[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

csapolda csapolda

23 posts   93 followers   4 followings

Csapolda  Kézműves sörök csapolva, elvitelre és házhozszállítva

http://www.csapolda.hu/

Augusztusra készen álltunk az első fesztiválon való részvételünkre. Nagy izgalommal készültünk a Királyi Napokra, hiszen nem tudtuk még, hogy mire számítsunk egy ilyen kitelepülésnél.
A kisházunk a Magyar Király Hotel mellett, a színpaddal szemben kapott helyet, ahol kitűnő rálátás volt a sörözés mellett élvezni a színpadi műsorokat is. Kilenc sör közül választhattak a vásárlóink. Vittünk Horizont, Hedon, Kapucinus, Mad Scientist, Szent András, és Bors Serfőzde söröket is, valamint az újonnal debütált székesfehérvári Erjesztők Klubja Sörfőzde egy igazi nagyágyút főzött nekünk erre az alkalomra. A fesztivál söre a III. Béla nevet kapta, és hűen királyi nevéhez, egy igazán nemes, világos, szüretlen, Belgian Strong Ale sör lett. A nagy érdeklődésre való tekintettel az összes mennyiséget sikerült öt nap alatt eladnunk. Jövőre már mi is tudjuk, és a fiúk is, hogy ennél jóval több mennyiséget kell hogy főzzenek nekünk.
Rengetegen kaptatok ajándék kuponokat, amiket a Csapolda üzletünkben tudtok a Távirda utcán beváltani, szeptember végéig.
Köszönjük mindazoknak akik kilátogattak hozzánk a kisházunkba a Királyi Napok folyamán!
Üzletünkben a már megszokott minőségi kézműves sörökkel várunk továbbra is minden sörkedvelőt!
#csapolda #királyinapok #székesfehérvár #csapoltsör #kézművessör #fesztivál

Minden kedves vásárlónk, aki a hétvégi székesfehervári zenei fesztivál belépőjegyét felmutatja 15% kedvezményt kap a vásárlásából!
Az akciónk június 5-én zárásig érvényes!

A.P.A. AKCIÓ 2017. június 18-án!
20% KEDVEZMÉNY
az A.P.A.-kból az APÁ-knak!😃

Néhány érdekes tény a sörről
Az első hivatalos sörfőzők nők voltak.

A legelső emberek által írt és megtalált sör készítési receptet egy kő táblára vésték, verses formában, több mint 5000 éve.

A sör a harmadik legnéppszerűbb ital a víz és a tea után.

Az egyiptomi piramisok építőit többek között sörrel fizették ki. Egészen pontosan 1 gallon sört kaptak minden nap a munkájuk után.
A világ legerősebb söre a Brewmeister Snake Venom nevű söre, ami nem kevesebb, mint 67,5%-os.
A középkorban több sört ittak mint vizet. Ennek pedig logikus a miértje: a sörben lévő alkohol miatt egyszerűen biztonságosabb volt inni, mint a sima vizet.

Mint tudjuk, a Guinness Írországból származik és az írek jó része megőrül érte. Ennek ellenére teljesen meglepő módon Nigériában több Guinness-t fogyasztanak, mint annak őshazájában.
Az első dobozos söröket 1935-ben csinálták, így az ívó nemzedékeknek nem kellet bárokba járniuk, hogy sörhöz jussanak. A hatos csomagolást ugyancsak könnyebb volt hazavinni.

A sör fő alkotóeleme, a komló és a marihuána ugyanabba a növénycsaládba tartozik.

A sör majdnem minden ásványi anyagot tartalmazza, amire a szervezetünknek szüksége van a túléléshez.

enJOY csajos napok a Csapoldában!
Küldd az Asszonyt sörért! 😃
Május 12-13-14-én 20% kedvezmény a hölgyeknek!🍻
#csapolda #enjoy #enjoynapok #joy #székesfehérvár #sör #kézművessör

HEDON Sörfőzde
Balatonvilágoson helyezkedik el a Hedon Sörfőzde gyönyörű, új épülete egy fantasztikus balatoni panorámával. Már az épületet meglátva egy elegáns, letisztult, minőségi vállalkozás benyomását kelti. Az ajtón belépve pedig csak fokozódik a pozitív benyomás. Modern, tiszta, kultúrált helyiségek, gyors és precíz kiszolgálás. Az épületben árad a komló kellemes, friss illata. A palackozóban a Charlie Firpo üvegek sorakoznak, a raktárban pedig már várnak minket az előre előkészített hordók.
Megengedték a fiúk, hogy csináljunk pár fotót, ezt megosztjuk veletek. Imádunk a kulisszák mögé nézni!
Élmény egy ilyen céggel üzletelni! :) #csapolda #székesfehérvár #hedon #kézművessör

Most Popular Instagram Hashtags