ctsafuraa ctsafuraa

513 posts   148965 followers   213 followings

ctsafuraa  πŸ‘«-Mrs Stumbrys πŸ’˜Mommy to Dhuhaa Sophea 🏑- β˜ƒοΈ πŸ‡ΈπŸ‡ͺ ✌🏻-Malaysia ft Русский πŸ‘ŠπŸ»-The One and Only Official Account πŸ™‡πŸ»β€β™€οΈReview +601116994403 -Najwa 🌸

http://weibo.com/u/5689143139

Dhuhaa Sophea milumilu semua πŸ€—πŸ˜˜
.
.
#dhuhaasophea #justbaby #stockholm #sweden

Assalamualaikum hi semua. Hari ni mommy nak share pasal SERIBELLA dari @seribella.official Ramai dah cuba SERIBELLA ni. Sebab dalam seribella ni ada bahan natural best seperti tomato, madu, daun olive yang boleh bantu mommy2 di luar sana dapat kulit yang cantik berseri. .
.

Yang best nya produk seribella ni, masa tgh breastfeed pn boleh consume. Nanti kebaikan tomato tu kita bagi kat anak2 kita. Dan macam2 lagi kebaikan boleh didapati dalam seribella ini. .
.
Seribella boleh diambil oleh semua peringkat umur x kira lelaki atau perempuan. Mommy2 boleh follow @seribella.official @seribella.official
@seribella.official untuk lebih lanjut @ whatsapp je 011-26051135
.
.
#mommyreview

Dhuhaa was eating when I told her
"Dhuhaa, tengok sini."
.
.
And her face like... πŸ˜‚
.
.
#dhuhaasophea #justbaby #stockholm #sweden

Assalamualaikum semua. Malam ni mommy nak review produk best untuk para ibubapa macam mommy ni. Haa ni produk Tasneem Naturel. For sure para mommies dah pernah dengar kan. Kenapa mommy cakap produk ni best? .
-
TASNEEM NATUREL ada 4 magic balm. Kenapa MAGIC?
βœ”coughflu balm membantu melegakan batuk selsema
βœ” tummytime balm menyelesaikan masalah kembung dan sembelit
βœ” calmtime balm meredakan tantrum dan anak2 hyperactive βœ”sleeptime balm membantu untuk masalah sukar tidur bayi2
-
Ha, best kan semua balm ni 😍ape tunggu lagi, klik klik la ig [ @shop4mybabykids ] Atau terus contact Puan Intan >> +6012-4948824 🌸
-
.
.
#mommyreview

Hai korang , harini i nak shared satu local product yang best sangat , yang bestnya foundation moyj ni bukan hanya untuk cover parut je tapi untuk those yang ade masalah jerawat ke , jeragat and semua masalah muka dapat diatasi tau ! korang boleh tengok semua testimoni pengguna moyj semuanyaaa dah berjaya πŸ’“ , dengar kata dorang sekarang tengah buat promotion tau siap ade FREE GIFTS lagi 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁,
.
.
Korang tunggu apa lagi jangan lupa follow @moyjflawscure @moyjflawscure @moyjflawscure
.
.
#mommyreview

He came home after a longg day at work. I was sleeping when he gave me this. With half-eyes open, I asked him 'What occasion? What day is today?' as I thought I might forgotten the important dates. πŸ˜…
.
.
Later I realized, this sweet guy is always full of suprises. Thank you husband! πŸ’•
.
.
#mommydaddy

Jalan2 ngan mommy , muka baru bangun πŸ’€πŸ™„. .

#dhuhaasophea #babies #justbaby #stockholm #sweden

Me when I see food πŸ˜‹
.
.
#dhuhaasophea #justbaby #stockholm #sweden

My adorable Dhuhaa Sophea is sooo happy with her new diapers. She likes the cute little animals on it. Glad to see she made some new friends. 😘
.
.
#dhuhaasophea #justbaby #babies #stockholm #sweden

Pic 1 : Hmm how should I take my selfie? .
.

Pic 2 : Like this?
.

Pic 3 : Or like this? .
.

Pic 4 : Okay whatever. Am just gonna smile anyway πŸ˜πŸ€—
.
.
#dhuhaasophea #justbaby #stockholm #sweden

Eiiii awak nii geram tau mommy! πŸ€—
.
.
#dhuhaasophea #justbaby #stockholm #sweden

Erm... excuse me Mr driver . .
.

Can you drive much faster? I have urgent meeting to attend πŸ‘ΆπŸ» .

#dhuhaasophea #babies #justbaby #stockholm #sweden

Most Popular Instagram Hashtags