datinismatia datinismatia

6,400 posts   235,301 followers   1,193 followings

Datin Isma  πŸ’„ Founder of Tia Amelia πŸ‘ΈπŸ» Housewife & Mother of 2 πŸ’— Cooking is My Passion πŸ‘©πŸ»β€πŸ³ 1/3 of @masakwithpassion

Daging Salai Masak Lemak Cili Api 🌢🌢🌢
.
Boleh dapatkan Daging Salai di IG @dagingsalaicikyah πŸ₯©
.
@dagingsalaicikyah
@dagingsalaicikyah
@dagingsalaicikyah
@dagingsalaicikyah

Morning London 😍
A hearty n healthy breakfast makes my day.

Kalau uols nak datang London please follow ig @ezigoholiday satu-satunya Malaysian owner company yang based di London dan ada branch di Malaysia.

The best thing yang I suka pasal this company is diorang memang custom made every itinerary ikut kehendak customer. Fully private trip tanpa perlu join any group tour pun. Lagi selesa dan puas hati kalau dapat pergi jalan sendiri and explore tempat yang jarang agent lain bawak.

Dari airport transfer, private car+driver, experience tour guide and paling hot Homestay di London, semua boleh refer this company.
No doubt, 100% puas hati dengan service and harga mereka.

Tapi bukan London sahaja tau, 1 Europe ni diorang cover!

Just directly contact Hotline number EZIGO HOLIDAY +60172096122 atau +60194109454 for any enquiries.

@ezigoholiday
@ezigoholiday
@ezigoholiday

Bon Voyage ✈️
Starring: @khairol.riduan 😎

Kalau uols nak datang London please follow ig @ezigoholiday satu-satunya Malaysian owner company yang based di London dan ada branch di Malaysia.

The best thing yang I suka pasal this company is diorang memang custom made every itinerary ikut kehendak customer. Fully private trip tanpa perlu join any group tour pun. Lagi selesa dan puas hati kalau dapat pergi jalan sendiri and explore tempat yang jarang agent lain bawak.

Dari airport transfer, private car+driver, experience tour guide and paling hot Homestay di London, semua boleh refer this company.
No doubt, 100% puas hati dengan service and harga mereka.

Tapi bukan London sahaja tau, 1 Europe ni diorang cover!

Just directly contact Hotline number EZIGO HOLIDAY +60172096122 atau +60194109454 for any enquiries.

@ezigoholiday
@ezigoholiday
@ezigoholiday

Bon Voyage ✈️
Starring: @khairol.riduan 😎

Definitely gonna miss these two once I come back to KL

Snackin first before flying off πŸ˜‹

Aqeef & Qayeen lepas ni akan merindui Kakak Amelia & Abang Edrus ❀️❀️❀️❀️
#cousins #babycousins

Part 3️⃣
Satu sis nak pesan bila minum Chocofit ni mesti minum banyak air putih ya, sis minum 2-3 liter sehari, baru kesan dia berganda2.
Air tu penting, kalau bukan minum Chocofit pun mmg kena minum byk air kan. Baru kulit pun cantik.

Nak dapatkan chocofit uols klik je ig kat bawah ni ya, boleh terus tekan link whatsapp di BIO ig.

Harga sangat2 murah, yg ptg menjadi!

PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottleπŸ˜‹

Selagi stock masih ada ya😍

Jom follow
@chocofithq
@chocofithq

Whatsapp 01112923094

#chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus

Part 2️⃣
Nak minum Chocofit senang je ya, pastikan uols makan dulu , boleh ambik waktu breakfast atau lunch. Sis suka ambik waktu breakfast sbb seharian badan sis bertenaga & ringan jer.

Kalau sape2 yg suka exercise lg best sbb lagi byk sgt peluh keluar! 1 sachet Chocofit ni bersamaan dgn 5km kita lari, sbb tu mmg rasa macam kita exercise hari2.

PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottleπŸ˜‹

Selagi stock masih ada ya😍
Jom follow
@chocofithq
@chocofithq

Whatsapp 01112923094

#chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus

Part 1️⃣
Alhamdulillah jumpa jugak produk kurus yg betul2 berkesan & serasi dengan diri sis. Sebelum ni ada jugak try produk lain tp xmenjadi, tapi dgn chocofit ni sis mmg enjoy makan apa saja tapi badan tak gemuk.
Dalam masa 3 hari berat sis turun 1.6kg, byk bagi sis tau, sebab sblm ni nak turun 1 kg pun susah.

Terima kasih kpd founder @chocofithq yg duduk sblh sis ni @reenazach sbb hasilkan produk yg mmg bagus😘

PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottleπŸ˜‹

Selagi stock masih ada ya😍

Jom follow
@chocofithq
@chocofithq

#chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus

Kami selalu macam ni, kalau x jumpa lama sangat . Sbb masing2 selalu busy.
Tapi kalau dah jumpa mesti sampai ke malam kita orang lepak!
Lepas ni Amelia & Edrus akan sentiasa merindui aunty @kuza249 & @puterinzhah πŸ’‹β€οΈ

Most Popular Instagram Hashtags