cujieeeee cujieeeee

55 posts   66163 followers   499 followings

ɴᴜʀ ᴀᴍɪʀᴀ sᴜᴢɪᴀɴᴀ,ᶜᵁᴶᴵᴱ 🖤  📍Kuala Lumpur, 🇲🇾 🔴 Youtube : cujiepuff 👇🏻Click to watch my NEW video !

https://youtu.be/yuBc-6bzLGU

Baju Annabelle katanya 🎀
Thank you @poplook
#poplook #poplookootd
#roadtobachelorconvocation #august

Tu adik Cujie nah, dia tu sejenis ghimau, kasaq ! Walaupon dlm family panggil dia Baby 🙄 lain sikit ngn akak dia nieyh 🙊Hangpa jangan dok adjust dia pulak! Mai jmpa akak dia dulu 😌☝🏻 dia boleh jahit baju, hampa nk buat baju apa jenis pon dia boleh buat. Mai tempah 😘 Anyway follow la IG dia. Dia baru active balik 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
#promoteadik #hahahaha

Seminggu tak update pon dah rasa lama sngt dah 😂 Cujie BUSY tahap DEWA ok !
.
Anyway, Cujie suka sngt-2 mask ni sbb muka rasa licin lepas pakai, after rinse, muka korang akan nampak 'pink-2' sikit for few minutes mcm yg korang tgk last part video tu. Its happen sebab dia nak detoxify and increase blood flow on your skin and keluarkan toxin ✨
👇🏻
Clay Mineral - @lemia.my
Collagen Drink - @noortyra.co
Contact Lens - @circle_lens_wholesale_hq
.
#lemiamy #lemiashinebrightformulaserum #24Kgoldserum #lemiababes #flawlessglow #lemiamontmorillon #claymineral #glamglow #claymask

When i think of you 🤗
⌚️ : @danielwellington
They're offering a free strap for any watch purchase ! Get yours now with my code 'Cujie' for 15% off on www.danielwellington.com 
#DanielWellington #DWClassicPetite

Jauh di mata, dekat di hati 😌
#jauh

Sahajat aku berkebaya dari @nursajat02 😂 / @rtwbynursajat
#letskebaya #janganmengata #letskurung

Hari ni terduduk atas taik kambing sebab terkejut. Niat nak selfie, sekali kambing tu nk jilat pipi Cujie 😑
#bajurayakumusnah

Last Pink Theme Feed 😋😂
👩🏻 : @art.mikamika_
👰🏻 : @larniescarves
⌚️ : @danielwellington
You may now purchase any DW’s strap and cuff with free shipping. Get yours now with my code 'Cujie' for 15% off on www.danielwellington.com 
#DanielWellington #DWClassicPetite

@charleskeithofficial Original Handbag from @handbags.heaven 👜✨
Raya nanti boleh pakai handbag ni, senang nak taruk camera DSLR Cujie 😋Cujie jenis xboleh pakai handbag kecik-2 sngt, kalau boleh almari pon nak letak dlm handbag tu 😂

THAT DOLL LOOK 😋 (Cosplay/Theme look)
(Full video on my Youtube : cujiepuff or click link on my bio ! 🎀)
.
▷ PRODUCTS USED IN THIS VIDEO

F A C E ⋆
@faces.by.watiey.abdullah
- Glow Drop Elixir
@beautydibsdyxy
- DYXY COSMETICS Foundation
- DYXY COSMETICS Mineral Face Mist (Green Tea)
@sephoramy @sephora
- High Coverage Concealer “Natural Finish”
@chriszen.official
- Pearl Loose Powder “Light Beige 01”
@thebalmeu
- Mary Lou Manizer Highlighters

E Y E B R O W S ⋆
@benefitmalaysia @benefitcosmetics
- Ka-Brow ! “2”
E Y E S ⋆
@nyxcosmetics_my @nyxcosmetics
- Eyeshadow Base “White/Blanc”
@maybelline
- Clear Smooth All In One “Sand Beige”
- The Blushed NUDES
- Hyper Sharp Eyeliner
@lazada_my
- False Lashes
@silkygirlcosmetics
- Eye Opener Mascara
@bauschlomb
- LENSES BAUSCH+LOMB Lacelle Jewel code "Violet"

C H E E K S ⋆
COLOR
- Blush “Pish Pinky”
@sleekmakeupmy - Contour Pallette
L I P S ⋆
@silkygirlcosmetics
- Long Wearing Lip Liner “01 Nude”
@sugarbellestars_mas
- "grace"
.

#makeupvideo #makeup #makeuptutorial #makeup #makeupart #makeuplook #makeuplove #maybelline #chriszen #nikkietutorials #hudabeauty #morphe #maryloumanizer #tutorial #tutorialvideo #cutcrease #cutcreasemakeup #nudemakeup #highlighter #contour #morphebrushes #morphe #morphepalette

Berbulu ja tgk gambaq ni 🙄 HAHA ! Bila dah kata best friend tu, pakai sama pon takpa 😋👩‍❤️‍💋‍👩😍
#buludimanamana
Fur scarf : @sookascarf

💜 @ubeautycare.official 💜
U WHITE TABLET - Sapa ja xtau Cujie susah nak tidoq kan? Cujie try tablet ni utk betulkan balik sleep pattern Cujie 😴
ALL IN ONE NIGHT CREAM - Utk hilangkan sunburn dkt dahi Cujie nie 🌚
Bukan tu ja kebaikan dia nah, kalau hangpa nak tau, hangpa kena tgk dkt @ubeautycare.official 💜✨
#videotutorial #makeup #tutorial #beautyproducts #reviewvideo #videoreview
P/S : Cujie tgh OFF REVIEW utk video, sebab ramai sngt-2 DM Cujie utk Video Review 😇 Alhamdulillah, tapi sorry tau Cujie nak settlekan review before ni dulu, (kepada Instashop yg dh bg brg and paid dkt Cujie sabaq nah, buat Video bukan senang, perlu korbankan masa dan tenaga, ada masa kita tgh sakit, ada masa kita tgh busy, ada masa kita tgh takde mood nak sentuh camera, and bukan awk sorang ja yg review dgn Cujie nah, ramai ha dok review . So jangan push Cujie, nanti Cujie 'push' hangpa baru tau 😌 harap faham ye👆🏻Cujie akan settlekan satu persatu ok 😚) nanti Cujie dh settle baru Cujie bukak balik Review ok? Terima kasih kepada semua yg DM Cujie 🌸

Most Popular Instagram Hashtags