deanaera deanaera

485 posts   8161 followers   539 followings

💋Deanaera Skin & Beauty💋  📮RM 98 exclude postage ✉SM : RM 7.00 / SS : RM 16.00 📱013-6916771 HARGA POSTAGE AKAN BERUBAH MENGIKUT BILANGAN YANG DIBELI.

selamat pagiiii hii uollss . kepada uollss yang tertanya2 boleh order loose item ke tk, okay iolls nk bagitahu,boleh sangat order loose item . day cream,night cream,sabun . mcm cust ni order loose item utk simpan stock dekat office . day cream senang dibawa kemana saja mcm cust ni , office pun senang bawak . alhamdulillah . #feedback from cust . jom pm kami 0196916771 .

haiiiiiii selamat pagi . jangan lupa serlahkan keserian anda dengan krim siang @deanaera dan natural make up . mari PM kami utk dapatkan set Deanaera dengan harga rm98 exclude postage . 0196916771

dapatkan @deanaera di lobby Istana Budaya pada 9hb Ogos hingga 14hb Ogos jam 7pm-12am dengan harga promosi 1 set rm90 pehhhhhh cpt dapatkan dengan segera . alhamdulillah hari ni ramai yang serbu dengan harga promosi . dannnnn jangan lupa menyaksikan pementasan teater muzikal @teatermencarisumaiyah yg telah mula dipentaskan pada 8hb Ogos hingga 14hb Ogos . #supportlocalteater #hyperpicturessdnbhd #tallorderproduction #istanabudaya #puteriUMNO

#feedback . alhamdulillah . apa lagi korg,moh le PM kami 0136916771 dan agent kami utk dapatkan set Deanaera dengan harga RM 98 excl postage . sesuai utk kulit kering , akan mengecutkan jerawat,menghilangkan tanda-tanda jerawat dan jeragat dan memutihkan kulit secantik dan segebu @diraabuzahar @ziranabil .

Salam Jumaat . kepada kesayangan #deanaeraskincare ,tinggal lagi beberapa hari harga promosi kami sempena hari raya dan pengeposan parcel . cepat order pm 0136916771 dan agent kami . mesti la uolls nak kulit secantik dan segebu hakak kita @diraabuzahar @ziranabil . iollsss pun kulit makin cantik mcm hakak2 kita . cepat order , nak raya ni uollssss .

salam nuzul quran . deanaera still promosi rm80/set exclude . cantik kan kulit sebelum raya . kulit secantik @diraabuzahar @ziranabil raya nanti . #simpleday Pm kami 013-6916771

Salam Jumaat.
yang belum try lg #deanaeraskincare meh whtsapp! 0136916771

dont forget #daycreamdenaera!
#Repost @beauty_withoutpain with @repostapp
・・・
Deanaera skincare. Ready stock here. Keep calm and love your skin. Wassap me 017-2729534💓 #deanaera #deanaeraskincare #ziranabil #diraabuzahar #flawless #readystock #cod #putrajaya #cyberjaya #kl

licin jeee muka zira ni haaa. jgn lupa pakai daycream #deanaera uolss! meh whtsapp nak oder.
#Repost @ziranabil with @repostapp
・・・
Nak pg grocer dgn 2 org ni. Sunblock @deanaera jgn lupa time2 gini, klu x burn 😄.

agent wanted.
013691 6771.whtsapp now! #deanaera #skincare #diraabuzahar

wahhh deanaera dh sampai ke korea . alhamdulillah , dengan deanaera,insyaallah kulit tak kering dan mengelupas walaupun cuaca sejuk .
#Repost @diraabuzahar with @repostapp
・・・
Anniyosayo.......... Cuaca sini sejuk and sgt kering tapi dgn day cream @deanaera pasti tak menggelupas dan it works as a sunblock too! ... Jom Cuba set penjagaan muka @deanaera skrg. Contact 0136916771 skrg for more details. ..

morningg!! jangan lupa nak keluar ,pakai daycream #deanaera .meh founder #deanaera belanja vdeo. @diraabuzahar .simple & comel je lahh ladyboss ni. whtsapp for oder guys! 0136916771

Most Popular Instagram Hashtags