[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

dailylofattah dailylofattah

709 posts   35441 followers   148 followings

fattah πŸ’•neelofa  Cinta itu membebaskan. Jika ia kembali, itulah cinta sejati.

https://youtu.be/9uX6jUYLeI8

Our never ending duas for the both of you. Org yang #doayangbaikbaik akan dapat yang baik2 jugak akhirnya ☺️ Dying to see you both together again next time (be it on screen or off screen, off screen lagi bagus lah hahahahah #meminta) #lofattah forever in our hearts β™₯️☺️
.
πŸ“Έ; hazmiljapilus

Once again, Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin from Ejaz and family! ☺️β™₯️
.
πŸ“Έ; hazmiljapilus .
#keluargabahagia
#makesuremakanolicandytau
#jgnlupamakanolicandy
#lofattah
#doayangbaikbaik
#surihatimrpilotraya
#shmpraya
#ejazwarda

Apooooo? Trending number 1? 😍 WHERE DA HATERS AT? πŸ˜πŸ˜πŸ™ŒπŸ»
.
#surihatimrpilotraya #shmpraya #ejazwarda #lofattah #doayangbaikbaik

How was #surihatimrpilotraya just now? Best tak? 😍 Apa2 pon, sekurang2nya terubat lah rindu kita pada #ejazwarda ☺️ Inshaa Allah, this is only the end of #ejazwarda but not for #lofattah πŸ˜‰ #doayangbaikbaik

Jom πŸ˜‰
.
@Regrann from @onefadz - Tunjukkan kuasamu, #Lofattahfans.

Luaskan kuasamu, #Lofattahrinas.

Come on, come on, guys. ❀

Together, we conquer. Together, we can do much better. 😊

And, #weloveLofattahsomuch. 😘

Tak kisah lah korang tengah terbaring ke, terpukang ke, tengok #SuriHatiMrPilotRaya sambil pejam mata ke, janji selfie & letak hashtag #SuriHatiMrPilotRaya. 😁

Credit : @lofattahglobal

Jgn lupa date kita malam ni πŸ˜‰ Kita bagi trending! πŸŽŠπŸŽ‰πŸ˜ .
#surihatimrpilotraya #shmpraya #lofattah #doayangbaikbaik #ejazwarda #ejazfakhri #wardaerina

Selamat Hari Raya semua!! πŸŽ‰πŸŽŠ Admin ingin mengambil kesempatan ini untuk berminta maaf jikalau ada salah silap dalam caption2 ke ape ke hehe πŸ˜… Ini video lofattah sempena Aidilfitri yang dijanjikan πŸ˜‰ Uolls tahun ni baju raya Colour ape? 😁 Baju biru macam #lofattah ke? πŸ˜‹ @fattahaminz @neelofa .
#doayangbaikbaik #shmpraya #surihatimrpilotraya #ejazfakhri #wardaerina #ejazwarda

Finally!! It's tomorrow! 😁😁😁 Jgn lupa tonton #surihatimrpilotraya esok, 9 malam di Astro Ria. Kita sama-sama bagi trending, okay? πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜‰
.
#lofattah #doayangbaikbaik #shmpraya #ejazwarda #ejazfakhri #wardaerina

Haih malam2 gini sweetnye lagi menusuk ke kalbu 😍🀀β™₯️ Jangan lupa tonton #surihatimrpilotraya malam hari raya pertama jam 9pm di Astro Ria! πŸ™†
.
#lofattah #doayangbaikbaik #shmpraya

@fattahaminz dan anak kecik berpisah tiada 🀣😝β™₯️
.
#fattahamin #lofattah #doayangbaikbaik

Another teaser! πŸ™†πŸ™ˆ #surihatimrpilotraya on Astro Ria, 1st Syawal, 9pm! β™₯️
.
Credits: @dr.lofattah .
#shmpraya #lofattah #doayangbaikbaik

1 more day ke 2 more days? πŸ˜… ENTAH LAHHH ME VERY CONFUSED. Ape2 pon jgn lupa tengok #surihatimrpilotraya on 1st Syawal, 9pm on Astro Ria! β™₯️😍
.
#lofattah #doayangbaikbaik #shmpraya

Most Popular Instagram Hashtags