crgchickenriceguys crgchickenriceguys

853 ๊ฒŒ์‹œ๋ฌผ   3,304 ํŒ”๋กœ์›Œ   1,287 ํŒ”๋กœ์šฐ

CRG Chicken Rice Guys  Located at Jln Zirkon, Seksyen 7, Shah Alam, UNISEL Open Everyday 8am to 7.00pm. New outlet in CRG UM Student Mall

Let famous #malaysianmakeupartist @erinleolamakeupartist teach you how camana nak makan #crgwhitemeecurry and her thoughts on our food. Thanks Erin for coming back again. Erin ni customer CRG customer since day 1 we first buka as a small stall tumpang restaurant orang. Thanks so much for your support Erin for all these years. Rasa still OK cam dulu2 takkk @erinleolamakeupartist? #nasiayam #chickenrice #crgchickenriceguys

Let famous #malaysianmakeupartist @erinleolamakeupartist teach you how camana nak makan #crgwhitemeecurry and her thoughts on our food. Thanks Erin for coming back again. Erin ni customer CRG customer since day 1 we first buka as a small stall tumpang restaurant orang. Thanks so much for your support Erin for all these years. Rasa still OK cam dulu2 takkk @erinleolamakeupartist? #nasiayam #crgfan

#crgdetox #lesssugar #nosugar #nakmanisletingponboleh Wake up your stomach digestion with this cocktail of lemon, ginger and cucumber. #detoxdrink #crgchickenriceguys

Hiii... Morning. Best yaaa cuti, moh ler kite mkn dulu kat @crgchickenriceguys sebelum jalan... Kami buka mcm.biasa hari ini. Jommm! Pekena nasi Ayam ke, Itik Panggang ke, mee udang ker, mee kari ke, charkueyteow ke, kopi. Ais ke, mee wantan ke... Mur Mur murahhh je UOLSSS.

Congrats @haneesyahanee #dewiremaja2018... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Jemput datang ya, @crgchickenriceguys is OPEN BACK TODAY.

School is back and so is @crgchickenriceguys โ—We are OPEN and it is 1st day of operation for 2019. #jomnasiayam TODAY.

Morning semuaaaa....! Semalam we had a LOT of calls Tanya kedai buka tak. We are so sorry, harini masih cuti untuk crew Dan restaurant hanya akan dibuka ESOK, iaitu KHAMIS ni.
SEE u guys tomorrow ya. 2019 HERE WE COME!

Salam semua. Terima kasih banyak Di atas sokongan anda semua sepanjang tahun 2018 yang agak mencabar. We hope you guys will continue to support us in coming years too. Kami juga ingin berterima kasih kepada warga kerja @crgchickenriceguys yang sentiasa rajin berperang minyak di dapor, berkorban masa demi memastikan yang terbaik untuk pelanggan tersayang. Lots of love buat keluarga kami yang sentiasa memahami, membantu dari jauh Dan dekat. Doakan kami yg baik2 sentiasa ya.
Dengan itu ingin kami maklumkan @crgchickenriceguys akan BERCUTI selama 2 hari mulai 1 Jan hingga 2 Jan 2019.

Tqqqq beautiful @fazreenfazera... Getting her #coffeefix #kopilover @crgchickenriceguys

Awwwwww...terharuuu giler wei. Thanks so much @babanology โค๏ธโค๏ธ... Alhamdulillah. Kami tak perfect, we have our moments of chaos and glitches But we do try our best to learn and adapt. It's like marriage lah...mana ada perfect 24jam. ๐Ÿ˜œ Bdw, merry Christmas ya pada yang celebrating. Kami bukak tau kalau nak mai makan with families.

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…Ketaqqq juga lutut kami baca intro post customer ni. Ingat nak kena condemn pasai service lambat ka apa ... ๐Ÿ˜„Alhamdulillah tqqqq Enc. Imran Ishak. #crgchickenriceguys #crgfan

๊ฐ€์žฅ ์ธ๊ธฐ์žˆ๋Š” ์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ ํ•ด์‹œ ํƒœ๊ทธ