cteafairuz cteafairuz

3501 posts   25364 followers   336 followings

Siti Fairuz Ibrahim (CF)  From Melaka 🏑 I Love my FAMILY 😘😘 Be Different 😊 Reserved & Independent πŸ’ͺπŸ™ƒ Love music @ctdk & @adele 🎢 SiTiNurhalizaProductionsSB BersandarCinta πŸ‘‡

https://youtu.be/ViUdrilz7dQ

Midnite movie #babydriver 😍😍😍

#tapakurbanstreetdining blackout.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Terima kasih Tuan Rumah @rozisangdewi jemput kami ke open house #resipisangdewi .. setiap tahun memang takkan ketinggalan nak datang! Makanan semua best best!! 😍😍 #selamathariraya #masihraya

Cantikkkk sangat!! Tqvm zam! Susah2 buat untuk CF! Sentuhan kreatif @miezcraft .. betuii.. warna favorite MERAH & OREN 😍😍maceh zam!!! πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ #Repost @miezcraft (@get_repost)
・・・
Happy Bithday (belated) @cteafairuz . Tak tahu nak bg apa. Hahaha. Tpi frame ni mmng niat nk bg lama dah. Hehe. Kak @rozisangdewi pun dpt satu.. kak iti @ctdk pun dapat satu..... anyway nizam doakn semoga cf pnjng umur dan di murahkn rezeki, ditemukan jodoh dgn insan yang soleh. Dilapangkan urusan dunia mahupun akhirat. Dan segala yang baik2 hendaknya.
Thanks juga to @ddoia08 and kak @rlynnahmad . Tolong korek warna fav cf. #sitizoners awesome.

Tuan Rumah busy...kita wefie dulu #rumahterbukaresipisangdewi2017 #resipisangdewi

Too cute to handle!!!! 😍😍😍

Rumah terbuka @rozisangdewi ..meriahhhh πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Terima kasih Tuan Rumah, Wak Moh sekeluarga @mohdhafizmoh_ menjemput kami rumah terbuka yang meriah ni 😍😍😍

Kak @rozisangdewi sanggup tunggu lagu ni.. favorite katanyaaaa.. #biarlahbulanbicara #broerymarantika

Terjumpa pulak video ni kt hp.. kita memang suka record senyap2 πŸ™ˆπŸ™ˆ that moment bila wirahati memujuk fans dia dan berpesan "Ayah pesan jangan nangis nangis" hehe confirm fans tu fengsan kan?.. πŸ˜…πŸ˜… jangan lupa undi dan request lagu #segalaperasaan di radio2 ya 😍😍 #simetrisiti #SitiNurhaliza

I still cant believe this!!!! May you rest in peace #chester #linkinpark -my favorite rock band since i was secondary school and i've been to their concert in Singapore in 2008.. cc @melmulan chester tkde dah weh.. #Repost @lissetteg88 (@get_repost)
・・・
I cant believe this im heart broken please get help suicide is not the way to go #linkinpark #chesterbennington #suicideawareness #crawling
I own no right to this video

Oh mak kau!! 🀣🀣🀣🀣 #Repost @bujibuchempel (@get_repost)

Most Popular Instagram Hashtags