designadehem designadehem

279 posts   3,815 followers   532 followings

Josephine Evertsson  Interior stylist • Kitchen designer • Tjörn • Sweden✨Welcome to My world of interior👉pics from our home and others that inspire me!

6 av 8 planteringsramar på plats! Tunga som attan att bära på plats, men kommer bli fint som snus när det är klart👏🏻👏🏻😃 Snart kommer cortenstålet att blir så där snyggt rostigt och runt odlingsramarna blir det fina grusgångar. Nästa steg blir att fylla upp ramarna med gödsel och jord, blir nog några säckar....🙈🤪

Keramik i alla dess former ~ Favorit inredningsdetalj här hemma🌟

I helgen har jag startat upp ett litet trädgårdsprojekt ~ vår blivande köksträdgård🌱 Shit vad jag har grävt och grävt...världens bästa träningspass💪🏻😅 Här skall det odlas bla sallad, morötter, sockerärtor, örter och jordgubbar😋 Tänk vad lyxigt att kunna gå ut och plocka sina grönsaker direkt från landet. Om ni swipar så ser ni en före-bild och sista bilden visar en enkel skiss på mina planer för ytan.

Godmorgon! Dax för en sväng till gymmet för ett WOD-pass💪🏻 Sen skall jag fortsätta med helgens lilla projekt i trädgården🌱 Ni skall få se vad jag pysslat med ikväll.

Ingen har väl missat att vi har gått all in på svarta detaljer 🖤 En och annan 🌿 bryter av och skapar lite värme.

Happy Friday! Hoppas ni njuter av det underbara vårvädret☀️

Idag åkte skissblocket fram✏️ Oj vad länge sedan sist...det kändes lite ringrostigt🙈 Fick i alla fall ihop ett första förslag på exteriören till vår baksida. Planen är att vi skall avvakta med detta projektet till nästa vår och att vi skall ha denna sommaren till att känna in hur solen rör sig och hur det blåser mm. Men nu när våren är på g så rycker det i fingrarna på att få börja greja. Vi får väl se om vi inte smygstartar ändå😉

Tidig tisdag på jobbet, så härligt att ha en dag i veckan där man både hinner handla, laga mat, skjutsa barn till aktiviteter och träna själv innan klockan ens är 18!👍🏻😊

Morgonljuset🙌🏻 Kan man bli annat än lycklig?!

Så kom då äntligen leveransen av våra barstolar. MÅNGA veckors väntan är över😊👏🏻👏🏻 Fredag och solen skiner, life is good!!!

Igår kom leveransen av den måttbeställda dynan till vår sittbänk. Läderdynan är gjord av anilinläder som är genomfärgad och har mycket djup och färgskiftningar.
Hudarna är bearbetade för att få fram ett naturligt använt utseende och för att ge skinnet en mjuk och behaglig känsla. Swipa för att se närbild. Det blev sååå fint ihop med våra handlindade läderhantag i köket.

~Organiserar i skafferiet~

Most Popular Instagram Hashtags