cowaysab cowaysab

705 posts   10766 followers   6810 followings

Pakar Penapis Air &Udara Coway  โ‡๏ธ Cash or Rental โ‡๏ธ Any urgent matters please ๐Ÿ“ฒ / WA 012.5199 724. โ‡๏ธ Authorized Coway Agent 524899 https://www.facebook.com/CowaySab

https://cowaysab.weebly.com/contact.html

Selamat petang u. Hari ni akak ada di M3 Mall . .
Alhamdulillah rezeki petang Ahad, kak Ima datang untuk membeli produk kami. Katanya "Dah tak larat nak tunggu air masak, lama sangat".
.
InsyaAllah kak, esok pagi2 saya lelaju submitkan order akak, moga prosesnya laju & dipermudahkan Allah. Aaminn
.
Pss! Pss! Tinggal lagi 2 hari je nak enjoy promo yuran proses RM50 ni. Bulan depan teman tak tau lagi. Belum di bilang.. heheh .
Okay lah, apa2 pun moga semua sahabat IG saya diberikan kesihatan yang baik & dimurahkan rezeki selalu. Aaminn.
.
#cowaysab #selamathariraya2017 #cowaymalaysia #cowayhq #m3mall #setapak #gombak #penapisaircoway

Salam Rabu, selesai urusan. Moh ke booth. Ada yg nak selit order NEO95 harini. Kabo awal2 ye teman kejap jer operasi di sini.. adios ๐Ÿ˜‰
.
#cowaysab #cowaymalaysia #cowayhq #uoa

Bismillah.
.
Rakan sahabat IG, harini NEO95 boleh di submit order ye. Kepada yang berminat boleh pm/๐Ÿ“ฒ lelaju 012.5199724 untuk urusan pantas
.
#cowaysab #cowaymalaysia #cowayhq #selamathariraya2017 #cowaypromo #neo95

Pagi ni ku travel gunakan ini.. jom sapa2 te dekat nak ngopi.. ๐Ÿ“ฒ 012.5199724
.
#cowaysab #selamathariraya2017

. Jom study sikit arini ๐Ÿ˜ƒ

What Is NSF Certification?

Millions of people take the safety of their food, water and consumer products for granted on a daily basis. Why? . Because of three letters : NSF.
NSF certification is your key to making sure that the products you use meet strict standards for public health protection.
.
Ni kalo mudahnya untuk memastikan produk yang kita guna tu selamat & diiktiraf oleh badan2 kesihatan. Kan macam sekarang ada kes kencing tikus lah, so dengan menggunakan mesin2 yang berkualiti & diiktiraf ianya dapat mengurangkan risiko dijangkiti penyakit yang tiada dalam kawalan .
#cowaysab #cowaymalaysia #cowayhq #nsfproduct #preventionisbetterthancure

Salam subuh. Ceria2kan pagi anda. Lagi pulak area KL ni tengah hujanโ˜บ๏ธ. Moga dipermudahkan urusan teman2 IG sekelian hari ni. InsyaAllah.. Aaminn .
Jom baca review sikit pagi2 Selasa ni. Moga dapat membantu.
.
#cowaysab #cowaymalaysia
EmPowered by #CSTeam since 2007 #cowayselangor #cowayperak #cowaybudget #cowayjohor #cowaykedah #cowayn9 #cowayhq #cowaykelantan #cowayipoh #cowaysetapak #cowaypahang #sayajualcoway #cowaywaterfilter #cowaywaterpurifier #airpurifier #waterspa #storm#custreview

Sesi bergamba beramai pulakk . Beraya lah kita, kan harus sebulan.. ๐Ÿ˜ .
#cowaysab #selamathariraya2017 #chics2017

Sesi open haus. Beraya lah kita, kan harus sebulan.. ๐Ÿ˜
.
#cowaysab #selamathariraya2017 #chics2017

Salam jumaat.. heheh
.
Arini saya dekat bunker CSTeam, saja jer ni nak update customer dah siap pasang #Villaem dekat rumah dia. .
Ada 4 suhu air panas, sejuk, suam & suhu bilik. Tangki pun besar 11.2 liter jer. Senang nak buat susu anak katanya ada butang pilih laras suam tekan teruih.. .
Apa2 pun promo register RM50 masih ada, biasa register RM200. Kalau ada yang berkenan dengan model ni atau nak saya tolong uruskan order pm jer lah ye direct ๐Ÿ“ฒ 012.5199 724. Saya sedia membantu, btw model ni sewa bulanan cuma RM125 jer tau.
.
#cowaysab #cowaymalaysia #cowayhq #gy #gongyoo #sjs #promocoway #selamathariraya2017 EmPowered by #CSTeam since 2007 #cowayselangor #cowayperak #cowaybudget #cowayjohor #cowaykedah #cowayn9 #cowayhq #cowaykelantan #cowayipoh #cowaysetapak #cowaypahang #sayajualcoway #cowaywaterfilter #cowaywaterpurifier #airpurifier #waterspa #storm

Sesi diskusi dengan bos.. moga dipermudahkan urusan harini ๐Ÿ˜„
.
#cowaysab #cowaymalaysia #cowayhq #uoa

Most Popular Instagram Hashtags