deleahq deleahq

1,131 posts   40,292 followers   33 followings

DELEAยฎ  โค Featured on NLKO TV9 ๐Ÿ“ป Radio BEST FM ๐Ÿ’ฏ Natural Ingredient ๐Ÿ“Œ KKM Approved ๐Ÿ“ฒ 012 3678 165 Click here to order ๐Ÿ‘‡

As much as we are focusing on our skin, we have to admint. The real magic and beauty comes from the inside โค๏ธ.
__

Good morning ๐ŸŒธ

Assalamualaikum , morning and happy weekend everyone. Pastikan lepas mandi, manjakan diri anda dengan Delea Whitening Lotion supaya kulit kekal cerah, lembut, wangi sentiasa dan paling penting terjaga. Lindungi kulit anda dengan Delea Whitening Lotion untuk muka dan jugak badan yang mengandungi argan oil, apple stemcell, tea tree oil dan aloe vera yang melindungi kulit sepanjang hari.
.

Untuk info lebih lanjut boleh whatsapp ditalian 012 3678 165 atau dm terus ๐Ÿ’œ

โ€œSekarang sis dah selesaikan masalah saye, bila saya nak keluar saya siap cepat je sebab dah tak pakai bedak or foundation lagi dah. Saya pakai lotion DELEA je. Rasa yakin je keluar.โ€
.
.
Ni lah kata kata yang pengguna produk Delea lotion yang namanya Mizah.
.
.
Katanya lagi, sebelum ni kalau pakai bedak or krim lain. Muke saye ni cepat je berminyakk dan cepat rasa sunburn. Tapi since guna DELEA, mukaa saya jadi lembap, lembut dan melindungi kulit daripada sunburn. Memang amazing.
.
Yes tu lah antara feedback yg pengguna yg sgt gembira bila amalkan produk Delea.
.
You all nak kak dee guide macam mana nak dapat kulit yang bersih dan cerah?
.
.
Klik je link ni
.
http://deleahq.wasap.my
http://deleahq.wasap.my

Tips kecantikan Delea ni untuk para gadis gadis dan jejaka jejaka yang memang menjaga penampilan diri. Perbanyakkanlah makan buah buahan.
__

Buat anda yang masih tak tahu tentang pentingnya amalkan pelindung matahari sebelum keluar rumah. Sekarang anda akan tahu betapa pentingnya jadikan Delea Lotion ni sebagai amalan.
__

Yang penting adalah istiqamah dan sentiasa pelihara niat kita. Semoga Allah SWT sentiasa meredhai kita semua ๐Ÿ’œ. Sekarang tengah PROMOSI HANYA RM28 SAHAJA . Whatsapp 012 3678 165 atau DM kami terus ๐Ÿ˜˜

Selamat pagi semua โค.
Best nya produk Delea ni, bukan boleh putih di bahagian muka je tapi satu badan pun boleh putih dengan menggunakan Delea Whitening Lotion ni.
__

Siapa yang tak kenal Delea Lotion ni kan, kesannya sangat berbaloi baloi. InsyaAllah dengan kekerapan sapuan pada kulit, kulit kita akan kekal cerah sentiasa.
__

Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi 012 3678 165 ๐Ÿ’œ

Selepas mandi, pastikan apply Delea Whitening Lotion pada kulit wajah dan badan. Barulah kulit sentiasa lembut, cerah, aroma bau yang menyegarkan dan harum akan buat kita rasa lebih dihargai dan bahagia.
.

Walaupun malam, tetap kena maintain jaga kulit kita ye. Alhamdulillah ramai yang telah terbukti keberkesanannya, yang belum cuba lagi tu cepat cepat grab peluang ni, sementara tengah promosi hanya RM28 sahaja.
.

Tunggu apa lagi, whatsapp atau call terus 0123678165 ๐Ÿ’œ

You have no ideas how smooth and soft your skin feels like after apply your skin with Delea Whitening Lotion?
__

Ye dear, kulit akan lebih cerah dan lembut bila apply Delea Lotion. Dan bukan tu je, kewangian Delea Lotion membuatkan anda tak perlu dah spray perfume mahal mahal ๐Ÿ˜. Sekarang tengah PROMOSI HANYA RM28 FREE SHIPPING, 100ml hanya RM28 sahaja. Alhamdulillah dah beribu feedback positive yang kami dapat dari pengguna produk Delea. Sesuai digunakan pada lelaki dan juga perempuan. Let's pretty before raya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’œ.
__

Whatsapp 012 3678 165 atau DM kami terus ๐Ÿ’

Give your skin a present with a good lotion. A good lotion does not only locks for smooth, moisturize and soften the skin. But also protect your skin from irriation or cause allergic reactions.
โ€ข

So, sementara tengah promosi ni cepat cepat grab Delea Whitening Lotion hanya RM28 free postage sahaja. Do whatsapp us at +6012 3678 165 ๐Ÿ’.

Morning and happy weekend everyone, sebelum keluar rumah jangan lupa apply Delea Whitening Lotion dulu ye supaya kulit kekal terlindung dari sinaran UV. Dele Lotion bukan sahaja mencerah, malah boleh dijadikan sunblock ๐Ÿ˜.
__

Wahhh , best nya dengan hanya RM28 FREE SHIPPING, inshaAllah kulit akan sentiasa cerah sekata dan bersih . So, grab cepat cepat before stock masih ada ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’—

Alhamdulillah. Ramai yang bagitahu sejak gunakan Delea Whitening Lotion ni dah tak perlu nak pakai make up lagi dah. Mane tak nya, Delea Lotion ni je dah cukup untuk buatkan kulit muka jadi lembap, sihat dan bermaya.
โ€ข

Yang best nya, Delea Lotion ni jenis meresap terus ke dalam kulit. Jadi bila you all amalkan memang boleh nampak la perbezaannya.
โ€ข

Sekarang tengah promosi hanya RM28 FREE POSTAGE SAHAJA, sangat berbaloi beli time promosi ni. You all minat nak alami pengalamannya sendiri? Mehh terus je whatsapp atau call 012 3678 165 ๐Ÿ’œ

Assalamualaikum and good morning all. Enjoy your weekend and start your weekend with smile and stay positive ๐Ÿ˜˜. Letโ€™s picnic ๐Ÿ’ƒ.
_

Our stock is running low. Grab it fast while stocks last during this super deal promotion and one more thing, promotion Delea Whitening Lotion for RM28 only FREE SHIPPING. What you waiting for? Letโ€™s grab it fast while stock last โœจ

Malaysia negara kebanggaanku! Selamat Menyambut Hari Kebangsaan yang ke-61 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ! Sayangi Malaysiaku โค๏ธ. Jangan lupa breakfast dan pastikan apply Delea Whitening Lotion selepas mandi dan sebelum keluar dari rumah ๐Ÿ’œ

Most Popular Instagram Hashtags