deborawinda deborawinda

635 posts   4,610 followers   1,445 followings

Debora Winda Puspa  πŸ“ Jakarta // Batam, ID πŸ‘ΆπŸ» @_kenzo.jr_ πŸ› @sleepsuit.co πŸ™†πŸΌ A fulltime mom & housewife - Mrs. Kusuma πŸ’

πŸ’•

Thankyou everyone for coming!
Decor: @soiree.decorator
Cake: @lisaliciouscake
Souvenir Pouch: @packlicious
Kenzo’s Costume: @petite.pose
Photo&Video: @keepthedays
Mc: @riozien team
Mom’s Makeup: @chmakeupstudio
Venue: @seienam_seafood
#babyKJKisONE

Kenzo is turning One
Decoration by: @soiree.decorator
Birthday Cake by: @lisaliciouscake
Souvenir Pouch by: @packlicious
Photo by: @keepthedays
Mc: @riozien team
Venue: @seienam_seafood

#babyKJKisONE

Expect the unexpected. And yes! We are expecting a new member. Kenzo is going to be a big bro πŸ‘πŸ»πŸ˜. So far so good. Sampe2 berat badan naik 4kg dlm 1 bulan 😢. Hope everything going smoothly! #2ndpregnancy
Photo by: @noviofotografia
Makeup by: @dxmakeup
Kenzo Outfit: @petite.pose

You are a great son to our parents, a great husband to me, a great daddy to our kids, and a great leader to your team. How can i not proud of you? Happy 3rd Wedding Anniversary! More years to come πŸ₯‚ #AKDWPWedding

Thankyou onti uncle cece koko didi for coming Kenzo’s birthday last night. And thankyou for the gift and hongbao πŸ˜πŸ’• #babyKJKisOne #KenzojuniorKusuma #babyKJK

19 Sept 2018, 09.15am.
Happy 1 year old my sonshine! Tepat 1 tahun yang lalu tb2 mami dgr suara β€œongeeee” dari ruangan oprasi. How time flies? Kok bisa kamu skg dah 1tahun aja? Always be a good boy yah my sweetbabyboy! Mami & Daddy will always love you no matter what πŸ’•
#babyKJKisOne #babyKJK #KenzoJuniorKusuma

Q’s 1st Birthday πŸ’• #quinnavelinemalikasim #turningone

πŸ‘±β€β™‚οΈ+πŸ‘©πŸΌ = πŸ’ =πŸ€΅πŸ‘°πŸ» = 🀰🏻=🀱🏻 = πŸ‘ͺ = πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• #kusumafamily

Congrats my husband!! Your hard work paid off. Ini adalah mobil paling bersejarah dari semua mobil yg pernah kamu punya. Mobil hasil kerja sendiri sudah pernah beli hasil dr duit sendiri juga. Tp kalo DAPET MOBIL FREE dari perusahaan sbg hadiah atas kerja keras mu? Belum pernah. And this is it!! Kamu buktiin kalo kamu bisa dan layak dapet ini. They can mocks you, tapi mereka sekarang gigit jari liat kamu bawa mobil gratis! Yes, ini baru permulaan. Mercy, Porsche, Ferrari menanti mu utk masukin mereka ke garasi rumah!
Once again, congrats hubby @aryantokusuma.sip and Thankyou SMART IN PAYS utk mobil gratis nya πŸ˜πŸ’•πŸ’•.
Pake SIP pasti SIP!

Pake SIP pasti SIP πŸ‘πŸ» *fokus ke tgn kiri Kenzo, anak SIP bgt nih* #babyKJK #KenzoJuniorKusuma #11mosbabyboy

Sekali kali boleh yah ✌🏻 #MamakKenzo

Most Popular Instagram Hashtags