darling.accessories darling.accessories

3,259 posts   27,096 followers   438 followings

RINGLIGHT.M2.GAMEBOY.TRIPOD  👣Malaysia 👌🏻High quality 👍🏻Ready stock 🆒Rosak ganti baru 🚚Pos Isnin-Jumaat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder DM/ WS 014-9947406! Direct WS click👇🏻

Ini 1 set BUDGET STUDIO MICROPHONE. Jenis condenser. Sound jelas👍🏻

DETAILS:
✅3 bulan warranty
✅preoder 1 minggu
✅utk laptop & pc
✅1 set dengan filter & arm stand, mic cable, usb sound card, manual book & foam cap
✅colours: black & blue

-----------------------
RM130 (1 set)
RM115 (mic sahaja)
Inc postage (sm & ss)
-----------------------

Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406
( tekan link di bio utk direct whatsapp )

M3 smart band ni hampir sama macam M2 smart band tapi M3 ada colour.😍
⠀⠀⠀⠀
FUNGSI:
👍🏻3 months warranty!!
✅Touch screen
✅Boleh kene air
✅Support iOS & Android
✅Ada paparan jam/waktu semasa
✅Ada paparan jumlah langkah setiap hari
✅Ada paparan jarak perjalanan anda setiap hari
✅Ada jumlah kalori di bakar setiap perjalanan seharian
✅Call reminder, sms alerts, whatsapp notification apabila connect bluetooth dengan phone
✅Colours: black, blue & red
⠀⠀⠀⠀
---------------------
RM89
Inc postage SM / SS
--------------------- ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Alhamdulillah fujifilm instant camera dah sampai. Tq oder dengan kami 😘
⠀⠀
-----------------------
HARGA:
RM199 (sm & ss)
INC POSTAGE
-----------------------
⠀⠀
Nak oder Dm/WA 014-9947406
⠀⠀

BLUETOOTH PRINTER!! Tanpa ink beb!! Masukkan kertas je😍

Printer ni support semua jenis phone. Connect pakai bluetooth je dari phone ke printer comel ni untuk print gambar, memo, nota atau msg dari member korang. Ow ye, ade 1 year warranty😱

--------------------------
Harga:
RM178 (free 1 roll paper)
Inc postage (sm & ss)
--------------------------

Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406
( tekan link di bio utk direct whatsapp )

3 IN 1 RING LIGHT!! Ade mini mic stand & phone holder😍 Sesuai sangat untuk korang yang suka live & buat tutorial👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ade 3 warna cahaya yang berbeza & yang ni ade remote so kalau nak tukar cahaya & on/ off tekan remote je. Ow ye set ni tidak termasuk mini mic ye🙅🏼‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM89 (sm)
RM95 (ss)
FREE POST
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder 👉🏻Dm/WA 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Alhamdulillah v8 smartwatch warna hitam dah sampai. Tq oder dengan kami 😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM75
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

M2 SMARTWATCH!! Free extra strap. Boleh pilih warna🤩
⠀⠀⠀⠀
FUNGSI:
👍🏻3 months warranty!!
✅Touch screen
✅Boleh kene air
✅Support iOS & Android
✅Ada paparan jam/waktu semasa
✅Ada paparan jumlah langkah setiap hari
✅Ada paparan jarak perjalanan anda setiap hari
✅Ada jumlah kalori di bakar setiap perjalanan seharian
✅Call reminder, sms alerts, whatsapp notification apabila connect bluetooth dengan phone
✅Colours: black, purple, baby blue, red, grey, blue, pink, white, green & orange
⠀⠀⠀⠀
---------------------
RM69
Inc postage SM / SS
--------------------- ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

GIMBAL!! Sangat sesuai untuk korang yang suka selfie & ambil video😍
⠀⠀
✅free bag
✅100% original
✅working time: 5 hours
✅sesuai untuk phone sebesar iphone 7+ & kebawah
⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM299
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Nak oder 👉🏻Dm/WA 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Alhamdulillah small selfie ring light warna black dah sampai. Tq oder dengan kami sis😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM30
Inc postage (sm&ss)
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder 👉🏻Dm/WA 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

MINI FUJIFILM INSTANT CAMERA. Free film bernilai RM25 jika beli dengan kami😍
⠀⠀
✅warranty fujifilm malaysia (1 year)
✅free hand strap & 4 pcs AA batteries
✅ada manual book / warranty card
⠀⠀
-----------------------
HARGA:
RM199 (sm & ss)
INC POSTAGE
-----------------------
⠀⠀
Nak oder Dm/WA 014-9947406
⠀⠀

COOLING FAN + GAMEPAD!! Main PUBG berjam-jam pun boleh. Tak perlu risau phone korang panas🤩
⠀⠀
✅Ada hand grip
✅Ada trigger shooting
✅Sesuai untuk android & IOS
✅Sesuai utk phone saiz 4 inci hingga 6.3 inci
⠀⠀
-----------------------
HARGA:
RM59
INC POSTAGE
-----------------------
⠀⠀
Nak oder Dm/WA 014-9947406
⠀⠀

Alhamdulillah fujifilm instant camera dah sampai. Tq oder dengan kami 😘
⠀⠀
-----------------------
HARGA:
RM199 (sm & ss)
INC POSTAGE
-----------------------
⠀⠀
Nak oder Dm/WA 014-9947406
⠀⠀

Most Popular Instagram Hashtags