[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ctdk ctdk

8703 posts   3983673 followers   529 followings

Siti Nurhaliza Tarudin  Singerβ€’ Music Producer🎡Company Director Siti Nurhaliza Productions 🎀SimplySiti πŸ’„Creacion by Siti NurhalizaπŸ‘—Ambassador VivoV5s M'sia πŸ“±

http://www.simplysiti.com.my/

alhamdullillah.. bergerak awal sblm subuh.. jalan pun tak sesak..dah nak sampai yeaa

tgh main 'netball' ngan Datin Seri @rafidahashikin πŸ™ˆπŸ˜œ #dusunbuahbuahan

Hai cik adik sebelah... #ootd bawah pokok manggis jugak ke? πŸ˜…πŸ˜œπŸ˜˜ @creacionbysitinurhaliza #anugerahaidilfitribycreacion

Comel sungguh anak beranak pakai baju butik saya @creacionbysitinurhaliza #anugerahaidilfitribycreacion ... Terima kasih sangattttt😘😘😘😘...
..
#Repost @ummi.nah
・・・
Raya ketiga dengan busana @ctdk
#selamathariraya2017
#family

kakak & adik saya pun taknak kalah tau !! 😘😘😘 #Repost @city_4u
・・・
THROWBACK RAYA.. .
.
. β€β€πŸ˜πŸ˜™πŸ˜πŸ˜™πŸ˜β€β€ .
.
.
GWS KAK IDA @saidaapitzaramiz .
Baju dr @creacionbysitinurhaliza .
.
Pic credit to @apitsaidazaramiz

bersama ratu ratu @creacionbysitinurhaliza #anugerahaidilfitribycreacion .. Datin @aiza_mokhtar buat surprise kat saya bila ipar2 pun pakai baju saya 😘😘😘😘 tq so much my dear πŸ’šπŸ’šπŸ’š

bersama moonlight ..#pony

singgah ke dusun buah buahan Dato Wasi & Datin @aiza_mokhtar di #jitra

jalan di abadikan sempena nama bapa mertua .. arwah di kenali di Kg Permatang Pasiaq sebagai seorang pemurah, baik hati & rajin membantu penduduk Kampung .. Alhamdullillah.. #manusiamatimeninggalkannama

#ootd bawah pokok manggis kat permatang pasiaq .. baju #anugerahaidilfitribycreacion siapa ada sama dgn saya πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»

mana nak tengok ni??😬😬

#throwbackpic kenangan bersama sebahagian anggota polis yg banyak berjasa sempat beraya sambil meronda di kawasan rumah πŸ‘πŸ»πŸ˜ŠπŸ˜Š

Most Popular Instagram Hashtags