dgorgeoustouch dgorgeoustouch

186 posts   501 followers   811 followings

MUA KL/SELANGOR  πŸ’‹ MUA FREELANCE πŸ’‹ AFFORDABLE PRICE πŸ’‹ #dgorgeoustouch for picture πŸ’‹ πŸ“² +60138866117

β—Ό:Slide Left:β—Ό
.
Simple makeup for open house today 😍
.
Primer : @catrice.cosmetics
Fd : @catrice.cosmetics
Concealer : maybelline & essence
Eyebrow : rhomlon & essence
Eyeliner : maybelline
Lipstick : silkygirl (mix 2color)
Highlight : odbo
.
Who need expensive product when u know how to 'dance' with ur makeup 😊
.
Any enquiry/booking πŸ“² +60138866117
.
#dgorgeoustouch #muamalaysia #muasentul #muagombak #muaselayang #muakl #muawangsamaju #muaampang #muamurah #mekapmurah #mekaptunang #mekapnikah #mekapsuka2 #tunang #nikah #sanding #catricemalaysia #silkygirlmalaysia #maybellinemalaysia #rhomloneyebrowpencil #essencemalaysia

Asalammualaaikum & happy good day everyone..how ur raya? Am pretty sure its great rite. πŸ€—
.
My Mix & Match #ootdforrayaday1 from @plusclosette. Go checkout they IG n plz dun forget to rolling ur eyes & money πŸ˜„πŸ˜

Selamat hari raya semua!~
.
Awk semua raya mana thn ni..sis mcm biasa laa #teamrayajoho 😍
.
Btw, slot utk makeup bln julai tggl 2 kekosongan je ok..cpt2 wasap utk lock ur date πŸ€—

Yess stujuuu sgt!..sbb tu kalau dh siap makeup bru sis bg org lain masuk..time tu ko nak ckp apa ckp laa πŸ˜‰
.
.
Pengantin kene selalu tau yg setiap org ada taste masing2..tak semua dalam 10 org kawan kite akan sama taste kite,.walupun adik beradik sekali pun..berikan sepenuh kepercayaan kpd makeup artis..bukan kawan2..kdg tu,..pengantin suka look tu,..mua pun suka,..dtg kawan2 😱😱 "nape pucat?? Nape hitam?? Nape putih?? Nape macam hantu?? Boleh nak bagi pandangan kalau terlalu teruk..yg kawan2 ni pulak pegi komen camni "kau tak makeup lagi lawa~natural macam ko g keje lagi lawa"...percayalah~ mmg ada pengantin mmg dah lawa~tapi mereka perlukan KELAINAN~ketika majlis~ mua tau ape yg PERLU,..lagi2 bila kat dewan besar,..on stage..dgn lighting pelamin dll lain2 aspek..xboleh la makeup terlalu natural..nanti smpi dewan,..mak ayah famili cakap lain pulak.." kenapa macam xmakeup? Bayar mahal2 tp macam xmakeup..xnaik seri.. so kat mana satu yg kami sebagai mua ni harus dengar? πŸ˜…πŸ˜˜ ini kan hari bahagia PENGANTIN,..pandai la PENGANTIN "setup" ngn MUA..alaaa yg kawan2 ni pun~ time kawen nyorok2 makeup tanak org tgk~ time kawan lain kawen meroyan pulak bila MUA tak kasi masuk bilik.chill la~ 😘😘😘
.
.
Bakal pengantin~nak selamat sila share segera sebelum satu kelas tingkatan 5 tu nanti nak reunion dalam bilik makeup πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜πŸ˜πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ @RepostIt_app

πŸ˜‰

Selamat Berpuasa Semua!~
.
Smoga Ramadhan Kali ini Lebih Baik Dari Sebelumnya. Smoga DIA trima sgala amal kte 😘
.
#salamsahur #jgnlupaniatpuasa

Morning!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
Yayyyy spe yg mcm ni??..
.
Nak main makeup2 mmg laa syiokkk tp nk ngemasss nyaa tuu adoiiiii becintaa nyerr 😏😏

Hello gorgeous! .
Stay positive..have a nice day πŸ€—πŸ€—

Most Popular Instagram Hashtags