deromegruppen deromegruppen

226 posts   1,191 followers   18 followings

Deromegruppen  Välkommen till Derome och olika dimensioner av vår gröna sköna värld! Vackra skogsbilder, ögonblicksbilder från aktiviteter, husbyggen och vår vardag.

Vår virkesinköpare Oskar tipsar dig som skogsägare. Tänk på att inventera planteringar och barkborre inför sommaren. Men viktigast av allt - glöm inte att passa på och njuta av din skog!

Det börjar närma sig produktionsstart för vår nya husfabrik som ska drivas helt på förnybar energi. Nu har de första medarbetarna flyttat in i de nya lokalerna!

Anders tar oss framåt! Han är en av våra duktiga chaufförer som ser till att logistikflödet fungerar. #mittderomejobb

Vi hade också fotbollsfeber igår tillsammans med våra kunder. #stoltbyggmaterialhandlare

Säg hej till Linn! Hon förbereder sig för fullt inför World Logging Championship som går av stapeln i augusti 2018. I världsmästerskapet tävlar hon bland annat i trädfällning och kvistning. Vi önskar Linn stort lycka till! Följ hennes väg till VM på Instagram @logginglinn @sweloggingteam

Vi hjälper dig hela vägen! Christoffer och Lina på vår transportavdelning jobbar hårt för att få hela logistikflödet att fungera.

Vi mår som bäst när vi gör saker tillsammans. #sundaderome

Här monteras hyresrätter i Västerhaninge. 52 volymer på 6 arbetsdagar, inklusive tak och loftgångar mellan de båda huskropparna - det kallar vi en effektiv bostadsbyggnation! Derome Plusshus levererar totalt 116 lägenheter till området Ribby Ängar som beställts av #riksbyggen

"Det är korta beslutsvägar, man får vara med och påverka. Det tror jag inte att så många får uppleva i en stor koncern..." Petra Eriksson är projektutvecklingschef på Derome Plusshus med fullt fokus på industriell trähusproduktion.
Lyssna på Petra när hon pratar i Blooc Podcast om sitt jobb på Deromegruppen där poddar finns. @bloocstockholm

Vår virkesinköpare Oskar stötte idag på dessa två. Han är ute i Redslared och hjälper markägare med att gå igenom och analysera åtgärdsbehov.

Över en vecka har gått sedan vi invigde vår nya regionlager i Landskrona. Det 27 000 kvm stora lagret rymmer allt för bygg- och industriproffs.

Idag medverkar Derome Plusshus på SABOs fastighetsdagar i Skövde. Vi är en utav de utvalda vinnarna i deras upphandling av småhus. Det tycker vi är häftigt!

Most Popular Instagram Hashtags