dailylofattah dailylofattah

796 posts   38842 followers   166 followings

fattah & neelofa  Cinta itu membebaskan. Jika ia kembali, itulah cinta sejati.

https://youtu.be/9uX6jUYLeI8

Rindu aku sangat rindu kamu β™₯️ .
Song: Dadali - Disaat Sendiri
.
Credits to @lofalovee for original vid
.
#lofattah #doayangbaikbaik

eh ku terpost
.
#lofattah

This is what happens when I miss them 😭😩 @neelofa @fattahaminz // SORRY KEPADA SESIAPA YANG TERNANGIS πŸ˜… ps: I know I said that my previous video is prob the last #lofattah video for a while bUT I JUST COULD NOT HELP IT OK
Inspired by: lienn_0835
Song 🎢: Dadali - Disaat Aku Mencintaimu
#jgnkecam #ilofayou #fattahamin #neelofa

Ejaz Fakri and Dr Cinta ✨❀️
.
#fattahamin #surihatimrpilot

Rindu love. Can't wait for you to be back in Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ! 😊 @neelofa .
#neelofa #ilofayou

Meminta laaa korang. Ok lah admin post lagi. Jgn ada org mata keluar darah sudah 😏 kali ni admin #throwback je time #shmpraya πŸ™† never thought I would see #lofattah in matching baju raya πŸ˜πŸ˜‹

Dah lame tak edit gambar and bosan so saje je edit gambar ni hehe 😊 harap2 lah takde org kecam saya πŸ˜‹πŸ™ŠπŸ˜‚ .
#jgnkecamsis #hanyagambar #harapmaklum #terimakasih #lofattah #doayangbaikbaik

What a beauty 😍❀️ #ilofayou #neelofa

#coffeeprince pulak? Siapa excited? πŸ™† .
#fattahamin
.
@Regrann from @fattahaminz - #MYCoffeePrince caught in the act?
.

Korang mesti tak sabar nak tengok drama ni kan 😊
.

#doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #behindthescene #bts @fahrinahmad_fa @michaelang38

Izzat dah masuk set ni 😏 Tinggal tunggu helena πŸ˜‰ cepat sikit love balik KL hehe @neelofa πŸ™† Who's excited? 😁

Awww Anak Ibu lah Tah ni hehe ❀️😊 #fattahamin .
igs: fahmeyburn

Senyum tu comey je πŸ˜‚ Good luck for your remaining races @fattahaminz πŸ™†πŸ˜š Vroom vroom πŸš—πŸ’¨πŸ #fattahamin

Most Popular Instagram Hashtags