deniserudberg deniserudberg

1922 posts   10707 followers   778 followings

Denise Rudberg  Författare/Writer Presscontact: carl.von.wachenfeldt@patrikssoncom.com

https://www.adlibris.com/se/sok?q=denise+rudberg

Sådärja! Och jaja, jag veeet att det är fel datum. Men som jag älskar de här små slamkryparna!
#kräftskiva

Nej, jag har INTE fipplat med skyltarna🙄😇Sorry @larskepler och @malinperssongiolito 🙋🏼😬

Alltså, hur fantastiskt?? Alla de där svarta prickarna i vattnet och på klippan är ett gäng sälar💕Såg först ut som ett gäng svarta labradorer som råkat samla sig där. De närmade sig vår båt och var hur glada som helst. Sånt som tydligen händer på Fredlarna💕🌊
#sälarnahadeparty

Wooohooou, ÄNTLIGEN kom jag till Fredlarna!! ⛴🌊Hyrde en liten stuga här en sommar, men lyckades då aldrig hitta hit😬Men nu så😁Det är attans långt ut i Sthlms skärgård, men bedårande vackert. Värt mödan hit!
#citygittan

Pre-dinner snacks🙋🏼🔛Kan han bara komma hem snart?💕
#grillenärtänd
#vinetuppkorkat
#potatisenkokar

Jag fick den här boken skickad till mig och som oftast när jag får oanmälda saker med posten blir jag per automatik irriterad. Jag tycker inte om att bli pådyvlad en åsikt. Jag vet, det låter vresigt och otacksamt, men jag väljer att stå för det. Nåja, den här boken skickades iaf hem till mig. Buttert strök jag runt den som om jag såg på en väns vän jag inte riktigt själv valt att tvingas umgås med. Sedan slog min sedvanliga skrivkramp till. Jag har två större deadlines som måste avhandlas innan jag tillåts semester och ledighet. Skrivkrampen fick mig att nästan ofrivilligt öppna @michellerichmondsf bok "Pakten". Och nu må jag låta religiös och påverkad av min pågående prokrastinering, men JÄVLAR I HELVETE så imponerad jag blev av detta ursinniga berättartempo. Berättarstilen är inte unik, går att jämföras väl med Grishams Firman och Browns Da Vinci-koden. Men ändå, boken är svinbra och dramaturgin fulländad. Att skriva så underhållande och underfundigt samtidigt som det peppras med slående tidsmarkörer av vår tids kärleksrelationer är en konst! Initierat och imponerande. En underhållningsroman i absolut toppklass!
Själv är jag just nu, om möjligt, än mer låst i min skrivkramp. @naturochkultur
#tackförden
#pakten

Polaroid 1973. Vissa saker VAR verkligen bättre förr😁Love the attitude💕
#frisyrerna
#rökpaus

Jag och skuggan är på väg till Sandhamn för att köra en sista rejäl manusgenomgång. Här ska pillas och petas på varenda litet ord. Fint ändå att göra det i Sthlms skärgård🛳☀️🌊

Finn ett stort jävla fel med den här bilden.
#grabherbythepussy

När man köper present till exmakens nya barn😁🙋🏼🙉😱

Suger i mig den sista kvällssolen. Helt slut efter sjukt intensiv jobbdag. Dricker lite rödpang och knastrar Grillchips. Tänker vägra middag eftersom kidsen redan ätit. Kanske sitter jag här hela natten. Känns så just nu iaf. Har ytterligare tre dagars arbete framför mig innan den totala ledigheten i två veckor. Men just nu, gillar jag den här stunden i solen VÄLDIGT MYCKET.
#lovethisspot

Det är sånt hon gör, min dotter🙋🏼🌈Holding up the rainbow💕Vänligen notera också 🦄vid dess ände🌈

Most Popular Instagram Hashtags