dejaymagicwhite dejaymagicwhite

1,022 posts   20,277 followers   7,316 followings

De-Jay Magic White Official  FOUNDER UNISEX SKINCARE (15 years above) Your skin deserve the care and beauty... WhatsApp : 012-9248251 (9am to 9pm) 📵 CALL.. Facebook: De-Jay

Hi everyone 😘
.
.
"Dulu kulit wajah saya pernah rosak sebab guna skincare MURAH dan ada MERKURI. Nak cantik punya pasal, saya pakai juga. Punyalah pedih tapi saya tahankan juga sebab nak cantik katanya. Cantiklah sekejap tapi bila saya STOP, kulit wajah saya jadi bertambah teruk.. Tumbuh jerawat, jeragat dan kusam.. Dah macam-macam saya try untuk pulihkan balik tapi tak berjaya sampai saya putus asa. Terpaksa pakai make up setiap masa untuk tutup cacat cela tapi sampai bila??"
.
.
"Akhirnya saya nekad untuk cari sendiri formula dengan bantuan pakar kecantikan bertauliah. 2 tahun saya buat analysis dan alhamdulillah kulit wajah saya pulih malah bertambah sihat dan flawless..Sekarang saya tak perlu lagi make up bila hari cuti saya 😍😍😍Jadi saya kongsikan RAHSIA saya mendapatkan kulit wajah yang sihat dan flawless dengan peminat-peminat saya.. Jangan biarkan kulit wajah uols DI CEMARI MERKURI yang boleh mengakibatkan JERAGAT dan KANSER KULIT 😱😱😱"
.
.
Skincare DE-JAY ada 2 jenis
1) COMBO SET
2) JERAGAT SET .
.
KELEBIHAN @dejaymagicwhite 📍BEBAS MERKURI 📍TIADA PENGELUPASAN 📍KELULUSAN KKM 📍DI PERBUAT DARI ESTRAK BUAH -BUAHAN DAN TUMBUH-TUMBUHAN 📍SEMUA JENIS KULIT 📍BUATAN MALAYSIA 📍TERBUKTI BERKESAN .
.
WHATSAPP TALIAN @dejaymagicwhite dan sales team kami akan membantu anda untuk syorkan set mana yang sesuai untuk dapatkan kulit wajah yang flawless ..
.
.
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite .
.
📲 012-9248251
📲012-9248251
📲012-9248251
.
.
Hebat Bukan?
#skincareuntukjerawat #artismalaysia #nakputih #nakcerah #flawlesskincare #bebasmerkuri #bebasjeragat #bebaskusam #mukacerah #mukabersih #mukaberminyak #kelulusankkm #buatanmalaysia #organik #poriterbuka #kusamhilang #hargamampumilik #terbuktiberkesan

Nak cantik?
Nak putih bersih?
Tapi dah putus asa sebab tak jumpa skincare yang sesuai dengan kulit? .
.
Skincare @dejaymagicwhite boleh tolong anda untuk dapatkan kulit wajah yang FLAWLESS dan AWET MUDA! .
.
TIADA PENGELUPASAN dan TIADA MERKURI dengan KELULUSAN KKM tapi BOLEH PUTIH BERSIH, GEBU dan TEGANG sebab ia di perbuat dari estrak buah -buahan dan tumbuh -tumbuhan.
BUATAN MALAYSIA.. SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT.
Boleh merawat JERAWAT, JERAGAT, KUSAM, MUKA BERMINYAK, TONA TAK SEKATA dan PORI TERBUKA.
Tak percayakan?
Itulah kenyataannya sebab RAMAI yang dah cantik 😘😘😘
.
.
HARGA MAMPU MILIK... WHATSAPP talian @dejaymagicwhite 📱012-9248251
📱012-9248251
📱012-9248251
Hebat Bukan?
#skin #skincare #nakputih #nakcerah #nakcerahkulit #nakcerahsekata #mukabersih #mukacantik #mukacerah #putihgebu #putihgebukekal #mukakusam #kelulusankkm #sayajualsayapakai #resellerwelcome #reseller #stokis #agen #dropship

Puan Jasmin formulasikan sendiri skincarenya dengan bantuan pakar kecantikan untuk anda juga bertambah cantik.. Inilah di antara pengguna tegar skincare @dejaymagicwhite sejak di perkenalkan 3tahun yang lalu.. Semua dah bertambah cantik dan bertambah keyakinan diri..
Mana yang ada problem JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT BERMINYAK, TONA TAK SEKATA, semua berjaya di rawat oleh @dejaymagicwhite .
.
Yang penting SELAMAT DI GUNAKAN sebab TIADA PENGELUPASAN dan TIADA MERKURI dengan KELULUSAN KKM tapi boleh putih bersih dan flawless!
Sesuai untuk semua jenis kulit.. Lelaki dan perempuan boleh pakai .
.
Anda bila lagi nak cantik?
Harga mampu milik.. Whatsapp talian DE-JAY 📱012-9248251
📱012-9248251
📱012-9248251
Hebat Bukan?
@fauziahnawi @rashdanrashid @masturakamil
#skin #skincare #nakputih #nakcerah #mukacerah #mukabebasjerawat #jerawat #kulitbersih #kulitkusamhilang #kelulusankkm

Skincare DE-JAY MAGIC WHITE UNISEX SKINCARE akan membantu anda untuk merawat masalah kulit anda terutama yang telah rosak kerana MERKURI.. Ia juga boleh merawat masalah kulit anda yang berjerawat, jeragat, kusam, berminyak, tona tak sekata dan pori terbuka serta menjadikan kulit wajah anda putih bersih, gebu dan tegang TANPA PENGELUPASAN dan TIADA MERKURI dengan KELULUSAN KKM. Sesuai untuk lelaki dan wanita berumur 15 tahun ke atas. 💯SELAMAT DI GUNAKAN kerana ia di perbuat dari estrak buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan. Kesan dapat di lihat SEAWAL 14 hari. WHATSAPP talian kami 📱012-9248251 📱012-9248251 📱012-9248251 Hebat Bukan? #nakputih #nakcerah #nakcerahkulit #nakcerahsekata #mukabersih #mukacantik #mukacerah #putihgebu #putihgebukekal #mukakusam #kelulusankkm #sayajualsayapakai #resellerwelcome #reseller #stokis #agen #dropshipwelcome #hargamampumilik #kelulusankkm #tambahpendapatan #buatanmalaysia #skincare #jerawat #jeragathilangcepat #kusam #mukaberminyak #selamatdipakai

Hi everyone 😘
.
.
Percaya tak Puan Jasmin Hamid tak pakai bedak?
Tak ada guna FILTER? Ini ORI.. Beliau cuma pakai lipstik dan mascara saja, sebab dah pakai skincare @dejaymagicwhite Uv Protector bila siang. Malam pun boleh pakai juga supaya kulit nampak FLAWLESS. Sebab tu bila hari cuti, tak perlu make up tapi tetap nampak FLAWLESS dengan skincare @dejaymagicwhite .
Yang bestnya pasal skincare ni sebab TIADA PENGELUPASAN dengan KELULUSAN KKM.. .
.

Percayalah, bila kulit wajah bersih dan sihat, tak perlu make up pun. Pakai lipstik dan mascara, pastu dah boleh jalan -jalan.. Cuma ambik masa 5min je untuk bersiap.
Yang penting dengan skincare @dejaymagicwhite ,anda akan nampak putih bersih, gebu dan FLAWLESS . Bila anda maintain pakai, lagi bertambah cantik kulit anda . .
.
Jom cantikkan diri dengan skincare
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite .
.
📱012-9248251
📱012-9248251
📱012-9248251
.
.
Hebat Bukan?
#artismalaysia #skincare #setpenjagaankulit #nakputih #nakcerah #nakcepatputih #kelulusankkm #hargamampumilik #buatanmalaysia #jerawat #kusamhilang #tonataksekata

Hi everyone 😘
.
.
Pada yang ada problem JERAWAT, KUSAM, TONA TAK SEKATA, PORI TERBUKA dan MUKA BERMINYAK.. Gunalah skincare kami @dejaymagicwhite COMBO SET.. untuk merawat problem kulit wajah anda supaya boleh jadi putih bersih, gebu dan tegang.. Anda boleh tengok sendiri antara testimoni dan komen dari pengguna skincare kami yang happy dengan hasilnya.. .
. 📌SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA 📌TIADA PENGELUPASAN 📌TIADA MERKURI 📌KELULUSAN KKM 📌SANGAT BERKESAN 📌HARGA MAMPU MILIK 📌DI PERBUAT DARI ESTRAK BUAH -BUAHAN DAN TUMBUH -TUMBUHAN 📌BUATAN MALAYSIA .
.
So bertukarlah kepada skincare... @dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite .
.
📱012-9248251
📱012-9248251
📱012-9248251
.
.
Rajinkan tangan anda untuk hubungi talian yang telah berikan.... 😘
.
.
Hebat Bukan?
#skinprotector #skincare #penjagaankulit #penjagaanwajah #nakputih #nakputihcepat #kusamhilang #kusam #jerawat #bebasjerawat #mukacerah #mukabebasjerawat #mukaberminyak #tonataksekata #poriterbuka #kelulusankkm #hargamampumilik #buatanmalaysia #nakcerah #nakcerahsekata #nakcantikcarisaya #nakcantik

Hi everyone 😘
.
.
"Saya tak perlu lagi risau walaupun terdedah pada matahari sebab kulit wajah saya dah di lindungi dengan skincare saya @dejaymagicwhite ..
TIADA KUSAM dan TIADA JERAGAT.. Jadi kalau uols nak kulit wajah yang flawless, bertukarlah kepada skincare saya @dejaymagicwhite ". .
📍Sesuai untuk lelaki dan perempuan 📍Tiada pengelupasan 📍Bebas merkuri 📍Tiada pengelupasan 📍Buatan Malaysia 📍Kelulusan KKM 📍Di perbuat dari estrak buah -buahan dan tumbuh-tumbuhan 📍Harga mampu milik 📍Untuk semua jenis kulit .
.
✅ JERAWAT ✅ KUSAM ✅ KERING ✅ BERMINYAK ✅ TONA TAK SEKATA ✅ PORI TERBUKA .
.
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite .
.
Rajin-rajinkan jari anda untuk WHATSAPP.. 📲 012-9248251
📲 012-9248251
📲 012-9248251
.
.
Hebat Bukan?
#artismalaysia #skincareuntukjerawat #mukacerah #mukaputih #bebasmerkuri #bebasjerawat #nakputih #nakcantik #buatanmalaysia #kelulusankkm #hargamampumilik #mukakusam #kusamhilang #poriterbuka

Hi everyone 😘
.
.
Ramai yang tanya .. Boleh ke nak dapatkan kulit wajah yang putih bersih dan flawless walaupun dah berusia? Jawapannya kenapa tidak?
Semuanya akan berhasil bila gunakan produk kami @dejaymagicwhite Unisex Skincare di mana Puan Jasmin formulasikan sendiri dengan bantuan pakar kecantikan.. Puan Jasmin tak pakai bedak walau secalit pun bila hari cuti beliau. Cukup dengan De-jay skincare sebab semua dah cukup untuk wajah nampak flawless dan di lindungi dari matahari.. Bila kulit wajah kita sihat dan cerah, kita akan nampak MUDA DARI UMUR SEBENAR.. Set penjagaan wajah De-Jay ada 2 jenis iaitu
.
.
1)COMBO SET - JERAWAT, KUSAM, BERMINYAK, TONA TAK SEKATA DAN PORI TERBUKA.. 2)JERAGAT SET - JERAGAT, JERAWAT, PARUT JERAWAT, TONA TAK SEKATA, KUSAM, BERMINYAK DAN PORI TERBUKA.. 📍BEBAS MERKURI 📍TIADA PENGELUPASAN 📍KELULUSAN KKM 📍BUATAN MALAYSIA 📍UNTUK LELAKI DAN WANITA 📍SANGAT BERKESAN
Bila kulit wajah dah sihat dan cantik, tak perlu lagi pakai make up untuk tutup cacat cela di wajah. Anda akan tersenyum kembali. Jadi jangan biarkan muka anda comot dengan problem kulit wajah anda ..
Mulakan penjagaan wajah anda dengan skincare DE-JAY SEKARANG! .
.
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite .
.
📲 012-9248251
📲 012-9248251
📲012-9248251
.
.
Pada warga Singapura, boleh dapatkannya dari stokis De-jay yang sah di Singapura
@nurulmon29
@nurulmon29
@nurulmon29
.
.
Hebat Bukan?
#artismalaysia #setpenjagaanwajah
#setpenjagaankulit #mukacerah #mukaputih #bebasmerkuri #bebasjeragat #mukaputihbersih #poriterbuka #bebasjerawat #putihgebukekal #putihbersih #putihgebu #putihberseri #buatanmalaysia #hargamampumilik #kelulusankkm #mukaberminyak #kusam #kusamhilang #mukakusam

Tired of trying so many skincare that promises a lot but seen no results?
..
Here's the latest innovation to skincare..
EVERYBODY MUST HAVE!!
Achieve that fresher, younger and radiantly glowy skin with these DE-JAY MAGIC WHITE UNISEX SKINCARE...
..
..
GRAB YOURS NOW!
WHATSAPP AT 012-9248251..
I'M FABULOUS..
#skincare #whitening #skinroutine #unisexskincare #beauty #flawlessskin #flawlessskincare #nakcantik #nakputihgebu #nakputih #cantik #hargamampumilik #nakcerahkulit #nakputihberkesan #mukabersih #mukacerah #freemercury #buatanmalaysia #bebasmerkuri #bebasjerawat

Hi everyone 😘
.
.
Ramai yang tanya .. Apa rahsia Pengasas De-jay untuk dapatkan kulit wajah yang flawless macam saya.. Dah tentu Puan Jasmin gunakan produk beliau skincare @dejaymagicwhite ..
Daily skincare yang sangat ringkas dan mudah. Terutama pada anda yang tak ada masa untuk belek muka.. .
.
📍Pencuci muka 📍Penyegar (toner) 📍Krim malam 📍 Krim siang .
.
Senang Bukan?
Cuma ambil masa kurang dari 5 minit untuk apply, sekejap je.. Untuk dapatkan kulit wajah yang putih bersih dan flawless.
BEBAS MERKURI dan TIADA PENGELUPASAN dengan KELULUSAN KKM... Selamat di gunakan!
Dah RAMAI yang menjadi PENGGUNA TEGAR skincare kami.. Puan Jasmin tak make up kalau hari cuti .. Cukup dengan @dejaymagicwhite Unisex Skincare saja untuk nampak FLAWLESS!
SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT.. SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN Siapa yang nak cantik dan nak rawat kulit wajah anda yang ada problem,gunalah...
.
.
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite .
.
📲 012-9248251
📲 012-9248251
📲 012-9248251
.
.
Pada warga Singapura, boleh dapatkannya dari stokis kami yang sah di Singapura Pn Nurul..
@nurulmon29
@nurulmon29
@nurulmon29
.
.
Hebat Bukan?
#artismalaysia #skincaremurah #skincareuntukjerawat #skincareproducts #unisexskincare #setpenjagaanwajah #setpenjagaankulit #flawless #flawlessskin #flawlesskincare #nakputih #nakcantik #nakcerahkulit #bebasmerkuri #bebasjeragat #mukacerah #mukaputih #mukabersih #mukaberminyak #poriterbuka #kulitputih #kulittaksekata #kulitkusam #kulitkusamhilang #kulitkusamtiadalagi #buatanmalaysia #kelulusankkm #hargamampumilik #hebatbukan

Hi everyone😃 Dapatkan sekarang sementara HARGA PROMOSI! Dapatkan COMBO SET pada yang ada masalah JERAWAT, KUSAM, BERMINYAK, PORI TERBUKA dan TONA TAK SEKATA.. SELAMAT DI GUNAKAN kerana TIADA MERKURI dan TIADA PENGELUPASAN dengan KELULUSAN KKM. WhatsApp talian kami 012-9248251 untuk keterangan lanjut. Hebat Bukan? #skincare #nakcerahkulit #nakcantik #nakputih #mukabersih #mukacantik #mukacerah #putihgebu #putihgebukekal #mukakusam #kelulusankkm #sayajualsayapakai #resellerwelcome #reseller #stokis #agen #dropshipwelcome #hargamampumilik #kelulusankkm #tambahpendapatan #reseller

Hi everyone... Berita gembira buat pengguna tegar dan pengguna baru. Promosi De-Jay akan di lanjutkan.. Jadi dapatkannya segera sementara HARGA PROMOSI! Pada pengguna De-Jay di Singapore, boleh dapatkannya dari stokis kami yang sah di Singapore Puan Nurul @nurulmon29 at 85336719.. Hebat Bukan? #skincareroutine #skincare #nakputih #nakcerah #nakcerahkulit #nakcerahsekata #mukabersih #mukacantik #mukacerah #putihgebu #putihgebukekal #mukakusam #kelulusankkm #sayajualsayapakai #resellerwelcome #reseller #stokis #agen #dropshipwelcome #hargamampumilik #kelulusankkm #tambahpendapatan #reseller

Most Popular Instagram Hashtags