demuremusing demuremusing

3073 posts   57619 followers   855 followings

Dee  ❀ neelofa ❀ fattahamin πŸ’– #lofattah #lofattah4abph2017 #lofattah4staileh2017

http://Abpbh.com.my/

😊#Repost hilofattyou: Mereka juga nmpk ..
.
Cute warna baju pun sama, harap korang baikk semulaaaaaaa..
.
Hahahahahahahhah
.
Baju same ehh .. dorang mmg baik dari dulu tuh yg pasang surut silih berganti ..
.
Pelangi admin tgh tggu jap ni haa.
.
Lagu khas untuk @neelofa dan @fattahaminz dari @era_fm .
#Repost @_khetyy with @repostapp
・・・
Part 2 @fadbocey & @dinanadzir cover lagu WT jadii lagu kemenangan @neelofa & @fattahaminz #lofattah @era_fm
#doaygbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#tulisyangbaikbaik
#mulutbiarmanis

#Repost salmiah_sedek: Yg ni sweet sangat...
@neelofa @fattahaminz .
RepostBy @hilofattyou: "Lagu khas for @neelofa @fattahaminz and for lofattah fansssssss !! . From @era_fm
#Repost @_khetyy with @repostapp
・・・
Bestt sgt2 laguu WT @fattahaminz..@fadbocey & @dinanadzir cover jadii laguu kemenangan #lofattah @era_fm
#doaygbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#tulisyangbaikbaik
#mulutbiarmanis" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Masih berbunga2 lah tgk bts ni..
Jgn lupa undi mereka #abph okay ;)
#Repost dailylofattah: Yes I will marry you πŸ˜›πŸ™Š // #throwback #bts SHMP πŸ€— Tak sabar nak tengok #SHMPRaya raya nanti ☺️
.
#lofattah #doayangbaikbaik #throwback #campakbalik #surihatimrpilot

Jgn lupa undi #lofattah utk Anugerah stail Eh! 2017
Layari eh.com.my

#Repost ehmalaysia: Minta perhatian semua!

Minggu ini adalah minggu terakhir untuk anda undi
selebriti-selebriti kegemaran anda untuk Anugerah Stail EH! 2017. Jadi, sudahkah anda undi hari ini?

Cepat undi sekarang kerana persaingan amat sengit untuk semua kategori! 😱

Layari www.eh.com.my sekarang dan undi undi undi!
Tarikh tutup undian 30 April 2017

#ehmalaysia #staileh2017

DM @zilz_dramacraze kalau nak buku WT ni
repost from @zilz_dramacraze
Halloo.. I am taking order untuk novel Wanita Terakhir. DM now to book yours. Tomorrow closing date for 1st batch kay πŸ˜™πŸ˜™. Cepat-cepat!
#fattahamin
#ideakreatif
#gtbsupportcareer
#gtbbehindfattah
.
Picture @hanifazuha of Ideakreatif ❀ #instarepost20

Mamat french naik boat..hehehe..
#guraujeπŸ˜†πŸ€—πŸ˜…
Igs Fattah

The trio meletop combo.
Keep on repeating #AME2017
You guys awesomeπŸ‘πŸ–’
Ig Neelofa

Let's do this.
πŸ–’
#Repost ladysparkly07: Lofattah shippers..kindly take note πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š
Regrann from @tuannas.umar - Please take note kekawan #teamlofattah beri mereka ruang.. kan kita sayang fattahaminz & neelofa ❀❀❀ selamat ptg.. πŸ“±@lofattah_heart . .

#tulisyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#doayangbaikbaik
#neelofa
#fattahamin
#lofattah
#tawakkalpadaAllah
#adajalanNya - #regrann

Wow gempak!
Ni baru kat stadium..belom all over the world.πŸ˜‰πŸ–’
#lofattahπŸ’™
#Repost lf_lovers2: alhamdulillah kejayaan milik kita , bila semua bergabung demi kesayangan kita @neelofa @fattahaminz ............................................ @Regrann from @inazzerol - Pertemuan yg terjalin ini agar mengeratkn lagi silaturahim sesama kita...😍😍😍
Tq..@thefa_team @neelofateam.my @familia_lofattah @lf_lovers2
@junemrsfiraida @dr.lofattah @hilofattyou @lofattahofficial
#bukansusahnakbahagia
#tbAME2017 #lofattah #sayateamlofattah

Tepuklah..πŸ‘πŸ‘πŸ˜…πŸ˜„Regrann from @najeebazami - Suka kan you lola hahahahhaha tq for having me again !! πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜ Clapppp

#Repost stalkerslofattah: Photoshoot #fattahaminz

Igs @far8byalteliaamani

πŸ“£πŸ“£πŸ“£ jom undi kesayangan kita 😘😘 utk #abpbh3.0
Layari www.abpbh.com.my

Dan undi Fattah & Lofa seperti berikut:
KATEGORI UTAMA

#neelofa
* Pelakon TV Wanita
* Pengacara TV
#fattahamin
* Pelakon TV Lelaki

KATEGORI ONLINE

Lofattah
* Gandingan Serasi Drama

#neelofa
* Artis Berpengaruh di Laman Sosial

#fattahamin
* Artis Sensasi

#lofattah
#lofattah4abpbh2017
@abpbh3.0

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags