daiizzlyn daiizzlyn

874 posts   22395 followers   1796 followings

Da'i Izzlyn  DA'I DARI PERGUNUNGAN ☎ 013-521 0090 (PA) FB: Da'i Izzlyn Page FB : Da'i Izzlyn Instagram : daiizzlyn

Tag member ampa yg dok penang lekaih.. 😘

Di sini pemandangannya sgt menginsafkan.. Mereka semua mengalami pelbagai kekurangan upaya.. Ada yang strok sebelah badan.. Ada yang xdak kaki.. Ada yg xdak tangan.. Ada yg kedua belah kaki xdak dan macam2 lagi.. Tapi diorang semua hidup macam keluarga.. Saling memberi kata positif.. Saling membantu walau masing2 ada kekurangannya.. Saya sendiri disuntik dengan beribu motivasi daripada depa ni semua.. Ada juga yg luahkan : Nak raya ni mesti akan ada orang yg bawa ahli keluarga ke shopping complex dgn berkerusi roda.. Jangan sesekali kita lukakan hati depa dgn pkataan "Ish.. Menyusahkan je bawak org cacat kt shopping complex.. "
Dear.. Takdak sapa pun mintak nak lahir atau hidup bersama kekurangan tu.. Di tempat ini depa ada keyakinan dan motivasi diri tapi bila dah keluar nanti dan dengar lontaran kata2 negatif dari kita, boleh jadi depa akan down dan takdak semangat nk cepat sembuh.. So.. Jadilah masyarakat yang positif dan membantu.. Bukan manusia yg membantut.. Jaga hati, jaga mulut.. Sekian. #daiizzlynn #daiizzlynsupporters #daitv3 #daidaripergunungan

Rasa macam tak beradab pula bila saya nak lalu kat tengah2 org yg sdg nk merapatkan silaturrahim.. Serba salah saya nak lalu pintu tu..hahaha

Ya Allah, mudahkan jangan sulitkan πŸ’ƒ

Alhamdulillah selesai untuk hari ini.. Moga dipermudahkan untuk hari-hari seterusnya.. Tudung sponsored by Leez Empire (LE) .. #daiizzlynn #daiizzlynsupporter #daitv3 #daidaripergunungan #leezempire #zarayacollection

Eh.. Sedondon pulak ngan dinding n alas mejaπŸ˜‚ haha

Bila kita tak habih lagi sebarkan kebaikan bersama, tiba2 dapat nota kecil macamni dari moderator @ urusetia..haha..

Happy weekend everyone! πŸ’ƒ

Saya ada sorang kawan ni.. Super manager saya yg terbaik setakat ni.. Setiap program saya tak pernah lewat walau sesaat.. Syukur sangat2.. Kadang tu penganjur kelam kabut bila tengok saya dah terpacak di lokasi lebih awal dri yg sepatutnya.. Segan2 depa angkat periuk depan saya..hihi.. Pernah juga awal sejam.. Alahai.. Kadang susah nak luahkan terima kasih tu.. Sebab tittew tak retii.. Kbai.. Love u, sayang.. Hahahahahaha

Selamat malam semua kesayangan hakak 😍

Selamat Hari Guru..

Sleep in green.. 😍

Most Popular Instagram Hashtags