darakullaseped darakullaseped

106 posts   108450 followers   523 followings

DARAKULLASEPED®  🎥🎤🎬🎼 TankQ for support 😎

"GADIS CANTIK"
.
.
.

Si gadis cantik (mangsa) berang akibat gelang yang di belinya dari igshop @photogelong HILANG ! .
.
.

Sudah beberapa kali di belinya turut hilang. Di curi oleh rakan rakannya kerana tersangat cantik.
.
.
. Tapi tidak mengapa gadis tersebut membeli lagi di igshop @photogelong kerana harga yang ditawar kan tersangat murah dan berkualiti jadi tunggu apa lagi visit instagram @photogelong sekarang 😛
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
Tag kawan kawan dekat bawah ni hehe #Repost @antookapcai with @insta.save.repost • • •

Hi beautiful ladies!

Masih mencari handbag yg cantik bergaya? Nak beli yg original terlampau mahal kan sekarang? Haa meh sini, handbag cantik cantik nampak macam original tapi harga mampu milik. Siap ada 3in1 lagi tapi harga macam utk satu handbag je 😱 rugi tak beli! Gred AAA tapi kualiti tiptop 👌🏻dijamin‼
Follow @_lawalah.co
Follow @_lawalah.co
Follow @_lawalah.co
Follow @_lawalah.co
Follow @_lawalah.co

Morning guys !!! 😋 #Repost @delailaxray

terasa lebih tinggi.. kau rasa? 😕 #Repost @nieniyy_tuyya

Tak jahat tapi nuckal 😁 #Repost @leeya_zhd

Hi all!
.
Check out this IG @ModeTrilogy untuk luxury branded goods - bag, kasut, wallet, belt, baju..etc.
.
Diorang jual premium mirror boutique quality, means grade paling tinggi, sama dengan ori. .
Yang penting - antara yg termurah di pasaran.

@ModeTrilogy
@ModeTrilogy
@ModeTrilogy

Most Popular Instagram Hashtags