dayaaaang dayaaaang

135 posts   44945 followers   300 followings

Dayg.  πŸ‘« Wife to @aizadtifla πŸ‘ΆπŸ» A mother to @dayg.my πŸ“© hello.dayg@gmail.com

https://sayat.me/dayaaaang

Good night beautiful world πŸ’« #restlessmind #ineedavacay #pleasereadthis #mylovelyhusband

Kek lapis ready for delivery πŸš™πŸ’¨ For your information, we are now open for order! Raya kan sebulan, agak-agak nak buat open house boleh lah hidang kek lapis utk tetamu 😍 And ada 3 perisa baru tauuu 😁
.
- Cheese
- Masam Manis
- Frozen
- Ku Puteh
- Strawberry Cheese
- Oreo *NEW
- Milo *NEW
- Marble Cheese *NEW
.
Nak order jangan segan jangan malu whatsapp +60127701724 okay? 😘

Esok kerja yay! πŸ˜‚

Tepis orang-orang negatif dan bergembiralah selalu 😁

Buat elok siket cikgu nak tengok πŸ“

Sebenarnya segan nak cakap, lagi-lagi kawan baik sendiri. Lepas raya ni kan... hehehe beli lah detox ni awak, kita kurus sama-sama k 😜 #sissegannakcakap #apatahlaginaktag #usapperutusaplengan #ehh πŸ˜›

Pejam celik pejam celik cuti dah habis

Raya ketiga kat Melaka #teamrayamelaka pulak πŸ˜‚

Gigih sis harini pakai baju raya jalan-jalan shopping mall lepastu tak sempat nak tengok Cerita Suami Isteri kat Astro Awani 😭 #teamrayasingapore #pulak #esokrayamana πŸ˜‚

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin, ikhlas dari saya dan suami @aizadtifla. Mohon kemaafan dari kami andai terkasar bahasa, terlebih bicara atau terasa kat mana-mana, kosong kosong okay? 😘 #teamrayajohor

Shopping raya at @tyqaandco 😍

Alhamdulillah, setakat ni order awak semua dah restock utk 5th batch tauuuu. Terima kasih semua yg order & siap repeat order lagi hihi πŸ’
_
So ni adalah LAST CALL untuk order before raya, stok sangat-sangat LIMITED siapa cepat dia dapat πŸ€— Boleh bawak balik kampung bagi kat mak ayah, hehe raya tak lama lagi ❀️Meh la siapa nak order boleh whatsapp +60127701724 okay? Last pengeposan adalah hari Isnin (19/6), untuk COD kami akan usahakan sampai Jumaat (23/6) depan ye 😘
_
Tapi jangan risau, seminggu lepas raya Dayang akan open order untuk sesiapa yg nak kek lapis utk buat open house ke ataupun stock hari raya Aidiladha 😍😍 Jangan terlepas pulak, regular customer cakap nnt rugi tak rasa! 😜

Most Popular Instagram Hashtags