aintnoclassygal

Gambar lama mak kite. Yg duduk depan paling kiri tu. Rambut pendek belah tengah tu maintain sama sampai sekarang. Putih pun sama. Spec je kecik sikit πŸ˜† @noorsiahramli

On set of my upcoming tele-series! So excited for all of you to watch it very very very soon 😏 I am wearing @redaudra_boutique today, 😊

#Repost @littlestarsmy ・・・
🌟 TADAAAAAAAAAAA 🌟
.
Comelnya Cheyah dengan Chemat ni 😍 mesti anda semua tak sabar kan tunggu diorang release collection raya nanti? tarikh pre order pun dah nak buka ni, make sure to stay tuned okay !
.
Collection yang akan datang ni exclusive sangat tau! Bukan chemat je, tapi collection cheyah pun ada! Haaa kira both boys & girls dapat glamour ala ala chemat & cheyah la raya ni.
.
Collection ni ialah kolaborasi antara the talented @wajieibrahim and mummy @dianadanielleb yang memang semua tahu super brilliant! so do expect something splendid for the kids okay πŸ˜‰
.
Spread the words by tagging your friends and family here.

_

Contact us now at :
πŸ“±WhatsAppΒ +601126267698Β (Mun)
.
OR
.
🌐 Littlestar.my
.
πŸ’» FB: Littestar.my
.
.
.
#bajuraya #kidswear #kidscollection #chemad #cheya

#Repost @littlestarsmy ・・・
🌟 TADAAAAAAAAAAA 🌟
.
Comelnya Cheyah dengan Chemat ni 😍 mesti anda semua tak sabar kan tunggu diorang release collection raya nanti? tarikh pre order pun dah nak buka ni, make sure to stay tuned okay !
.
Collection yang akan datang ni exclusive sangat tau! Bukan chemat je, tapi collection cheyah pun ada! Haaa kira both boys & girls dapat glamour ala ala chemat & cheyah la raya ni.
.
Collection ni ialah kolaborasi antara the talented @wajieibrahim and mummy @dianadanielleb yang memang semua tahu super brilliant! so do expect something splendid for the kids okay πŸ˜‰
.
Spread the words by tagging your friends and family here.

_

Contact us now at :
πŸ“±WhatsAppΒ +601126267698Β (Mun)
.
OR
.
🌐 Littlestar.my
.
πŸ’» FB: Littestar.my
.
.
.
#bajuraya #kidswear #kidscollection #chemad #cheya

#Repost @littlestarsmy ・・・
🌟 TADAAAAAAAAAAA 🌟
.
Comelnya Cheyah dengan Chemat ni 😍 mesti anda semua tak sabar kan tunggu diorang release collection raya nanti? tarikh pre order pun dah nak buka ni, make sure to stay tuned okay !
.
Collection yang akan datang ni exclusive sangat tau! Bukan chemat je, tapi collection cheyah pun ada! Haaa kira both boys & girls dapat glamour ala ala chemat & cheyah la raya ni.
.
Collection ni ialah kolaborasi antara the talented @wajieibrahim and mummy @dianadanielleb yang memang semua tahu super brilliant! so do expect something splendid for the kids okay πŸ˜‰
.
Spread the words by tagging your friends and family here.

_

Contact us now at :
πŸ“±WhatsAppΒ +601126267698Β (Mun)
.
OR
.
🌐 Littlestar.my
.
πŸ’» FB: Littestar.my
.
.
.
#bajuraya #kidswear #kidscollection #chemad #cheya

I got back from work to an AMAZING SURPRISE from Lazada!!!! A huge box full of gifts for me #noimnotsharing ! I want to wish Happy 5th Birthday Lazada! All those presents for me?? I should be giving y'all presents! Blown away at their effort and the really nice gifts.. how'd y'all know i need a new camera? πŸ˜… I must add that I've been shopping on Lazada for so many years now and they have never failed to give the best prices and quality products. Thanks for remembering me and to more success for #LazadaMY in the future... #surpri5ebox #happytears #sonycamera #aventbabygifts #foodandmunchies #luggages #himalayamoisturizer #zicococonutdrinks #somanymore !

We hardly have the chance to work together tapi bila ada masa tu it's a lot of fun.. tgk Farid tu sampai cucuk langit πŸ˜† @cuckoo_official #cuckoofriends

Most Popular Instagram Hashtags