dafiismailsabri dafiismailsabri

5057 posts   454706 followers   782 followings

#GirlByDafi  Artist πŸ‡²πŸ‡Ύ | For Booking / Job Enquiries... Call : +60126160949 ( Afeeq - Manager ) / +60129200086 ( Vee - PA ) or E-mail : dafiatwork@gmail.com

http://era.fm/carta/era-fm/prebiu

KARNIVAL THROWBAEK DRAMA ASTRO

HAPPENING NOW Karnival Throwbaek Drama Astro dari
23-26 Mac 2017 di Nu Sentral , Kuala Lumpur dari 10pagi hingga 10malam.

DAN DAN DAN DAN MALAM NI Jom Jumpa keluarga besar #DiaSemanisHoney Jam 8 malam kat sana. C u olls there.. πŸ˜‰ rindu ke #AhnafHani ??? Pelbagai aktiviti menarik antaranya:
- Meet & Greet bersama pelakon2
-Screening bersama bintang drama - Kemunculan Didi & Friends
- Pencarian bakat baru lakonan

Dan banyak lagi.

Stay tune bersama @officialhlive @KitaTeam_official untuk maklumat lanjut !
#megadrama #SkrinKomedia #Raihana #CitraExclusive #Tiara #GempakDrama #throwBAEKdramaterbaik
#KarnivalThrowBAEKdrama

Lets #repost and regrann

With miss @sherryibrahim at event #TN50 with #KKLW ...u spoke so well just now dear! Good job! πŸ‘πŸ»

Before i go to sleep today..i wanna be the last person to wish #Happy10thYearAnniversay to my beloved @officialdafifc #DafiFanClub #DafiFc #DFC ! Perrgghh 10 years dah! Im really so proud that we have lasted as a family for 10 long years!!! I wanna say thank you so much kepada semua yang pernah , yang masih & yang mana la tau yang akan in the future...be part of the Dafi FC family! Thank you for all the love you have given me over the years! Thank you for supporting me dr awal start dulu till now...and hope korang sudi terus jadi tulang belakang dafi as an artist! We have created so many beautiful memories together..lets create many more! Each and every one of u are special in your own way to me! Love u guys so much! Dafi promise to continue to work hard and improve segala kekurangan yang dafi ada and try to be a better me everyday so tht u guys can alway be proud of me! Takde la malu support orang bukan-buakn kan hahahaah...also Nk mintak maaf jugak kalau ada terlebih or terkurang sepanjang kita together! Im only human! But one thing yang dafi know for sure is..u guys make me feel super!!! Dafi sayang dafinites sangat sangat! Really i mean it! Thank you so much! Semoga korang semua dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki & happy selalu! Btw sila terima dengan seiklas hati gambar posting yang dafi design sendri special utk korang..tak nak nk kata concept apa...berseni tak sangat...mmmmmmm mungkin meriah? Hahahahaha! Love u guys 😘😘😘 #DFC10years #DFC10thAnniversary

Nak tau Dafi ada berapa ekor kucing? Jum layan i-Pet dkt tonton.com.my #ipet2017 #ipet #petsforlife #dafiismailsabri #kucingfluffy #kucingmalaysia

Fefeling #LOGAN ‼️

Met mama @norliaghani ! Lepas rindu! Hehehe...see u again soon mama...hope dapat kerjasama lagi in the near future! 😘

Uncle Dafi with beautiful baby Anggerek 😍

Yesterday's #ootd for event Drama #Astro ! Wore #Black & #Pink sempena drama terbaru lakonan saya & ramai barisan pelakon2 yang best2... #BlackBeltKalerPink ! Make sure to catch it on #AstroWarna & have good laugh ok? πŸ˜‰

Owh and btw cool tak my matching #SiliconShoelace ? Got if from @starporium ! Super senang , cool & funky ! Memang awesome!

My #LilBro @nashriqismailsabri ...u rasa your #TED is still at @estudios.production ...ke i dah kidnap bawak balik rumah? HAHAHAHAHA...( evil Laugh ).... 😏 😈 !!!

Belanja sikit...sikit je lagu #GirlByDafi ...pastu reminder sikit...sikit je...and goodnight wish sikit...sikit je...untuk korang semua 😝

Officially a member at #MuayFit , Damansara Perdana! Let's get this fitness journey started bro @bryanmraj ! #PrayForDafi #DafiNakFit #FitNotFat

Most Popular Instagram Hashtags