colorsih colorsih

373 posts   487 followers   555 followings

  www.idaholmgren.se

På grund av högt tryck nu under sommaren ber vi er att boka tid för behandling via mail. Tänk på att boka återbesök i god tid!
Frågor & bokning: colors@idaholmgren.se (Mail och sms som skickas under semester dagar återkopplas när semestern avslutats)
Önskar er en riktig härlig sommar ❤

KÄRA KUNDER 🌻
Nu under sommaren har vi begränsade öppettider och salongen är inte bemannad hela dagarna. Vi vill därför be er att inte komma mer än 5 min tidigare till eran behandling så ni slipper stå utanför och vänta!
Vid bokad behandling skickas bokningsbekräftelse till mail och 24h innan besöket skickas ett påminnelse sms, det är därför viktigt att fylla i uppgifterna rätt!
Uteblivna besök debiteras med 100%, avbokning sker 24h innan besöket, med avbokningskod. (Avbokning sker inte via mail eller sms)
Vi önskar er alla en fantastisk sommar ☀️🍦🥂🍓

På Salongen House Of Lashes jobbar jag tillsammans med ⭐️ @houseoflashessthlm @beautybyn_sthlm @nailcee ...och vi har nog en av Stockholms finaste sommar skyltning just nu 🙊🙈😅✨🌤🌸🥂⛱🍦🌻🍉 Varmt Välkomma in till oss ❣️

Grattis Sverige 💛💙💛

Min underbara arbetsplats 💞

Välkomna in! 💒⭐️🌻

⭐️ Framhäv ert ansikte med en fransförlängning anpassad för just era ögon, ansiktsdrag och önskemål!

🌺 Välkomna att boka er Lashlift/Permanent fransböjning hos oss
Hållbarhet 6-9v

Underbara VÅR 🌸🌼🌸🌼🌸 För frågor kring extra öppettider: 📮colors@idaholmgren.se ☎️ +4672 283 99 23

Före och efterbild
Volymfransförlängning ❤️💛💜💚💙

♥️ FRANSPERMANENT/LASHLIFT ▪️För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! ▪️Dina egna fransar vårdas och produkterna sliter inte på fransarna.
Ögat får en "piggare" look och fransarna ser längre ut. ▪️Hållbarhet 6-9v
#lashlift#franspermanent#naturligafransar#beautybar#beautycare#fransfärg#naturligtvacker#vårfin#skönhetssalong#ögon#ögonfransar

Most Popular Instagram Hashtags