[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

deenaemir deenaemir

1318 posts   635349 followers   412 followings

لا اله الا الله محمد رسول الله  ✨OFFICIAL PAGE✨ 👰🏻A wife 👩‍👦mummy 👱🏼‍♀️daughter

http://www.wrapboutiquehouse.com/

Sebab ramai DM tanya mana beli tudung bawal cantik cantik. Square Satin from @dewiebyfiqazul 🧡

Journey throughout Shirogawa Japan. Ali pun enjoy the view 😍💁🏻‍♀️ SubhanAllah memang cantik. Tapi tak faham macam mana orang sana boleh bertenang & bergumbira dengan hanya selapis pakaian (siap ada pakai skirt je without socks/legging). Maybe sejenis beruang kutub. Alhamdulillah dapat rasa holiday during winter season. Once in a lifetime. Thank you husband @saharulridzwan for the chance. Lepas ni memang idok ler. Lagi lagi ada anak kecik ni. 😂🤦🏻‍♀️

Ada ni. Sibuk sikit dengan tanggungjawab sebagai ibu & isteri. Gittew. Alhamdulillah saya dah beransur pulih cuma batuk sikit je. And Ali pun Alhamdulillah getting better day by day. Kahak je ada lagi makan masa sikit. Sepanjang Ali tak sihat kali ni mencabar credibility as a loving mother betul. Dia boleh melekat taknak tinggal at all, dengan siapa pun taknak, baba pun siap sempat merajuk dengan anaknya. Tidur pun dia genggam erat baju mummy “you don’t go anywhere mummy, I’m watching you in my dream” like that. Mummy sampai pegi toilet pun dukung si Ali zzzzz. Sempat jugak la mummy turun 3-4kgs. Eh. Okay itu saja untuk kali ni. Thanks sudi baca. 😛

Rindu kan? 🙊

Today Mummy demam, Ali also demam. Meragam sikit & tidur nak berkepit je 😷🤧🤒 Tak sangka pulak balik sini pun winter jugak 🤔☃️ Hopefully @saharulridzwan still stay strong & healthy. Doakan kami cepat sembuh okay. May Allah swt bless us all, forgive all our sins, purify us & ease everything. Aamiin.

Me & Chocolate berpisah tiada.

Laaaa budak Ali ni pun nak main snowflakes. Muka tuuu ☃️❄️😂👶🏻 #throwback
#SRDEjunior
#MuhammadLuthAli
#YaHabibiYaMuhammad

Gloves : @sfshirts ❄️🇯🇵☃️ #aiskepal #ABC #lupabawaksirap

Winter Season (-3C) ❄️☃️🇯🇵

#throwback
Magnificent view in Shirakawa-Go, Japan.
Shirakawa-go is a village famous for "Gassho-zukuri (houses with steep thatched roofs)" in northern Gifu prefecture (-3 degrees guyss no joke) ☃️❄️🏕 .
.
Scarf & Beanie : @omma_salju

Going back home today 🇲🇾✈️ .
.

Knitted Fur Jacket : @omma_salju

Good morning from 🇯🇵 Walaupun tengah travel, Deena bawa jugak @juzfitofficial. Sebab kan dah berazam nak slim tahun 2018 😂 size @juzfitofficial senang nak di bawa & botol plastic je pun tak berat mana. Cuma kena make sure toilet senang nak cari sebab memang kerap je rasa nak ke toilet, fibre juice! 💪🏼🍋

Most Popular Instagram Hashtags