cromapharma_nederland cromapharma_nederland

123 posts   568 followers   557 followings

Croma Pharma Nederland  #FILLERS #THREADS #UNIVERSKIN #PRP Innovatieve producten voor de esthetische dermatologie.

Bij het gebruik van onze Universkin personalized skincare raden we altijd een UVA & UVB protector aan.
Wist je dat je je eigenlijk het hele jaar door goed moet insmeren tegen schadelijke UV-straling?
En wat is het eigenlijk verschil tussen die twee UV’s?
Er zijn meerdere vormen van UV-straling dus. Wanneer je je ’s zomers insmeert tegen de felle zon, doe je dit vooral om de schade die UVB-straling aanricht te voorkomen zodat je niet verbrand.
Maar UVA-straling moet niet onderschat worden. Deze UVA-straling maakt maar liefst 95% uit van alle UV-straling die de aarde bereikt en is het hele jaar door aanwezig. Ook bij Hollands druilerig, grijs weer zonder enige zonnestralen helaas. UVA-straling kan rimpels (en huidkanker) veroorzaken. De straling dringt door tot diep in de huid en zorgt voor de productie van vrije radicalen, die je cellen op lange termijn kunnen beschadigen wat weer zorgt voor huidverslapping en rimpels.
Smeren is het devies! Bij het Universkin pakket gebuik je de minerale UV-creme van Dermaheal. Veilig, waterproof en vrij van parfum.
#uva #uvb #spf #universkin #sunscreen #suncare #skincare #zonnebrand

Het serum P van @universkin is een basisserum dat wordt vermengd met ingredienten die passen bij alleen jouw huid.
Maar hoe gaat dit in z’n werk?
Je gaat langs bij een van de gecertificeerde klinieken waar je een persoonlijke huidanalyse krijgt op basis van een vragenlijst en daarnaast een advies van een arts. De arts neemt vervolgens deze vragenlijst met je door, waarna deze maximaal 3 ingredienten kiest die met het serum worden vermengd. Je krijgt een dag- en een nachtserum, waarvan de werkzame stoffen kunnen verschillen, een dag/nachtcreme en een SPF crème.
Benieuwd? Neem contact met ons op!
#serump #universkin #personalized #skincare #healthyskin #dagcreme #nachtcreme #serum

Onze Mariët van Lieshout werd geïnterviewd door Maaike van Furrow.nl 'de leukste rimpelblog van Nederland' over haar beautygeheimen! .
.
"Ik gebruik de producten van Universkin, personalized skin care. Ik vind het helemaal geweldig, alles is speciaal afgestemd op mijn huid. 's Ochtends sta ik op en was ik mijn gezicht. Ik heb geen face wash ofzo, gewoon met water en dan gebruik ik mijn serum. In mijn serum zit niaciamide, vitamine B5 en retinol. Dat zijn mijn actieve werkstoffen.
Voor mijn huid is het verminderen van roodheid en pigmentvlekken het allerbelangrijkste. Ik heb rosacea en niks helpt, dus het enige wat ik kan doen is het onder controle houden. Ik zie het serum dan ook echt als mijn medicijn.” .
.
Lees het hele interview via link in bio! @furrownl

Benieuwd hoe een fillerbehandeling werkt?
Een behandeling met PRINCESS fillers is niet-chirurgisch en is erop gericht om volumeverlies tegen te gaan. Na de behandeling is er een minimale hersteltijd en je ziet meteen het natuurlijk ogende resultaat. Afhankelijk van de huid, persoonlijke wensen en de verwachtingen kiest de behandelend arts de filler die het meest geschikt is.
Wist je dat het hyaluronzuur van PRINCESS lijkt op het hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam zit?

Hyalu-wat?
Hyaluronzuur is een bestanddeel in onze fillers dat weldadig is voor alle huidtypen en het doet vooral de ouder wordende huid heel veel goeds. Hoewel hyaluronzuur van nature ook in ons lichaam voorkomt, verliest de huid dit naarmate je ouder wordt en daardoor wordt de huid minder flexibel en stevig. Hyaluronzuur is in staat om vocht vast te houden. Een gram hyaluronzuur kan wel zes liter vocht vasthouden. En een gezond vochtgehalte is een van de belangrijkste eigenschappen van een jeugdig uitziende huid. Al onze PRINCESS fillers bevatten hyaluronzuur.
Benieuwd naar onze fillers?
Kijk op www.cromapharmanederland.nl of contact je cosmetisch arts.
#ha #hyaluronzuur #hyaluronicacid #fillers #injectables #cromapharma #princess

Zoveel mensen, zoveel verschillende huidtypes.
Wat #Universkin zo uniek maakt zijn de 19 verschillende actieve ingredienten die kunnen toegevoegd worden aan het basis serum P. Met al deze ingrediënten, die in 57 verschillende concentraties kunnen worden toegevoegd, zijn 1159 (!) combinaties mogelijk. Universkin is gemaakt door dokters, voor dokters en natuurlijk voor jou. Het bijzondere aan dit product is, dat alleen gecertificeerde dokters dit product mogen voorschrijven. Het is dermatologisch getest en is vrij van parfum en conserveermiddelen!
Meer info?
Neem contact op met @fyeomedical of @biutifill

De #Princess FILLER kan worden gebruikt voor het opvullen of vergroten van de lippen, omdat deze filler iets minder dik en gladder is dan andere PRINCESS fillers. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om meer contour te geven aan de ‘vermillion border’ (je liprandje) of je ‘cupidoboog’. Daarnaast kan het voorkomen dat je van nature een ‘trieste’ blik hebt of doordat de <oral commissure> hangt, beter bekend als hangende mondhoeken. Deze kunnen mooi behandeld worden met deze filler.
Wist je trouwens dat het hyaluronzuur gebruikt in de fillers van Croma Pharma niet dierlijk is?
#lipfillers #lipfillertreatment #fillers #injectables #cromapharma #princess

En een selfie zonder filter begint bij je zeker voelen. Het complete aanbod van #cromapharma kan je hierbij helpen: - Ons #Princess assortiment bevat fillers voor verschillende toepassingen, om te verjongen, te verstevigen, te hydrateren of de elasticiteit van je huid te verbeteren. - Bij de PRP behandeling wordt er gebruik gemaakt van je eigen bloed. Het bloed wordt gecentrifugeerd en het plasma wordt gebruikt voor de behandeling. Het werkt verjongend, verstevigend en hydraterend, waardoor je een stralende en natuurlijke huid krijgt. - De PDO draadlift zorgt ervoor dat de huid verstevigd en/of gelift wordt op de plaatsen waar de draadjes worden geplaatst en voorkomt dat rimpels erger worden, zonder dat er lichaamsvreemde stoffen worden ingespoten. - Universkin is een unieke maatoplossing voor huidverzorging die aansluit op de individuele huid. Maatwerk waarvan de effectiviteit klinisch bewezen is.
#cromapharma #universkin #princess #pdo #threadlift #prp #prptreatment #fillers #selfie #quote

‘The ultimate feeling of luxury’
Personalisering van een product geeft je het ultieme gevoel van luxe. Een tas of een notebook met je initialen erop zien we dan ook steeds vaker. Maar helemaal als het om je huid gaat, wil je natuurlijk alleen het beste van het beste. Waarom dan geen huidverzorgingsproducten aangemeten op de persoonlijke behoeftes van jouw huid? Universkin biedt een uniek en authentiek product, aangepast aan wat jouw huid nodig heeft. Kom naar één van onze verkooppunten en laat je adviseren over onze productlijn!
Meer informatie?
www.cromapharmanederland.nl
#universkin #cromapharma #luxury #personalized #skincare #skin #healthyskin

Een gezichtsbehandeling waarbij je eigen bloed gebruikt wordt?
Klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Bij de PRP behandeling wordt bloed afgenomen, gecentrifugeerd en daarmee worden de witte en rode bloedcellen gescheiden van het plasma. Dit plasma bevat een hoge concentratie aan bloedplaatjes. Deze spelen een heel belangrijke rol bij het herstel van weefsel, zoals bijvoorbeeld de huid. De PRP behandeling werkt verjongend, verstevigend en hydraterend, waardoor je een stralende en natuurlijke huid krijgt. De behandeling kan worden toegepast in het gezicht, hals, decolleté en de handen. Zonder dat er lichaamsvreemde stoffen worden gebruikt!

VOOR IEDERE HUID EEN PERSOONLIJKE OPLOSSING
Ons nieuwe gepersonaliseerde UNIVERSKIN serum biedt maatwerk met alleen wetenschappelijk bewezen werkzame stoffen. Een persoonlijk serum op basis van de behoeften van jouw huid. Er zijn 19 verschillende actieve ingrediënten die aan jouw serum kunnen worden toegevoegd om zo de ideale mix te creëren -
PRIJZIG? Dat valt mee! Het serum kost €60,- en per toegevoegd actief ingrediënt betaal je €20,-. Bovendien biedt Universkin de Nexultra-lijn bij het serum. 3 verschillende crèmes die als dag- en tevens nachtcrème fungeren met peptiden (acetyl tetrapeptide 2, trifluoracetyl tetrapeptide, hyaluronzuur, omega 3 en vitamine E) à €60,-. Waar verkrijgbaar?
Bij @FYEOMedical en @Biufitull werken de artsen met UNIVERSKIN!

Lachen maakt je gelukkig en zelfverzekerd! En dat willen we toch allemaal?
Een mooie lach is waarschijnlijk een van de meest aantrekkelijkste kenmerken in het gezicht. Bovendien is lachen gezond, vaak aanstekelijk, werkt het ontspannend en volgens sommige zelfs helend! Genoeg redenen om te lachen dus! Wanneer had jij voor het laatst de slappe lach en waarom?

Most Popular Instagram Hashtags