[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

dewisiska dewisiska

303 posts   20200 followers   716 followings

Dewisiska  πŸ“© DM for any enquiries Get DISCOUNT 15% off by using my code "dwdewisiska" when purchasing Daniel Wellington at

http://www.danielwellington.com/

New @danielwellington "Classic Petite Ashfield" πŸ˜πŸ–€ Perfect for ur night out!
Go www.danielwellington.com to pick your limited Petite Ashfield!
Use my code” dwdewisiska” to enjoy this 15% limited discount!
Likes and Comment your favorite watch below! Find more styles on @danielwellington!
#danielwellington #dwpickoftheday #classicpetiteashfield

Haiii! πŸ‘‹πŸ» Aku mau review tentang Laneige Drop Tint dan lip mask yg aku pake ini nih, dapetnya dari @amourbeautyshop 😝 yeayy!
Aku suka banget sama hasilnya! jd sebelum tidur aku cobain pake Laneige lip sleeping mask dan paginya bibirku jadi smooth n ga pecah2 gitu 😍love!
Trus aku cobain pake Laneige serum drop tint, wrnanya aku suka banget! 😍
Dan karna ada serumnya juga.. jd tetep bikin bibir gak kering dan tetep smooth! Jadi liptint favorit deh 😝
#koreanmakeup

🌱

Got this lovely bag from @iwearpomelo πŸ–€!

Sun rays πŸŒ…

In love with this top from @aisle.clo πŸ–€βœ¨ perfect cutting and good material 😍
Earring : @gyone.ladies πŸ–€πŸ˜

🍸

Make your toes feels like they are on vacation with sandal from @camisandals.id πŸ–€ Happy sunday! 🍦

Black and white outfit with top and super comfy pants from @eclaircollection πŸ–€!

Sekarang mau curly rambut jadi gampang banget pake automatic lcd curler and straighterner 2in1 dr @peachygirlhairstyle ini 😍😍😍 Lagi ada diskon 20% khusus untuk product ini loh! Hurry and get yours 😍✨
Bahan dan kualitasnya juga bagus! Bisa buat catok juga jadi 2in1, ga usah pake 2 alat kalo mau catok poni deh 😝❣️

All wrapped in Shophia set from @zero.official.id love! πŸ–€

Most Popular Instagram Hashtags