[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

cocacolamy cocacolamy

222 posts   6303 followers   35 followings

Coca-Cola Malaysia  Let Coca-Cola make your daily moments more special! Follow us on Instagram @CocaColaMY or on Facebook in the link below!

http://www.facebook.com/cocacolamy

Sekian sahaja segmen Dapur Bonda kami kali ini bersama @cheffikreeaznan, @hafidz.roshdi dan @liza_koolfm di Kampung Sri Aman, Puchong. Tahniah sekali lagi kepada pemenang segmen Dapur Bonda, Puan Zai. Oh, dan Selamat Hari Jadi Advance kepada ibu Puan Zai, ya 😊
.
Teruskan bersama #DapurBonda dan jika anda bertuah, kami akan ke sana dan masak makanan kegemaran ibu anda!
.
P.S. Tahniah juga kepada @Hafidz.roshdi atas kelahiran baby girl anda 😊

Repost @cheffikreeaznan •••
.
Tahniah kepada pemenang Dapur Bonda ! Kali ini bersama , @hafidz.roshdi . Teruja tengok kami masak bersama sampai tak tutup mulut😅😅 #cocacola #DapurBonda

Repost @liza_koolfm •••
.
Nak kami datang ke tempat anda?? Lokasi seterusnya akan menerima kedatangan @cheffikreeaznan bersama Aiman Tino. Jadi terus hantar penyertaan ke www.koolfm.com.my hari ini juga!! Tahniahhh kepada pemenang Dapur Bonda kool fm hari ini iaitu Puan Zai yang meraikan ibunya Puan Mus ❤️❤️❤️❤️❤️
@koolfmmy
@cocacolamy
Ucapan untuk @heymuazkoolfm partner Petang Kool!!

Repost @hafidz.roshdi •••
.
Alhamdulillah. Solosai sudah #DapurBonda di Puchong sebentar tadi! .
:
:
Ha ni Hafidz tunjuk skill memasak untuk Puan Zai Suhana. Walaupun simple je masakan dan aktiviti kita harini, Hafidz harap sedikit sebanyak Coca Cola membawa keceriaan untuk Puan Zai Suzana sekeluarga dan warga Puchong! Jumpa lagi next time dengan artis lain, thank youuuuu! @cocacola @cocacolamy

Dapatkan kenangan “Keunikan Malaysia” dengan edisi terhad tin Merdeka kami hasil lakaran kartonis terkenal Reggie Lee!
.
.
.
#Merdeka60 #CocaColaMY #MerdekaBersamaCocaCola

Demikianlah segmen Dapur Bonda kali ini bersama @cheffikreeaznan, @aimanhakimridza, dan @liza_koolfm yang berkunjung ke rumah Hafizuddin Hamzah dan ibunya di Muar, Johor. Teruskan bersama Dapur Bonda dan jika anda bertuah, kami akan ke sana dan masak makanan kegemaran ibu anda.

#Repost @cheffikreeaznan ・・・
Saya dan Aiman skrg berada di Muar untuk Coca Cola #DapurBonda! Inilah family Hafizuddin yang terpilih untuk menerima kunjungan team @koolfmmy dan @cocacolamy! Menurut Hafiz, ibu beliau ni memang power bab memasak. Hujung minggu je, memang penuh rumah diorg dgn sanak saudara yang dtg berkunjung dan untuk menjamu selera. Memang hebat betul penangan ibu Hafiz! Ok takpa, harini ibu dan Hafiz boleh rest biar Aiman dan saya masak untuk korang! #dapurbonda @cocacola @cocacolamy

#Repost @cheffikreeaznan ・・・
Saya dan Aiman skrg berada di Muar untuk Coca Cola #DapurBonda! Inilah family Hafizuddin yang terpilih untuk menerima kunjungan team @koolfmmy dan @cocacolamy! Menurut Hafiz, ibu beliau ni memang power bab memasak. Hujung minggu je, memang penuh rumah diorg dgn sanak saudara yang dtg berkunjung dan untuk menjamu selera. Memang hebat betul penangan ibu Hafiz! Ok takpa, harini ibu dan Hafiz boleh rest biar Aiman dan saya masak untuk korang! #dapurbonda @cocacola @cocacolamy

#Repost @liza_koolfm
・・・
Tahniahhh kepada pemenang Dapur Bonda Hafizuddin Hamzah dari Sungai Mati, Jalan Pantai Layang Muar. Meh datang ramai- ramai sekarang. Rumah Hafiz sebelah masjid Pantai Layang. Teruskan juga hantar penyertaan anda ke www.koolfm.com.my untuk kami hidangkan masakan istimewa untuk ibu anda serta Komuniti anda. @cocacolamy
Ada @fikreeaznan dan @aimanhakimridza
#cocacola
#dapurbonda
#koolfm
#fikreebawakjaydenanakdia
#taksabarnakdukunganakfikree

Memang seronok kalau dapat berbuka puasa dengan nasi dan lauk rendang daging yang pedas serta lemak berkrim! Tapi lagi seronok kalau dinikmati bersama segelas Coke Zero Sugar yang dingin kan? Kongsikan bersama kami macam mana anda berbuka puasa dengan Coke!

“Kami sekeluarga membesar dalam keluarga yang susah. Sejak kecil lagi, saya serta adik-beradik yang lain sering kali menyaksikan pengorbanan ibu yang bertungkus-lumus menjaga kami bagi memastikan semuanya sempurna, terutamanya ketika bulan Ramadan. Memang tidak dapat dilupakan pengalaman sepanjang membesar bersama ibu. Makanan sahur dan berbuka tidak pernah luak daripada meja makan kami.
.
Pengorbanan seorang ibu memang tiada tandingannya. Bukan sahaja ibu bersengkang mata menjaga kami, malah dalam masa sama turut berniaga untuk menyara kehidupan kami sekeluarga. Namun, ibu tidak pernah sekali pun mengeluh, dan saya sangat memandang tinggi pengorbanan ibu yang telah banyak mengajar saya untuk menjadi wanita yang lebih tabah dan tidak mudah mengalah dalam apa jua bidang yang diceburi.”
.
Rusmaldina, peniaga Nasi Susu di Bazaar Ramadan Tapak Pasar Malam Jalan Wira dan juga peserta Program Coca-Cola KU. #SrikandiRaya

“Sebagai seorang ibu tunggal, hidup saya penuh dengan cabaran yang mendatang setiap hari. Tambahan pula saya berniaga ketika bulan Ramadan. Saya sangat bersyukur kerana ibu dan anak saya yang berusia 10 tahun bukan sahaja faham dengan cabaran yang dihadapi, malah turut membantu saya berniaga.
.
Pengalaman manis bergelar ibu ketika bulan Ramadan adalah menyaksikan anak saya dapat berpuasa dengan penuh. Saya sangat bersyukur dikurniakan anak yang sebaik ini. Saya berharap semoga beliau menjadi anak yang soleh, taat pada ibu bapa, dan sentiasa bersyukur dengan apa jua.”
.
Siti Khadijah, peniaga Nasi Kerabu di Bazaar Ramadan Jalan Tun Mohd Fuad 2 Tmn Tun Dr Ismail dan salah seorang peserta Coca-Cola KU. #SrikandiRaya

Most Popular Instagram Hashtags