dailylofattah dailylofattah

536 posts   25788 followers   129 followings

fattah πŸ’•neelofa  ⛔️Strictly not for one sided fans β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €Support both @fattahaminz & @neelofa β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €πŸŒˆπŸ”œ Ψ₯Ω† Ψ΄Ψ§Ψ‘ Ψ§Ω„Ω„Ω‡β€Žβ€Ž

https://youtu.be/9uX6jUYLeI8

Ai pon rindu πŸ™ˆπŸ‘€πŸ˜›
.
#lofattah #doayangbaikbaik #truelove #throwback #campakbalik

Ejaz Fakri & Warda Erina will be back this Raya! Stay tuned! 😊❀️
.
#lofattah #doayangbaikbaik #surihatimrpilotraya #SHMPRaya #shmp #truelove

#heroseorangcinderella starting tonight at 10pm! Fattah will be signing in as Tengku Ian from now on from Mondays to Thursdays! Don't worry Ejaz Fakri tengah jaga Warda sebab dia pregnant sekarang ni πŸ˜†πŸ˜ #meminta Btw, comment baik2, if not I'll delete your comment. We are not here to bash anyone. Think twice before you comment. Sekian. 😊
.
#supportcareer
#doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #tengkuian #fattahamin

I am lofa. Lofa is me. πŸ˜¬πŸ˜¬πŸ˜¬πŸ˜…πŸ€£
.
#lofattah #doayangbaikbaik #truelove #throwback #cambakbalik

Ahhh tolong jawap pertanyaan ejaz kat comments πŸ˜πŸ˜‰
.
#throwback #cambakbalik #lofattah #doayangbaikbaik #truelove

Tengku Ian signing in this Monday at 10pm 😎 Ejaz Fakri lepak ngan Warda dulu jaga anak. Nanti #SHMPRaya baru keluar so no worries πŸ˜‰πŸ˜† .
#lofattah #doayangbaikbaik #truelove

Satu tak cukup so admin kasi lagi satu!! 😁😁😁 wei pandang each other tu pon jgn lah lupa org sekeliling yeee 😝 (rasa macam nak amek phone2 org2 ni and buang je sebab kacau line betol πŸ˜‚πŸ€£)
.
#throwback #cambakbalik #lofattah #doayangbaikbaik #truelove

NAHHH ADMINRINA BAGI POSITIVE VIBES SIKIT WALAUPUN THROWBACK πŸ˜…πŸ˜… jom kita happy2 saje yeeee 😊
.
#throwback #cambakbalik #lofattah #doayangbaikbaik #truelove

I hate you I love you I hate that I love you (': (me right now lol)
#doayangbaikbaik #lofattah

Jika dia yang ku pilih adalah juga pilihan Mu, Kau aturkan kisah hidup kami ke satu destinasi yang Kau restui πŸ¦‹πŸŒΉ
.
#truelove #NHTrueLove #nhrayacampaign2017 #lofattah #doayangbaikbaik

Oh how could one forget this magical night 😍 (adminrina overina πŸ˜‚) .
#rindu #throwback #cambakbalik #lofattah #doayangbaikbaik #truelove

Almost half a million views already! Siapa belum tengok, go to my bio and click the link ☺️ Let's keep it trending πŸ˜‰
.
@neelofa
.
#NHTrueLove #nhrayacampaign2017 #truelove #doayangbaikbaik #lofattah

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags