[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

dianaamir dianaamir

5115 posts   1189596 followers   933 followings

D I A N A A.  Servant of Allah | Actor | TV Host | Malaysia | @usrah_dae | ☎️ +60125176227 | dianaamir.official@gmail.com

otw 🇸🇬

goodnight ❤️ 🐯

“Perfect Lunch ‘’!
.
.
pas abes makan trus pak habib @mohdhabibbullah26 speaking, hahahahhaahhaha ❤️
.
.
hilang penat dalam kreta dgn anak2 bila sampai je abah kata “takyah beli apa, sampai trus makan” .
.
ada hati sblm smpai tadi suruh habib singgah mall beli donut skjap nak buat buah tangan , heeyyy org tak perlukan 🍩 kat sini
.
.

sambal tempe paling win, sampai asam pedas jatuh tempat kedua 😱 masak lemak tauge, sambal sotong dgn ayam masak kicap 🤤 sambil hirup teh panasss .
.

alhamdulillah #bahagia

semoga Allah permudahkan urusan @pudsput , He is the best planner ❤️
.
.
[LIVE UPDATE]

Jalinan Kasih: Di mana Ibu Ayahku?
.
.

sekarang adik Putera Zainuddin berjumpa dengan individu yang pertama menemuinya di perhentian bas sebelum diserahkan kepada ketua kampung. .
.
Menurut Encik Abdul Khalid atau lebih dikenali sebagai Pakcik Hamid, beliau menjumpainya ketika dalam perjalanan untuk ke tempat kerja kira-kira jam 7.30 pagi. .
.

Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my
.
.

Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.
.
.

#Bismillahadduha
#jalinankasih

[LIVE UPDATE]

Jalinan Kasih: Di mana Ibu Ayahku?
.
.

Adik putera akhirnya bertemu dengan individu yang menjumpai beliau sewaktu berumur 10 hari iaitu bekas ketua kampung En Mohamad jafri bin maarof.
.
.

Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my
.
.

Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.
.
.

#Bismillahadduha
#jalinankasih

[LIVE UPDATE]

Jalinan Kasih: Di mana Ibu Ayahku?
.
.

sekarang krew Bismillah ad duha dalam perjalanan ke Kuantan, Pahang untuk bertemu dengan individu yang terawal menjumpai adik Putera Zainuddin di perhentian bas kg Gelugor gambang,kuantan
.
.

Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my
.
.

Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.
.
.

#Bismillahadduha
#jalinankasih

it’s Sunday! jalan2 and makan day ❤️so I’m dedicating a row on my instagram for this free and easy Kurung available @modvier Luxe .
.
as seen on @bismillahadduha this morning .
.
#fellinlove #bajucermin u can even fix your make up with the tiny mirror-like detailing ( heheh 😜 JK only )

it’s Sunday! jalan2 and makan day ❤️so I’m dedicating a row on my instagram for this free and easy Kurung available @modvier Luxe .
.
as seen on @bismillahadduha this morning .
.
#fellinlove #bajucermin u can even fix your make up with the tiny mirror-like detailing ( heheh 😜 JK only )

it’s Sunday! jalan2 and makan day ❤️so I’m dedicating a row on my instagram for this free and easy Kurung available @modvier Luxe .
.
as seen on @bismillahadduha this morning .
.
#fellinlove #bajucermin u can even fix your make up with the tiny mirror-like detailing ( heheh 😜 JK only )

ada bakat x nak canting batik ni????? hehe thanks semua yg involve @bismillahadduha it was a fun shoot!! .
.
ingat tau @bismillahadduha Jumaat-Ahad 9am- 11pm ulangan hari yg sama 11pm ❤️
.
.
@astro_oasis106 dan Maya Hd 135
.
.
#ootd by @modvier btw hiii @affieqahmalik ngan unaa @f_husnaa hahaha .
.
swipe left for more photos

Ahad | 15 Oktober 2017
09:00 pagi - 11:00 pagi

MENARIK DALAM BISMILLAH AD DUHA

TOPIK
1. Golongan Dilaknat Allah
2. Kanser "Silent Killer"
3. Hobi Canting Batik
4. Buli Fizikal
5. Promo Single Sebarkan Cinta - Erwan Muhaibbain & Zahid

KONGSI REZEKI
1. BDEC
Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my

Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.

#Bismillahadduha

🤣🤣🤣

Most Popular Instagram Hashtags