deleahq deleahq

1,114 posts   41,349 followers   33 followings

DELEAยฎ  โค Featured on NLKO TV9 ๐Ÿ“ป Radio BEST FM ๐Ÿ’ฏ Natural Ingredient ๐Ÿ“Œ KKM Approved ๐Ÿ“ฒ 012 3678 165 Click here to order ๐Ÿ‘‡

Assalamualaikum and good morning everyone. Don't forget to get yourself a healthy breakfast to power you through the morning ๐Ÿ’. Happy working loves โค๏ธ

Patutlah makin cantik flawless , rupanya amalkan produk Delea ๐Ÿ˜. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama tan skin. Yang lain tu, tak kan nak tunggu orang lain dah cerah cantik flawless baru nak cuba.
_

Tak cuba, maka tak suka . Confirm tak cari yang lain lepas ni โค

Selamat pagi semua โค. Start your day with happy face ๐Ÿ˜Š. Keep smiling and happy working โœจ.
__

Best nya produk Delea ni, bukan boleh putih di bahagian muka je tapi satu badan pun boleh putih dengan menggunakan Delea Whitening Lotion ni.
__

Siapa yang tak kenal Delea Lotion ni kan, kesannya sangat berbaloi baloi. InsyaAllah dengan kekerapan sapuan pada kulit, kulit kita akan kekal cerah sentiasa.
__

Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi 012 3678 165 atau hubungi agent dan dropship sah Delea โค๏ธ

Assalamualaikum and selamat pagi semua. Alhamdulillah, syukur kepadaNya masih beri peluang untuk bernafas.
__

Sebelum start kerja atau buat aktiviti pastikan sarapan dulu, barulah sentiasa bertenaga.
__

Have a great day everyone โค๏ธ

You have no ideas how smooth and soft your skin feels like after apply your skin with Delea Whitening Lotion?
__

Ye dear, kulit akan lebih cerah dan lembut bila apply Delea Lotion. Dan bukan tu je, kewangian Delea Lotion membuatkan anda tak perlu dah spray perfume mahal mahal ๐Ÿ˜. Alhamdulillah dah beribu feedback positive yang kami dapat dari pengguna produk Delea. Sesuai digunakan pada lelaki dan juga perempuan. Let's pretty ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’œ.
__

Whatsapp 012 3678 165 atau DM kami terus ๐Ÿ’

Tips kecantikan Delea ni untuk para gadis gadis dan jejaka jejaka yang memang menjaga penampilan diri. Perbanyakkanlah makan buah buahan.
__

Buat anda yang masih tak tahu tentang pentingnya amalkan pelindung matahari sebelum keluar rumah. Sekarang anda akan tahu betapa pentingnya jadikan Delea Lotion ni sebagai amalan.
__

Yang penting adalah istiqamah dan sentiasa pelihara niat kita. Semoga Allah SWT sentiasa meredhai kita semua ๐Ÿ’œ

Start where you are. Use what you have. Do what you can ๐Ÿ’œ. Start your day with bismillah ๐Ÿ’.

Assalamualaikum and good morning everyone. Don't forget to get yourself a healthy breakfast to power you through the morning ๐Ÿ’. Happy working loves โค๏ธ

Alhamdulillah, ramai yang bagitau sejak gunakan Delea Whitening Lotion ni dah tak perlu nak pakai make up lagi dah.
.

Mana taknya, Delea Lotion je dah cukup nak buatkan kulit muka jadi lembap, sihat dan bermaya.
.

Yang best nya, Delea lotion ni jenis yang terus meresap. Bila you all amalkan memang boleh nampak la perbezaannya. Beribu testimoni yang gembira dgn result yg dialami. You all minat nak alami pengalamannya sendiri?.
.

Whatsapp atau dm terus ke 012 3678 165. Atau boleh hubungi agent dan dropship sah Delea โค

Petang petang macamni elok sangat manjakan diri dengan Delea Whitening Lotion ni, yang special nya Delea Lotion ni boleh digunakan di muka dan seluruh badan. Elok sangat di gunakan selepas mandi barulah rasa kesegaran, kelembutan dan kewangian kulit kita lepas mandi dan lepas dapdapdap lotion. Barulah kulit sentiasa terjaga dan gebussss.
.

Senang, Lotion ni 3 in 1 . Boleh dijadikan moisturizer, makeup based dan sunblock. Yang macam tak cuba lagi tu, nak tahu kelebihan lotion Delea ni. Haaa Jangan buang masa.
.

Apa lagi, whatsapp terus 012 3678 165 ataupun hubungi agent dan dropship sah delea.

As much as we are focusing on our skin, we have to admint. The real magic and beauty comes from the inside โค๏ธ.
__

Good morning ๐ŸŒธ

Good morning, start your day with healthy breakfast. Happy working ๐ŸŒธ๐Ÿ’โค๏ธ

Most Popular Instagram Hashtags