[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

dannysaucedo dannysaucedo

4099 posts   367712 followers   871 followings

D A N N Y S A U C E D O  Good vibes ⚛️

http://bit.ly/2vMoggH

Det här måste ta slut ❤️
Plattan 13.00 Lördag Demostration
#libyen #slavhandel

Skrev en låt på taket till hotellet i Dhaka. En resa som lämnade ett stort avtryck i mitt hjärta och gav mig perspektiv, jag slutade whinea och klaga på min omgivning och insåg hur mkt chanser jag fått genom att bara få växa upp i Sverige. Tacksam att mami och papi lämnade sina länder för att hitta nåt bättre där jag och min bror kunnat frodas och växa.
Jag är inte bäst på någonting, det vill jag att du som läser ska veta. Jag VILL bara jävligt mycket och jag TROR på mig själv tillräckligt mkt för att andra ska haka på. Men jag är inte bäst på någonting!
Jag är ok på mycket. Men jag svär att jag tar dom flesta bara med Ren.Jävla.Vilja🔥
Va inte som andra. Slösa inte tid med att försöka efterlikna eller imitera. Va dig, omfamna din egenhet och din weirdness och ju fortare du gör det desto snabbare hittar du vad du vill göra i livet.
Att just va klar med gymnasiet och inte veta vad man vill är helt normalt, du är bara i en process som är svår att se objektivt på. Du har levt 20% av livet!!! Stressa inte över folk på insta som visar photoshoppade bilder i fejkade miljöer med fett ljus och rätt klädmärket. Fakk det mannen! Alla, inkl. jag, försöker sälja saker till dig. En produkt, en image, en åsikt... Uppgradera DIG och DIN programvara ❤️ Om Vill du någonting i framtiden - sätt då för fan igång med det NU!
#älskadigsjälv

Säg till mig 🙌🏼 @pablopaz @chvrrie @lindapira

Kiddo

Jag blev genast förtjust i dig första gången vi träffades. Jag va frågvis, nyfiken och säkert påträngande på alla sätt men jag tror du såg min genuinitet
så du svarade på allt och öppnade dig för mig. Eller så visste du att du va fast där i flygplanet bredvid mig och gav upp 😄 Du berättade om förälskelsen till Paris och Piaff, din sjukdom och kärleken i livet. Du inspirerade mig och genast efter vårt möte skrev jag en sång till dig som du spelade in och gjorde till din på bara det där sättet som du kan.
Rikard du är saknad älskad och kommer förbli en av våra stora 🎈

Vi behöver mer sånt här ❤️ #älskadigsjälv

Mood

Artist @vemunddue

Förlängning IGEN!!!? 🎉
Tack till alla som som vart och sett ”NU” och pratar så gott om den🙏🏼 Nu förlänger vi med några datum i Januari och Februari i Stockholm innan vi ger oss av till Göteborg. Kanske en bra julklapp? 🎅🏼
Hoppas vi ses ❤️

Panda

Om ni kollar noga så ser ni mitt bidrag till #Movember 😎
#mustash #menwithbeards

Its Litty 🔥

Most Popular Instagram Hashtags