[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

coolnordic coolnordic

374 posts   6068 followers   322 followings

Cool Nordic  Interiør til den nordiske bolig med grafiske tendenser. Du finder interiør fra bl.a HAY, Oyoy, Design Letters, LindDNA, House Doctor, Ferm Living mv

http://www.coolnordic.dk/

Nu på lager - Loftlampe Twis med to glas kugler i to forskellige størrelser fra House Doctor. Du kan vælge mellem hvid/hvid, der har 2 hvide glas kugler og hvid/grå der har en hvid og en grå glas kugle. Twis loftlampen er flot i et hjørne eller over et spisebord.

#cooldesign
#coolnordic
#housedoctor
#twislampe #loftlampe #interiør

Mangler du en god gave til ham? Hvad med LindDNA musemåtte? Curve er LindDNA signatur form. Formen er optimerede således, at der er god plads til at arbejde med musen. Curve musemåtte er en moderne musemåtte, som i kraft optimerede genbrugslæder er både bæredygtig og meget funktionel.
#coolnordic
#cooldesign #nordiskhjem #nordiskdesign #nordiskhjem #linddna #musemåtte #kontor #julegave2017 #gavetilham

Tænd lys og spred hygge i hjemmet. De hængende fyrfadsstage i messing fra Ferm Living kan hænge i vinduet, på en dør eller ned fra loftet. De smukke enkelte former er moderen og kan anvendes året rundt. Hæng som enkelt eller kombineret.

#coolnordic
#fermliving
#hængendelysesrager #messingstage
#interiør #nordiskdesign

Sjov og funktionel katte formet svampe, der gør opvasken lidt mere sjov. Denne svamp kan sidde på vaskens kant, så den både er lige ved hånden og sjov og dekorativ. HAYs svampe kommer i en række legende design og er lavet i nylon skum Et must i et køkken!

#coolnordic #cooldesign #hay #haydesign #køkkenudstyr #grydesvamp

Er du træt af at det altid er dig der skal købe mandelgaven og du så ved hvad der er i pakken. Så bestil den hemmelige mandelgave her, vi vælger en ting fra shoppen og pakker den ind så den er klar til juleaften.

Find dem under mandelgave!

#coolnordic #mandelgave #jul2107 #hemmeliggave

Nyhed fra Ferm Living - Drupe Mill kværn fra Ferm Living, kan anvendes til alle former for tørrede krydderier. Kværne er fremstillet i ask og du vælger mellem fem forskellige farver. Kværnen står på hovedet, så du slipper for det drysser på dit spisebord.

#cooldesign
#coolnordic
#fermliving
#kværn #saltogpeberkværn #kryderikværn #drupe

Nyhed fra Oyoy - Smuk håndmalet keramik Rica vaser fra Oyoy. Den fine keramiske runde Rica vase, er dekoreret med 2 forskellige mønster på hver side. Stil evt 2 runde sammen eller en høj og en rund vase på bordet eller i vinduet. Pris fra 129 kr

#coolnordic
#cooldesign
#oyoylivingdesign #oyoydesign #keramikvase #vaser

Smuk balance lysestage fra Ferm Living. Den smukke geometriske form er både en skulptur og funktionel, da buen kan bruges, som greb til at bære stagen. Balance viser at med hver enkelt del, opvejer den anden og skaber en smuk balance.En smuk stage der fin kan brug efter jul også.

#cooldesign
#coolnordic #fermliving #balancestage #lysestage #messingstage #jul2017

Nyhed fra Ferm Living. Skab en hyggelig stemning med Ferm Living Sekki duftlys. De smukke stager er fremstillet i gennem farvet ler, der giver dem en smuk ru struktur. Duftlysene har en skøn duft af figen. Når lysene er brændt ned kan Sekki stagerne bruges til andre lys eller andet:

#coolnordic #cooldesign #fermliving #sekki #duftlys #interiør #julegaver #nordiskdesign

Smukt Loop vægspejl fra House Doctor. Kommer i to størrelser. Tak til @emma.and.wolves for det flotte billede.
#coolnordic #cooldesign #vægspejl #loopspejl #interiør #spejl

Nyhed fra Blue Appeal. Magnetisk kniv eller nøgle holder i eg. Flot og stilfuld til dit nordiske hjem.

#coolnordic #cooldesign #knivholder #blueappeal #magnetiskknage #køkkendesign #interiør

Pluk frugtkurv i sort eller hvid er en nytænkt frugtkurv til at hænge i loftet. Den holder dit frugt og grønt ftisk længere, da der er ilt fra alle sider. Flot design til dit køkken.
Billede af @by_janelykke

#coolnordic #cooldesign #pluk #frugtkurv #blueappeal #køkkendesign #frugtopsats

Most Popular Instagram Hashtags