ctsafuraa ctsafuraa

742 posts   194,180 followers   177 followings

ctsafuraa  πŸ‘«-Mrs Stumbrys πŸ’˜Mommy to Dhuhaa Sophea 🏑- β˜ƒοΈ πŸ‡ΈπŸ‡ͺ ✌🏻-Malaysia ft Русский πŸ‘ŠπŸ»-The One and Only Official Account. πŸ‘©πŸ»β€πŸ’»Paid reviewπŸ‘‡πŸΎADMINπŸ‘‡πŸΎ

BAJU MELAYU ANAK DAH ADA KE?

JOM FOLLOW @BusanaSignature @busanasignature @busanasignature .
.
Semuanya ada.

Kak Nur tunggu ❀❀
.
.
#mommyreview

πŸ§’πŸ»πŸŒΈ.
.
.

#dhuhaasophea #stockholm #sweden

Coach @ayu_tinie buat FREE guide diet #misikuruspagiraya .
Free guide.. step by step.. sepanjang Ramadhan ni.. Coach Ayu nak bantu followers dia turun berat secara online melalui ig @ayu_tinie 😍😍
.
Semua akan dijalankan di post ig sahaja. No dm sebab nanti ramai sangat yang dm. Target semua boleh turun 1-3kg sepanjang ramadhan ni.. ok ke ok? 😍 Yang nak lose more than that, ie 4-10kg...boleh join official group coaching Coach Ayu - Edisi June..Season 34.
.
Jom follow Coach Ayu @ayu_tinie .
Misi kurus sebelum raya!!! Bring it on!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#coachayutinie
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
πŸ“²Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #nakkurus #gemokisawesome #misimengecil #mommyreview3

Opps 🀭! Maaf syayeee x puasyeee πŸ˜….
.
.

Selamat Berbuka Semua! .
.

#dhuhaasophea #stockholm #sweden

Kejadiannya camni...
.
.
Sedang mommy lap perabot yg kat Green Area , ter’alih’kan pasu kecil kat rak bawah tu, terlupa pula yg tukang sibuk ni ada.
Sekali, β€œpapppp” berderai tanah atas lantai πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ. .
.
Speechless.
Nak marah.. tp sendiri yang bengap sebab letak kat tempat yang senang dia capai, jadi bertabahla kutip dan kaup pakai tangan cepat-cepat takut dia g buat main. .
.
Tapi ehhh, tetiba dah nak licin tu dia ambil tisu yang mommy buat lap perabot td, terus gi lap lantai dan sisa-sisa lebihan tanah yang masih ada . .
.
Tau tak perasaan yang tadi separa β€œnervous” terus jadi β€œcalm” tengok dia bersungguh dan bijak pegi capai tisu yg mana mommy sendiri pun tak terfikir pun nak ambil ahahahahaha 😝. .
.
Kalau korang la kan, jadi ke nak marah kalau dah gini gayanyaa.. ? 😝. Sabar mommy, esok dah nak puasa 😌. So mommy kisssss dia banyak-banyak 🀣. .
.
#dhuhaasophea #mommybusynaksambutpuasa

Assalamualaikum everyone! πŸ‘‹πŸ»
.
.
Haaa.. dah ada yg beli ke? Hihi, Thanks yg mana ada msgs mommy dan bgtau ternampak dak Sophea ni kat rak-rak Majalah πŸ˜…. .
.
Yang mana dah beli tu thank you so much, dan yang mana belum, cepat dapatkan Pa&Ma edisi Mei ni ya . 😍
.
.
Dan di kesempatan ni juga mommy & family nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadan utk semua Muslimin dan Muslimat, supaya kita semua dapat sama-sama mengumpul serta mengejar barakah di bulan yg baik ni. .
.
Kami disini puasa hampir 19 jam, harapnya diberi kekuatan mental dan fizikal supaya dpt menjalankan ibadah puasa dengan sempurna, Aminnn . 🌸 .
.
#dhuhaasophea #ramadankareem #stockholm #sweden

My precious β€˜lil family. πŸ’–.
.
.

#dhuhaasophea #family #mommyanddaddy #stockholm #sweden

Ramai sangat mesej tanya β€˜ kak xde taik kucing ke kat pasir tu? β€˜ .
.

Hahahahaha sumpah laaa , aku pun dah terlupa pasal kewujudan kucing kat muka bumi ni sejak pindah kat kawasan ni.
.
.

Kalau yg umah lama dlu ada la jumpa kucing sekor dua , tu pun yg org bela. Kat sini mmg xpernah jumpa.. Sumpah x tipu! Tapi x tau la malam-malam ada kucing keluar g berak kencing kat sini kan.. mwahhaahahah.. πŸ˜†
.
.

Xde la guys , mommy x rasa kt sini ada kucing berak merata mcm tempat kita sbb kawasan pasir ni mmg di wujudkan khas utk budak-budak main pasir . Pastu yg nk main pusing-pusing ke buaian n etc tu belah sne pulak. So xde taik kucing , jangan bimbang ye πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£
.
.

Ps. Takpe-takpe baju putih ke hitam ke jangan bimbang , mommy basuh nanti πŸ˜… . .
.
.
#nakallakorang #dhuhaasophea #playtime #stockholm #sweden

Assalamualaikum !!! Ni Sophea nak tanya.. kawan-kawan dah ada tudung raya yang selesa dan cute camni tak untuk pagi raya nanti? .
.

Haaaa, kalau belum.. jomlah usha kat @theelsshop @theelsshop sementara ada stok ni πŸ˜‰ .
.

#dhuhaasophea #theelsvvip #mommyreview

Assalamualaikum, Morning everyone 😍. .
.

Andddd congratulation Malaysian πŸ‘πŸ»πŸ˜‚. .
.

Kami baru nak breakfast , korang dah habis makan pulut kuning ke?? πŸ˜…. .
.

#pru14 #tahniah

My little boo 🌸. Love you Sophea ❀️. .

#mommyanddaughter #dhuhaasophea #stockholm #sweden

Most Popular Instagram Hashtags