daarlighjort daarlighjort

193 posts   10,246 followers   522 followings

Dårlig Hjort  Æddabæddarock fra Oslo, Norwaii. Musikk ute overalt. Sjekk deilig musikkvideo på link! #hørnorsk

Kropp er topp. Uansett. Skulle du derimot være litt kritisk innstilt til din egen, prat med noen om det. Det hjelper alltid å prate! Enten med folka bak @nettros eller en venn. Vi støtter denne kampanjen, esse!#sidettilnoen #førstesteget .
.
#dårlighjort #hørnorsk #settpånoepunkrock #norskpånorsk #norskpunk #norskrock #oslopunkscene #oslorock

Kamerater! Gleder oss endelig å kunne melde at vi spiller på @spydebergrockfestival 2019. Vi deler plakaten med navn som @bigbang.norway, @valentourettes, @tnttheband, @stautmusikk og @sirregband så sier seg sjøl at vi er rimelig stoka. Hvis ikke dette blir fett er det flaks. Hjorta på berget. "Endelig kommer favorittbandet vårt! Dårlig Hjort speller høyt og fort. Synger på norsk og er lillebroren til @osloess. Årets feteste booking i følge oss selv og Magnus Vedum Bøe!". Kan du få bedre intro av en festivalbooker?
.
.
#dårlighjort #hørnorsk #norskpånorsk #spydebergrock #spydebergrockfestival #osloess #bigbang #tnt #sirreg #staut #valentourettes

Nye låter straks klar for studio. Deilig.
📷: @petterc
#dårlighjort
#norskpånorsk #hørnorsk #norskrock #norskpunk

Happy Yuletime! Dårlig Hjort tok juleferie før vi rakk ta et like fint bilde som Laarhöne, men gitt en lang førjulstid med mye riskrem og gløgg er det kanskje like greit. Vi ønsker uansett alle venner og fiender, folk som har strømma musikken, shoppa merch og skiver, og dem som har stilt opp på konserter en skikkelig skikkelig god jul! #nofilter #dårlighjort

Tusen takk til alle de +4,000 fansene som snurra mer enn 3,000 timer med musikk i år. Vi er rusa på over 60,000 spins! Går for nye rekorder neste år! Var DH på topplista di eller?
.
.
#dårlighjort #2018wrapped #hørnorsk #norskpånorsk #norskrock #norskpunk #oslorock #oslopunk #spotifywrapped2018

Well I guess this is growing up?! Tjukken foran på scenen entrer nytt tiår og feirer med å spe på den norske befolkningen med ei lita jente. Hurra oss rundt, og gratulerer fra Hjortefamilien!
.
.
📷: @petterc
#norskpånorsk #hørnorsk #norskrock #norskpunk #oslorock #oslopunk #dårlighjort #gamla

Tusen takk for en fantastisk turneavslutning! Dere er dødsrå alle sammen! Nå kan vinteren bare komme, vi er varme til beinet! Spess tak til @theregentband og @braincoats for awesome support.
#dårlighjort #heihvordettour
.
.
📷: @petterc
#hørnorsk #norskpånorsk #oslorock #oslopunk #norskrock #norskpunk #punkrock #poppunk #gamla #theregentband #braincoats #rikdommålesikkeipenger

Takk til alle som bidro til rå helg i Tønsberg og Sarpsborg! Nå ser vi frem mot turneavslutning på @gamla_oslo på lørdag. Kom dit a!
#heihvordettour
#dårlighort
📷: @tommy_ostby
@gamletotal @olavs_pub @thelast24 @elmapacheband
#hørnorsk #norskpånorsk #punkrock #norskrock #norskpunk #oslopunk #oslopunkscene

Hei hvor det tour fortsetter. Vi avslutter turen på @gamla_oslo den 22.sep med @braincoats og @theregentband. Gleder oss! Før det spiller vi på @heltokfestival og på @gamletotal i TBG med @thelast24 og på @olavspub_greaker i SBG med @elmapacheband. Sees på tour!
.
.
📷: @mlandpictures
#hørnorsk #norskrock #norskpunk #norskpånorsk #poppunk #skapunk #oslopunk #oslorock

Hei hvor det TOUR. DH skal besøke en rekke steder i landet de neste helgene, vi skal spille høyt og fort og hoppe mye. Vil du være med så heng på!

Først ut blir på @engerdalsdagene før @oddnordstoga tar over. På lørdag råkker vi opp @kryllingsprell etter at @beezybaby1450 har pimpet fra seg. Gleder oss!

Most Popular Instagram Hashtags