d.endromanjakani_scrub d.endromanjakani_scrub

189 posts   9208 followers   2417 followings

D'ENDRO MANJAKANI SCRUB  Scrub manjakani untuk kebersihan KAWASAN KEWANITAAN dan WAJAH. Bebas dari bahan kimia berbahaya. 📱0194081737(nabila)/010-2318727(ema)

http://endromanjakani.blogspot.my/?m=1

Bila kakak polis berselfie D'endro Manjakani Scrub... Scrub best yang diyakini...
#dendromanjakaniscrub

Wahhhh... testimoni banyaks nyerrr...! Nak baca n tgk testimoni mereka yang berjaya.. sila ke page dendro manjakani scrub... mana mana page pun banyak berkongsi ttg kebaikan n keberkesanan scrub yg ohsem ni!!!

Adik ni guna bukan kat muka tapi dikawasan kulit kering disebabkan perubahan cuaca.. ohsem sangat uolls scrub ni... tak kira jantina umur , ada aje scrub ni membantu:) #dendromanjakaniscrub

Kulit kering dan merekah kerana perubahan cuaca melampau... pun boleh sapu D'endro Manjakani Scrub ni...tak melampau ke ?
Memang melampau laaa kan... melampau best...

Bukan sahaja utk kulit wajah.. kulit belakang anak yang gatal pun boleh sapu scrub D'endro Manjakani yg ohsem ni... So kalau ada anak yang gatal gatal.. nak tidur suh mak menggaru..mak bukan malas nak garu kan, tapi sayanag kulit anak calar balar, sapu je dendro manjakani.. settle... anak pun boleh tidur nyenyak...

Assalamualaikum dan salam sejahtera... Dalam dunia ni ada bermacam macam produk kecantikan untuk bermacam macam masalah... Salah satu produk yang mewarnai dunia kecantikan adalah D'endro Manjakani Scrub... Satu satunya produk didunia ni yang sangat simple khas utk mereka yang tak suka renyah renyah punya step untuk menjaga kencantikan mereka... D'endro Manjakani Scrub tak ada janji manis mu yang menjanjikan siapa pakai scrub ni wajib dapat kulit cantik dalam waktu yang singkat... bertukar 360' kulit gelap jadi putih... kulit jadi cantik macam nora danish...no no no... D'endro Manjakani Scrub adalah scrub yang sangat rational untuk mereka yg rational dan waras.. kulit bersih dan sihat... hanya itu janji D'endro Manjakani Scrub untuk mereka yang rajin mengamalkannya.. D'endro Manjakani Scrub tak menjanjikan bulan dan bintang tentang kulit super glowing... tidak.. never... satu step sahaja masakan sehingga sebegitu sekali kesannya... Bukan semua kulit serasi dengan manjakani.. kalau ada yang menggunakannya tiba tiba naik jerawat atau kulit rasa tak selesa, itu bermakna D'endro Manjakani Scrub bukan untuk anda..tidak sesuai dengan uolls so please stop immediately .. tiada dalam kamus D'endro Manjakani Scrub tentang "healing proses". Super NO!! Hidup hari ini terlalu dirumitkan dengan obses untuk cantik... cantik pada mata yang memandang... jaga laa kecantikan seadanya... Dan jangan hanya menjaga cantik pada wajah sahaja.. aset mahkota juga haruslah diberi penekanan juga... Itulaa kelebihan D'endro Manjakani Scrub... tidak hanya dirumuskan utk wajah malah mahkota tercinta tidak dilupakan... Ayuh cuba D'endro Manjakani Scrub... mana tahu scrub best ini sebenarnya untuk anda...

Free postage peeps.... yeehaaaa

Most Popular Instagram Hashtags