ddskl ddskl

1419 posts   25763 followers   7357 followings

Desi Damayanti Skincare KL  โค DDSC CV TABITA ๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE SM/SS ๐Ÿš˜ COD : AREA KL YG BERHAMPIRAN ๐Ÿ  SELF COLLECT AT SHELL BATU CAVES

http://www.wasap.my/60133343457

Desi Damayanti Skincare mampu merawat masalah kulit spt : ๐ŸŒท Menghilangkan jerawat dan parut bekas jerawat
๐ŸŒท Menyamarkan dan menghilangkan bintik2 hitam & putih dikulit wajah
๐ŸŒท Pigmentasi atau kulit wajah yg tidak sekata
๐ŸŒท Merapatkan pori pori muka
๐ŸŒท Mencerahkan Kulit
๐ŸŒท Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda
.
Perubahan blh dilihat 1bln - 3 bln
Whats app me for any question ๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457

#desidamayantikl #desidamayantiskincare #desidamayantiskincare #desidamayantioriginal #desidamayantikualalumpur #desidamayantimalaysia #desidamayantiskincarecvtabita #tabitadesidamayanti #tabitadesiori #tabitadesidamayantikl #tabitadesioriginal #tabitaskincaremalaysia #tabitadesidamayantiori #sayajualsayapakai #trustedseller #trustedproduct

Kulit muka dah cerah,jerawat dah pudar ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ .
Macam mana jerawat boleh pudar ni.?
Pakai desi damayanti skincare je awak
Produk terbukti berkesan ! .
No chemical,selamat di gunakan..
.
Whats app miza
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457

#tabitadesikualalumpur #tabitaskincareasli #tabitaskincare #tabitaskincareori #tabitadesi #desidamayantikl #desidamayanti #desidamayantiori #desidamayantioriginal #desidamayantimalaysia #testimonibyddskl #TeamDdskl #feedbackbyddskl

SAY NO TO KULIT KUSAM !
Lets Cantik Dengan #desidamayantiskincare
Sapa tak happy bila kulit wajah dah berseri kan?
Dah tak payah pening2 fikir masalah kulit muka,dds cv tabita sgt2 boleh membantu awak2 smua utk selesaikan mslh kulit tu.. .
Kita guide sampai berjaya dapatkan skin yg diidamkan ๐Ÿ˜
.
Whats app miza ๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457

#tabitadesikualalumpur #tabitaskincareasli #tabitaskincare #tabitaskincareori #tabitadesi #desidamayantikl #desidamayanti #desidamayantiori #desidamayantioriginal #desidamayantimalaysia #testimonibyddskl #TeamDdskl #feedbackbyddskl

Terujanya tengok #TeamDdskl dpt testimoni macam ni...
SAPA ADA MASALAH KULIT SPT DALAM GAMBAR,takyah fikir panjang dah... mai cuba #desidamayantiskincare ... confirm puas hati,NO MORE PIMPLES..
.
Nak keluar tak perlu lagi make up tebal2,
Kulit wajah dh berseri2 tanpa make up ๐Ÿ˜
Dapatkan yg original ๐Ÿ˜˜
whats app ! whats app !! whats app !!!
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457
.
#desidamayanticvtabita
#tabitadesidamayanti
#desidamayantikl
#desidamayantioriginal
#tabitaskincareoriginal
#cvtabita
#testimonibyddskl
#feedbackbyddskl

Still in Promotion !! Harga Jimat dan Berbaloi..
sebelum promotion close cepat2 grab ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#desidamayantiskincare semestinya produk terbaik abad ini,terlalu ramai yg dah berjaya mendapatkan kulit flawless dan glowing hnya dgn konsisten #ddscvtabita ... .
Dapatkan yg original !
Whats app 013 3343457
Whats app 013 3343457
Whats app 013 3343457

#tabitaskincareasli #desidamayantitabita #desidamayantikl #desidamayantiori #desidamayantioriginal #desidamayantimalaysia #desidamayantikualalumpur #tabitaskincareori #tabitadesi #tabitadesidamayanti #tabitadesidamayantikl

Still in Promotion !! Harga Jimat dan Berbaloi..
cepat grab sebelum promotion close syg2 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#desidamayantiskincare semestinya produk terbaik abad ini,terlalu ramai yg dah berjaya mendapatkan kulit flawless dan glowing hnya dgn konsisten #ddscvtabita ... .
Dapatkan yg original !
Whats app 013 3343457
Whats app 013 3343457
Whats app 013 3343457

#tabitaskincareasli #desidamayantitabita #desidamayantikl #desidamayantiori #desidamayantioriginal #desidamayantimalaysia #desidamayantikualalumpur #tabitaskincareori #tabitadesi #tabitadesidamayanti #tabitadesidamayantikl

Still in Promotion !! Harga Jimat dan Berbaloi..
cepat grab sebelum promotion close syg2 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#desidamayantiskincare semestinya produk terbaik abad ini,terlalu ramai yg dah berjaya mendapatkan kulit flawless dan glowing hnya dgn konsisten #ddscvtabita ... .
Dapatkan yg original !
Whats app 013 3343457
Whats app 013 3343457
Whats app 013 3343457

#tabitaskincareasli #desidamayantitabita #desidamayantikl #desidamayantiori #desidamayantioriginal #desidamayantimalaysia #desidamayantikualalumpur #tabitaskincareori #tabitadesi #tabitadesidamayanti #tabitadesidamayantikl

Thank you all customer purchase with @ddskl
.
Hai awak yg ada masalah kulit muka spt jerawat, jeragat , kulit kusam , tona tak sekata dll mslh kulit wajah
Wajib cuba desi damayanti skincare.
Sebab dds cv tabita sesuai dgn semua kulit.. .
Segala pertanyaan sila whats app miza utk fast respons
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457

#desidamayanticvtabita #desidamayantikl #tabitadesidamayanti #desidamayantioriginal #agenrasmidesidamayantiskincare #tabitamalaysia #desidamayanti #desidamayantiskincare #ddskl #feedbackddskl

Thank you all customer purchase with @ddskl
.
Hai awak yg ada masalah kulit muka spt jerawat, jeragat , kulit kusam , tona tak sekata dll mslh kulit wajah
Wajib cuba desi damayanti skincare.
Sebab dds cv tabita sesuai dgn semua kulit.. .
Segala pertanyaan sila whats app miza utk fast respons
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457

#desidamayanticvtabita #desidamayantikl #tabitadesidamayanti #desidamayantioriginal #agenrasmidesidamayantiskincare #tabitamalaysia #desidamayanti #desidamayantiskincare #ddskl #feedbackddskl

Thank you all customer purchase with @ddskl
.
Hai awak yg ada masalah kulit muka spt jerawat, jeragat , kulit kusam , tona tak sekata dll mslh kulit wajah
Wajib cuba desi damayanti skincare.
Sebab dds cv tabita sesuai dgn semua kulit.. .
Segala pertanyaan sila whats app miza utk fast respons
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457
๐Ÿ“ฒ 0133343457

#desidamayanticvtabita #desidamayantikl #tabitadesidamayanti #desidamayantioriginal #agenrasmidesidamayantiskincare #tabitamalaysia #desidamayanti #desidamayantiskincare #ddskl #feedbackddskl

Produk penjagaan kulit wajah ddsc cv tabita ini sesuai utk semua jenis kulit berbagai masalah kulit yg sudah terbukti dapat diatasi spt :
1. Mengatasi jerawat.
2. Mencerahkan kulit yang kusam.
3. Memutihkan kulit.
4. Meratakan warna kulit yang tidak rata.
5. Meratakan kulit yang tidak rata karena bekas jerawat.
6. Menyamarkan dan menghilangkan flek dan noda pada wajah.
7. Menyamarkan dan menghilangkan kerutan.
8. Meremajakan dan mengencangkan kulit.
.
To purchase
โ˜Ž๏ธ 0133343457
Reseller KL ddsc Cv Tabita

#Visitmyig #tabitaskincare #ddsklbymiyzamer #ddskl #tabitadesidamayanti #tabitaoriginal #desidamayantiori #desidamayantikl #desisamayantiperak #desidamayantilovers #desidamayantiskincare #CvTabita #cvtabitaoriginal

Area yg available Cod #desidamayantiskincare ๐Ÿ˜Š
Tak nak guna perkhidmatan courier,blh request perkhidmatan Cash On Delivery kami.. Tapiii,pleasee inform awal utk set time cod ya.. Do whats app me for order 0133343457

#desidamayantikualalumpur #desidamayantikl #desidamayantiori #desidamayanti #tabitadesidamayanti #tabitadesikualalumpur #tabitadesidamayantioriginal #skincare #tabitaskincareasli #tabitaskincare #tabitaskincareori #desidamayantiskincarecvtabita

Most Popular Instagram Hashtags