[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

cujieeeee cujieeeee

58 posts   70017 followers   495 followings

ɴᴜʀ ᴀᴍɪʀᴀ sᴜᴢɪᴀɴᴀ,ᶜᵁᴶᴵᴱ 🖤  📍Kuala Lumpur, 🇲🇾 🔴 Youtube : cujiepuff 👇🏻Click to watch my NEW video !

https://youtu.be/yuBc-6bzLGU

They have the biggest branded perfume collection in Malaysia ! You name it 😉 Cujie suka dengan perfume yg Cujie pilih. Smells so good 😌
Thank you for this opportunity @parisgallery.my 🌸
👰🏻 : @fathiahsaifuddin
👗 : @poplook
👜 : @christyngshoes
#poplook #poplookootd

Doing My Best Friends Makeup 👩‍❤️‍💋‍👩 @_farraaaaa
Bold Makeup / Heavy Makeup 💁🏻 Fyi, i'm not a professional makeup artist 😌Amateur only. Yahh i know foundation shades tak kena dgn dia, sebab kita guna foundation kita. Which is Light shades. Tak kene dgn kulit muka kawan kita, kawan kita tak guna foundation so nak korek mana pulak kan? So yahh 🤷🏻‍♀️ too dark eyeshadows? Oh come on, whats the use of BLACK eyeshadows on my palette anyways 😌
FULL TUTORIAL ON MY YOUTUBE 🌸CUJIEPUFF 🌸
.
PRODUCTS USED IN THIS VIDEO ▷

F A C E ⋆
@arganiahq Serum
@cpg_cosmetic Foundation
DYXY COSMETICS Mineral Face Mist (Green Tea)
@benefitmalaysia / @hermomy Boi-ing Industrial Strength Concealer “1”
@thebalm_cosmetics Mary Lou Manizer Highlighters

E Y E B R O W S ⋆
@benefitmalaysia / @hermomy Goof Proof Eyebrow Pencil ! “6”
@benefitmalaysia / @hermomy Boi-ing Industrial Strength Concealer “1”

E Y E S ⋆
@nyxcosmetics_my Eyeshadow Base “white/Blanc”
@hudabeauty HUDA BEAUTY Rose Gold Palette
@silkygirlcosmetics Eyeliner
@lazada_my False Lashes
@maybelline Push Up Drama Mascara
LENSES "Gold Brown"

C H E E K S ⋆
@sleekmakeup Contour Pallette
L I P S ⋆
@obsess.beautyfam “Bubblegum”
.
Make sure to like this video if you enjoyed watching it and don't forget to subscribe 'CUJIEPUFF' on my Youtube so you won't miss any new videos! :)

Selamat Malam Awak 🌹
#segalagalanyapink

Utk lelaki 👦🏻 Approve tak kalau girlfriend hangpa makeup mcm ni? Selalu lelaki tak suka perempuan makeup tebai-2 kan? Suka light-2 je kan? Ni kira paling light lah kot bg perempuan 😂🤔 so girls this is tutorial for my 'Paling Basic Makeup Look' 🙊
Tag boyfriend korang yang banyak songeh 🤣
🌸 : @indahstreetpage
Mid day blue sun lotion : Act like a color corrector
Mochi bb cushion : Gives u light flawless finish

For more details you can look it up at Hermo Official Website ✨
Subscribe my channel Youtube : cujiepuff ❗️
Second Account : @cujiepuff
#cujiereviewvideotutorial #cujiereview #makeuptutorial #tutorial #openforseptreview

Seroja Chunky Heels in Black by @scarpaheels 🖤

Good Luck utk esok 😇😌 #4flat #potongjari
👗 : @hanara.my
📷 : @_farraaaaa

Baju Annabelle katanya 🎀
Thank you @poplook
#poplook #poplookootd
#roadtobachelorconvocation #august

Tu adik Cujie nah, dia tu sejenis ghimau, kasaq ! Walaupon dlm family panggil dia Baby 🙄 lain sikit ngn akak dia nieyh 🙊Hangpa jangan dok adjust dia pulak! Mai jmpa akak dia dulu 😌☝🏻 dia boleh jahit baju, hampa nk buat baju apa jenis pon dia boleh buat. Mai tempah 😘 Anyway follow la IG dia. Dia baru active balik 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
#promoteadik #hahahaha

Seminggu tak update pon dah rasa lama sngt dah 😂 Cujie BUSY tahap DEWA ok !
.
Anyway, Cujie suka sngt-2 mask ni sbb muka rasa licin lepas pakai, after rinse, muka korang akan nampak 'pink-2' sikit for few minutes mcm yg korang tgk last part video tu. Its happen sebab dia nak detoxify and increase blood flow on your skin and keluarkan toxin ✨
👇🏻
Clay Mineral - @lemia.my
Collagen Drink - @noortyra.co
Contact Lens - @circle_lens_wholesale_hq
.
#lemiamy #lemiashinebrightformulaserum #24Kgoldserum #lemiababes #flawlessglow #lemiamontmorillon #claymineral #glamglow #claymask

When i think of you 🤗
⌚️ : @danielwellington
They're offering a free strap for any watch purchase ! Get yours now with my code 'Cujie' for 15% off on www.danielwellington.com 
#DanielWellington #DWClassicPetite

Jauh di mata, dekat di hati 😌
#jauh

Sahajat aku berkebaya dari @nursajat02 😂 / @rtwbynursajat
#letskebaya #janganmengata #letskurung

Most Popular Instagram Hashtags