datinismatia datinismatia

6,565 posts   246,943 followers   1,227 followings

Datin Isma  πŸ’„ Founder of Tia Amelia πŸ‘ΈπŸ» Housewife & Mother of 2 πŸ’— Cooking is My Passion πŸ‘©πŸ»β€πŸ³ 1/3 of @masakwithpassion

To All My Dear Followers ❀️
.
Sis nak share ni, kalau korang datang London dan perlukan perkhidmatan Transports untuk Pickup dari Airport/ hantar ke Airport/ nak pergi Bicester Village / nak buat UK Tour/ Europe Tour dan macam2 perkhidmatan lagi lah! .
Korang boleh je contact dia orang ni!

@khairol.riduan
@supir_eropah
@jejak_eropah
@travelsanasinidotcom
@jomtraveleurope
.
Dia orang di bagus sangat2 ,senang berurusanπŸ‘πŸΌ
Dia orang ni bukan calang2 kat London ni, semua bekas2 Student kat UK! Ada yg baru habis buat PHD lagi!
Nanti korang Follow lah IG dia orang tu ye, senang korang nak pergi mana2 cari je dia orang ni 😍😍😍

Good Night πŸ‡¬πŸ‡§

Sekali sekala melaram dengan anak dara sis 😍

Good Night Everyone πŸ˜΄πŸ‡¬πŸ‡§

Lunch-cum-dinner @ Putera Puteri Restaurant β€οΈπŸ‡¬πŸ‡§

Good Morning from London everyone πŸ‡¬πŸ‡§πŸ˜β€οΈ
.
Sejuk2 kat sini makan simple macam gini pun dah sedap πŸ‘πŸΌ
.
Yg penting mesti ada Serunding Meletop dari @sue_serundingchesu 😍
.
Serunding ni memang dah jadi barang wajib yg sis bawa bila kemana2,tak kira lah pergi umrah ke, pergi travel ke, malah untuk anak2 sis yg study kat sini pun sis dah bekal kan dia orang banyak2 stock Serunding @sue_serundingchesu ni!
.
Sumpah sedap gilerrr ! Korang tak cuba memang rugi !
.
Yang mana nak cuba Serunding ni boleh Follow terus IG
@sue_serundingchesu
@sue_serundingchesu
@sue_serundingchesu
@sue_serundingchesu
.
Atau boleh Whatsapp Che Su terus ye
+60 10 900 4432
+60 10 900 4432
+60 10 900 4432
+60 10 900 4432

Malam ni kami dinner berdua je, anak2 dah 2 malam balik campus, masing2 nak siapkan assignment

Kalau duduk rumah jawab nya tak siap lah assignment masing2, dua2 kena jadi assistant mama πŸ˜†
.
#dinner #signorsassi #knightbridge #london

Spaghetti Lobster is always my favourite at Signor Sassi 🍝 🦞

Spaghetti Lobster 🦞🦞🦞
.
#dinner #signorsassi #knightbridge #london

Alhamdulillah hari ni suami dan anak2 sudi teman kan sis pergi Shopping pinggan mangkuk Portmeirion pulak 😍
.
Walaupun jauh sanggup pergi, Yg penting puas hati!
.
Maaf lah ye, yang ni sis tak Open Order, sis beli untuk diri sendiri je, setiap hari sis dah Shopping untuk korang, kali ni bagi sis Shopping untuk sis lah pulak ye 😍

My Everything ❀️❀️

Nik Edrus nama diberi, satu2 nya anak lelaki sis, umur baru 18 tahun. Anak kedua dalam 2 beradik
.
Seorang anak yg patuh dan mendengar kata. Lemah lembut dan telus orang nya. Bersifat penyayang, manja dan ringan tulang dalam segala hal!
.
Anugerah yg sangat indah dari Allah untuk sis jaga dan belai dengan penuh kasih sayangπŸ’‹
.
Doa kami setiap saat mengiringi mu anak ku❀️
.
#anugerahterindah

Ini lah satu2 nya Puteri kesayangan sis, Anugerah dari Allah untuk sis jaga dan belai dengan penuh kasih sayangπŸ’‹
.
Nik Amelia nama diberi, secantik wajah nya, umur baru 20 tahun , anak sulung dalam 2 beradik
.
Bersifat tegas dan sangat teliti dalam segala hal. Anak yg patuh dan ringan tulang. Seorang yg penyayang, suka anak2 kecil dan sangat suka kucing!
.
Doa kami sentiasa bersama mu sayang ❀️
.
#anugerahterindah

Most Popular Instagram Hashtags