[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

dayaaaang dayaaaang

134 posts   44739 followers   296 followings

Dayg.  πŸ‘« Wife to @aizadtifla πŸ‘ΆπŸ» A mother to @dayg.my πŸ“© hello.dayg@gmail.com

https://sayat.me/dayaaaang

Holla saturday 🐣

Zaman double chin malu-malu kucing 😺

Bersama mokcik @iamdayaaaang πŸ’™

You will always be my forever 🌬 @aizadtifla

Power betul siapa ambik gambar ni test lighting je gambar dah cantik fuh #bajukedutdontcare #kawannakpakailama #handphonepunsama πŸ˜‚ photo by @etiey_mitiey (nak jugak dia......... ❀️ )

πŸ•Š

WE ARE HIRING!! KAMI MENCARI PEKERJA YANG KOMITED
_
Packa Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat Printing, Digital Marketing & Event Management milik penuh bumiputera yang beroperasi di C180 Balakong (Berdekatan Aeon Cheras Selatan). Dengan bersandarkan pengalaman yang ada dan berlandaskan teknologi yang canggih pada masa ini, syarikat Packa Sdn Bhd akan terus mengorak langkah ke hadapan bagi menyahut cabaran masa ini dan seterusnya bagi meningkatkan perkhidmatan percetakan yang terbaik, cekap, kemas, pantas, teliti dan bermutu dalam hasil produktiviti syarikat dan operasi kerja kami ingin memperkembangkan lagi sayap serta menambah kakitangan untuk membantu pergerakan dan pencapaian syarikat kami.
_
Antara Jawatan SEGERA yang ditawarkan :
*Multimedia Designer
*Digital Marketer
*Sales Representatives
*Admin Assistant
*Internship (Graphic Designer, Accountant, Online Marketing)
_
Syarat Kelayakan :
* Min spm/stpm/diploma/ijazah
* Tiada pengalaman boleh memohon (Fresh Graduate)
* Jawatan tetap * Boleh bekerja berkumpulan
* Mempunyai disiplin dan komitmen yang tinggi
* Menepati masa
_
Kelebihan :
* Medical Claim
* Faedah dan Elaun ditawarkan (Bonus Setiap Tahun Tanpa Ragu-Ragu)
* Kursus & Latihan disediakan
_
Gaji :
_
Jawatan Tetap : RM 1200-RM 2500 (Berdasarkan pengalaman dan kelayakan)
Praktikal : RM 350
_
Untuk temuduga sila
call/sms/whatsapp 014-300 5006 (Cik Kamsinah)
call/sms/whatsapp 014-300 5006 (Cik Kamsinah)
call/sms/whatsapp 014-300 5006 (Cik Kamsinah)
_
atau emailkan resume kepada hello@packa.com.my
dan cc kepada kamsinah.packa@gmail.com
KEMASUKAN SEGERA (Harini Interview Esok Kerja)

Good night beautiful world πŸ’« #restlessmind #ineedavacay #pleasereadthis #mylovelyhusband

Esok kerja yay! πŸ˜‚

Tepis orang-orang negatif dan bergembiralah selalu 😁

Buat elok siket cikgu nak tengok πŸ“

Sebenarnya segan nak cakap, lagi-lagi kawan baik sendiri. Lepas raya ni kan... hehehe beli lah detox ni awak, kita kurus sama-sama k 😜 #sissegannakcakap #apatahlaginaktag #usapperutusaplengan #ehh πŸ˜›

Most Popular Instagram Hashtags