crgchickenriceguys crgchickenriceguys

833 posts   3,136 followers   1,283 followings

CRG Chicken Rice Guys  Located at Jln Zirkon, Seksyen 7, Shah Alam, UNISEL Open Everyday 8am to 7.00pm. New outlet in CRG UM Student Mall

Tqq @fazreenfazera for giving sooo much ❀️❀️ for our coffee! Kopi original tau, tak main instant2 3in1 Kat @crgchickenriceguys ! Special ground, Baik punya.
@fazreenfazera We hope you have a successful career ahead.
Tq team #dewiremaja2018 @majalahremaja
Video/Pic credit @marcusosmand.official

Ehh, staff baru @crgchickenriceguys ke?
Kena buka cawangan baru nama Chicken Rice Gals pulak lah nampaknya .... πŸ˜†
Terima kasih team #dewiremaja2018 @majalahremaja #karangkraf kerana sudi datang ke #crgchickenriceguys today.
Pic Credit : @marcusosmand.official

Tqq @sherinamiri for enjoying the drinks and food @crgchickenriceguys ! We hope you have a successful career ahead.
Tq team #dewiremaja2018 @majalahremaja
Video/Pic credit @marcusosmand.official

Tqqqq team @majalahremaja #dewiremaja2018 for coming by for lunch today menjamu selera Di @crgchickenriceguys sekaligus menceriakan crew CRG dan pelanggan2 juga. 😍😍😍😍

Seronok tengok depa enjoy makan Kat @crgchickenriceguys .... Alhamdulillah .... Jangan Lupa try our #Wantan Goreng dan #kopiais ya #crgchickenriceguys #dewiremaja2018

Loveliesssss at @crgchickenriceguys .... See, tak put on weight aihhhhh makan Nasi ayam kami ni.... Tengok #dewiremaja2018 enjoy makan rilex jaaa.... #beautiful #ladies

Come and join the beauties for lunch @majalahremaja @crgchickenriceguys #dewiremaja2018

Hari Ini crew2 @crgchickenriceguys super ceria sengih rajin abis.... uols better datang today. Sebab kitaorang Ada Crew baru special for today only! #dewiremaja2018 contestants is on duty today! Mari lah beramah mesra sama2 ya.

Tq for coming @crazyformyfood ・・・
Wantan Mee Special Roasted Duck πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹#crgchickenriceguys #roastduck #halalrestaurant

Tqqq. @marcusosmand.official ・・・
#WHATTT? Nasi Lemak Merecik??? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
Once korang rasa #NASILEMAK ni, korang boleh #TERJEBAK sampai 3-4 bungkus tau!! #SCARY tak? Cubalah sendiri di port makan paling #VIRAL dekad ni. Lokasi dekat Shah Alam je. #KOMPOM korang repeat πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
#MarcusOsmandOfficial
#CRGChickenRiceGuys

Tqqqqqq ❀️❀️❀️ @marcusosmand.official ・・・
Pernah tak korang cuba satu makanan, lepas tu korang tokleh moved on sebab asyik teringat-ingat je! Ni la dia "Itik Goreng Berempah + Plum Sos" πŸ˜‹
DAHSYAT penangan @crgchickenriceguys ni.
πŸ“ Chicken Rice Guys
40 Jalan Zirkon 7F/F,
Seksyen 7 Shah Alam,
β€’
Ayuh!! Reramai kita serbu CRG Chicken Rice Guys di Shah Alam ini & rasai keenakkan rasa yang pasti membuatkan anda "Makan sekali confirm lekat dihati & datang lagi"😍
#marcusosmandofficial
#marcusosmandproduction #mediainfluencer #thebestchickenriceintown #foodmedia #chickenriceguys #foodiegram #makansekaliconfirmlekatdihati

#itikgorengrempah Lembut, penuh rempah Goreng Yang ranguppppppp!l‼️ Tapi Itik mahai skit sekarang, but worry not tak naik rega pon...(lagi... πŸ˜‚) Lekaihhh try ratah....sebelom abis.

Most Popular Instagram Hashtags