[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

detlillegroenttorv detlillegroenttorv

1073 posts   1616 followers   2027 followings

Mogens Bisgaard  Organic and biodynamic veggies, fruit and more. Holsteinsgade 58, Copenhagen.

http://www.detlillegroenttorv.dk/

Rødbedetatar af lige dele revet bagt og revet rå rødbede, vendt i dressing af olivenolie, citronsaft og sennep med finthakket rå løg og kapers, anrettet med revet ræddike og vinterportulak. Køb ind til det hos Det lille Grønttorv i dag fra 14-18 - eller smag det på næste aperitivo, den 1. februar. Der er enkelte pladser tilbage.

Lesson of the day.

Og vi fik såmænd vine fra Fredensborg ...

Aftenens hovedattraktion på aperitivo #19: Ragout af hvide bønner og bladbeder i tomat- hvidvinssovs på et stykke landbrød. Der var også ræddiker med rygeostcreme, rødbede-potpourri, lun tærte med kartoffel, porre og æbler (og lidt ost) med salat af to slags kål, æbler og perlerug i sennepsdressing ... Og om lidt er der chokolademousse med hindbær. Altså næsten vegetarisk. Næste gang er 1. februar - det bliver med ældre, nordisk mad ... Og ikke spor af vegetarisk.

Saison, Hybenrose og Birkestout har endelig fået selskab af Purpur fra Brøggeren: Purpurhvede fra Kornby Mølle og blommer fra Bellingehus i skøn syrlig, frugtig forening. Lækkerhed!

Der bliver gået til kålen og kålpølserne på årets sidste aperitivo. Før den var der porre med æg og kapers, bladselleri- potage, hel bagt selleri med oliven-fennikelsalsa - og efter kålen kommer pannacotta med hindbærkompot. Næste aperitivo er torsdag den 4. januar.

Søndagsenkelhed: Frittata af chorizo, løg og de allersidste bladbeder - ristet på panden i lidt olie, overhældt med æggemasse af æg, lagret fyrmesterost og et skvæt fløde ... Brød til.

Porrer og kartofler i skiver sauteres i olivenolie, savoykål i grove strimler tilsættes, det krydres med salt, peber og rigeligt kommen. Tilsæt hvidvin (eller grøntsagsboullion) til det står trekvart op om grøntsagerne, og lad det dampe sammen med kålpølser (der er ikke kål i + det er en fast, røget pølse af svinekød, der er det fødte match til alle former for kål) indtil pølserne er klare, og server med godt brød og sennep. Hvidvin eller godtøl dertil, og ikke et øje er tørt!

Fantastiske babyfennikel fra @birkemosegaard - lige til at snurre i Ries Olivenolie med hvidløg, chili og ansjosfilet, dryppe med citronsaft og drysse med persille ... Find det hele (undtagen citron og ansjosfilet) på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads fra 10-15!

Så er der sq friske fredagsbajere. Og når jeg siger frisk, mener jeg frisk: Den blev tappet i tirsdags. APA med masser af aroma og let bitterhed. Nydes i uhæmmede slurke.

Før kagen var der en creme vichyssoise ... Og her en frittata med bladbede.

Desserten til aftenens aperitivo er en simpel æblekage ... Hvad siger du? Er du ikke inviteret? Så er det måske fordi diøu ikke får nyhedsbrevet. Tjek hjemmesiden - den står i profilen. Og glæd dig til 14. december, hvor du får chancen igen.

Most Popular Instagram Hashtags