dagelanjowo dagelanjowo

602 posts   294076 followers   31 followings

OM TELOLET OM | Dagelan Jowo  Guyonane Wong JOWO Bebas misuh, ning ojo rusuh #SumbuPendekMinggat #PenakSeduluran πŸ”½ Media Partner / Business Inquiries: πŸ“±Line @qfe5178e

https://goo.gl/UBt9AB

Tulung cah adine sopo iki πŸ˜‚
.
.
.
Original: @palembangterkini

Allahuakbar aku dadi setan ya Allah!!! Allahuakbar!! Adine sopo iki lur? πŸ˜±πŸ‘»
.
.
.
Regram : @infoseni

Nek ngeneki perasaanmu piye lur ? 😷😲
.
.
.
Regram : @heppy_sabian

Godaan terberat saiki πŸ˜‚
.
.
.
Regram: @merlinauelpha

Sahuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr 😱
.
.
Tag kancamu lur πŸ˜‚

Ojo ngene loh cah πŸ˜‚
.
.
Tag kancamu πŸ˜‚

Woooo wong sableng ! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Iki hasil quick qount puasa pertama ndes ! πŸ˜‚πŸ˜…

Nyatane saiki es teh luweh menggoda timbang awakmu dek ! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Regram : @azis_bandem

Alhamdulillah Yo lur πŸ˜‚

Kurangi nonton kimochi ndes ! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Regram : @khoi.nugroho_

Sakke tenan lur, iki sing ngrekam malah ora gelem nulungi 😭

Most Popular Instagram Hashtags